Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 357
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Почти всеки ден купувам месо, имам си любим магазин за тази цел. Via Natura все още не сме я пробвали, но никога не е късно.

# 211
  • софия
Месни продукти купувам 2-3 пъти в седмицата, от серията Via  Natura съм опитвала само луканката -много ми харесва.

# 212
  • Sliven, Bulgaria
Купувам около два пъти седмично. Предпочитам да купувам пазнати и доказани марки. Прбвахме луканка та и много ни хареса.

# 213
Месни продукти купувам почти всеки ден. Серията Via Natura не съм я пробвала, но сега със сигурност ще я потърся !

# 214
  • Пазарджик
Във вкъщи всеки ден се яде месо.Понякога пазарувам ежедневно,понякога взимам и големи количества за да имам нещо под ръка.Тази серия все още не съм е опитвала,но с удоволствие бих изпробвала

# 215
Постоянно купуваме месни продукти, колбаси. За сандвичи и за добавка към спагети. Критериите за избор са да са от месо и възможно най-изчистени откъм химия. Не сме опитвали все още продуктите от новата Ви серия.

# 216
  • Elhovo
Купувам два пъти седмично колбаси,предимно шунка, децата си правят сандвичи. Веднъж само купихме Via Natura Шунка на Тандем, бяхме ходили до съседен град, просто защото в нашия град е трудно да се купи нещо по-качествено, няма откъде.

# 217
Купуваме два три пъти в седмицата месни продукти. Избираме ги по качество и съставки. С удоволствие ще пробваме новите продукти на Тандем, защото е любимата ни марка

# 218
Поне 2 пъти седмично купувам месни продукти предимно за сандвичи, но понякога и за замезване. Набелязала съм си 2-3 продукта на определени марки, които ни харесват като вкус, а и като съдържание, но опитвам и нови, ако ми препоръчат. Не съм опитвала продукти от новата серия на Via NaturaТандем. Не съм виждала в магазините, от които пазарувам.

# 219
Всекидневно купуваме и консумираме месни продукти вкъщи,но не сме опитвали новите продукти от Via Natura Тандем

# 220

Купуваме доста често месни продукти.Почитатели сме на шунката-харесваме шунката  на Тандем Виа Натура

# 221
  • добрич
Цялото семейство сме почитатели на месните продукти и у дома се купуват и консумират всекидневно. Обожаваме шунката  на Тандем Виа Натура.

# 222
Купуваме доста често месни продукти. Все още не съм опитала и предложила на семейната трапеза Via Natura, но след като прочетох информацията по-горе още днес ще ги пробвам!

# 223
По принцип не купувам колбаси от масовите.Бих опитала шунката и луканката на Via Natura . Месо купувам често от магазин на Тандем.

# 224
  • Пловдив
Често, може би 3-4 пъти седмично. Много внимателно чета етикетите и вече сме тествали серията на Тандем. Луканката е страхотна, както и шунката.

Общи условия

Активация на акаунт