Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 358
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Купувам поне три пъти седмично месни продукти. Все още не сме опитали Via Natura, но след като прочетох информацията по-горе още днес ще ги пробвам! Звучат като наистина чиста и естествена храна, точно каквато предпочитаме вкъщи. Благодарим ви че пазите своите потребители!!!

# 226
Еха, без лактоза, браво на вас Simple Smile
За пръв път чувам за тази ви серия колбаси, ще ги потърся още днес! Имам проблеми с лактозата и когато купувам колбаси ми е важно да не я съдържат.

Месо купуваме и готвим почти всеки ден, преработени месни продукти се старая да са по-рядко, но все пак купуваме!

# 227
Опитвам се да ограничавам купуването на подобни продукти, защото не ми харесва състава им. Понякога се налага обаче, защото правя сандвичи за училище на сина ми. Радвам се, че на пазара са се появили продукти, които са и вкусни, и с добър състав. Бих опитала от всички видове.

# 228
Вкъщи се яде всеки ден месо затова и купува редовно.
Не взимам салами и подобни. Изборът се свежда до пробван и харесван продукт.
Не сме опитвали нищо от новата серия на Тандем, но определено ще взема нещо.

# 229
Привет,

Месните продукти присъстват ежедневно на нашата трапеза. Купувам ги главно от специализирани магазини, но често и от големите вериги. Избирам ги според цена и на база опита ми до момента. Все още не съм питала новата серия на Via NaturaТандем, тъй като не съм я виждала в магазините. Ще се радвам да опитам!

# 230
Редовно купувам местни продукти - месо, сухи мезета и деликатеси, мляно месо, шунки, пушени меса. Избирам ги според цена и качество, състав, срок на годност, да не са замразени /предпочитам ако има замразяване аз да си го направя/. Нямам все още любим продукт от новата серия на Via NaturaТандем.

# 231
Купувам  два пъти в седмицата местни продукти. Почти няма ден без да има такъв продукт на масата. Имаме си любими и купуваме само тях, но с удоволствие ще опитаме от продуктите на Via Natura.

# 232
У нас месо се яде  всеки ден.
Не сме купували от новата серия на Тандем, но ще я пробваме със сигурност.

# 233
Веднъж седмично купувам месни продукти. Избирам ги по качество, цена , вид и съдържание. Нямам все още любим продукт на Via Natura Тандем.

# 234
Купуваме доста често месни продукти.Почитатели сме на бекона-харесваме студено пушения бекон на Тандем Виа Натура

# 235
  • БГ
Пазаруваме месо и месни продукти 2-3 пъти седмично. Често приготвям сандвичите на момчетата ми за училище с любимата Шунка или Луканка от новата серия Via Nstura от Тандем!

# 236
Купуваме три пъти седмично месни продукти, почитатели сме на луканката.Не сме пробвали новите продукти на Тандем, не сме ги виждали по магазините, но задължително ще ги опитаме.

# 237
Купувам поне два - три пъти седмично месни продукти. Колбаси купувам сравнително рядко. В повечето случаи ги вземам за сандвичи. Все още не съм опитвала от новата линия Via Natura Тандем

# 238
  • Сливен
Купувам 1-2 пъти седмично,от месарски магазини.Избирам много често една и съща марка,защото съм доволна от качеството и вкуса.Все още не съм опитала от новите продукти,но от познати разбрах,че вкуса е уникален.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:38 от сикрет

# 239
Ние сме семейство месоядни. Grinning В къщи ежедневно има месо на масата. По-скоро е изключение постното хранене при нас. Продуктите обикновено купуваме от месарници, където има голям оборот и месото не застоява. Избирам месото по външния вид. Купуваме поне два пъти седмично. Новият ви продукт все още не сме пробвали.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 17:56 от sis_ko

Общи условия

Активация на акаунт