Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 356
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Вкъщи всички ядем месо и затова много внимателно избирам месните продукти .Купувам прясно месо и си правим луканки и суджуци вкъщи , но понякога се налага да прибегна и до тези в магазините .Като ги избирам гледам да съдържат повече месо и по-малко алергени и лактоза.Все още не съм пробвала продукти от новата Ви серия , но ще го направя скоро.

# 196
У нас месо се яде почти всеки ден.
Не сме купували от новата серия на Тандем, но ще я пробваме със сигурност.

# 197
Купувам три четири пъти в месеца месни колбаси. Тази зима за първи път правихме домашни вкъщи. Като купувам чета етикета и гледам да нямат соя и сгъстители. Най-често купувам луканка, но на вашата не съм попадала. Ще ми бъде интересно да я пробвам, от какво месо е? Редовно купуваме от конско, дивечово, ще търся и вашата.

# 198
Купувам месни продукти поне два пъти седмично. При избора им проверявам на етикета за съдържанието на Е-номера и глутен. Серията Via Natura на Тандем определено е предпочитаната от мен заради липсата на Е-номера, лактоза и глутен. Най-често купувам шунката от серията за сандвичи сутрин и луканката за мезе вечер.

# 199
  • Велико Търново
Купуваме месни продукти веднъж седмично. Не сме пробвали новите ви продукти, но със сигурност ще купим, защото държа на качеството на храната

# 200
  • Велико Търново
Ден след като попаднах на темата, потърсих в близките супермаркети продукти от гамата Via  Natura на Тандем, но не открих. Месни продукти купуваме поне два пъти седмично, за да го приготвям прясно, а не замразено. Колбасите и месните деликатеси на Тандем се отличават отлични вкусови качества и са между постоянните ни фаворити на закуска.

# 201
Всяка седмица купувам месни продукти, като залагам на утвърдени  с качеството си марки. Не съм купувала от новите продукти от гамата  Via  Natura на Тандем , но с удоволствие бих ги опитала!

# 202
  • Русе
Месоядни сме- всяка седмица купуваме месни продукти. Купуваме продукти от определени марки /Тандем, Орехите и Маджаров/, към които имаме по-голямо доверие. Не сме опитвали от новата серия  Via  Natura на Тандем, но ще го направим.

# 203
Обикновено два-три пъти в седмицата купуваме колбаси. Децата обичат да си правят сандвичи.... Все още не сме купували от серията Via  Natura на Тандем и затова нямаме любим продукт, но ще се радваме да ги опитаме и стига децата да ги харесат, бихме ги купували редовно.

# 204
  • 1st floor
У нас всеки ден се яде месо, пазаруваме пред ден, през два. Изборът ми е силно ограничен, повечето неща на пазара не стават. И от към вкус, и от към състав. Много трудно ми е пазаруването, много ограничени са продуктите, които купувам. Ще се радвам да пробвам новите месни продукти на Тандем! В кои големи хранителни вериги може да ги открия? Честно казано разбрах за тях от темата тук, не съм ги виждала.

# 205
Досега несъм купувала от продуктите на Via  Natura на Тандем, но мисля при първа възможност да ги пробвам.

# 206
Ежедневно  купувам местни продукти. На Тандем ни  харесват много ,но все  още не съм опитала Via Natura.

# 207
У нас месо се яде всеки ден,  и купуваме редовно.
. Изборът се свежда по пробван и харесван продукт.
Не съм опитвал нищо от новата серия на Тандем, но определено ще пробвам бекона.

# 208
Четирима мръвкари сме вкъщи Laughing в общи линии без месо май нямаме хранене (изключвам сутрешните палачинки Joy).
Новата ви гама - Via  Natura не сме я опитвали все още..

# 209
Месо купуваме два ,три пъти в седмицата от определени месарски магазини, на които имаме доверие. Не сме опитвали новите продукти на Тандем, но с удоволствие бихме ги пробвали! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт