Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 354
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
В нашето семейство се консумира ежедневно месо и месни продукти.Определено шунката ни е любим продукт.

# 181
Много често се купуват в къщи месни продукти, защото постоянно присъстват в менюто. Но все още не сме опитвали продуктите от серията Via Natura на Тандем.

# 182
Здравейте,
Месни продукти се купуват и консумират постоянно в нашето семейство ! Моят съпруг е фен на луканката от серия Via Natura , лично аз много харесах шунката 👌

# 183
Месо у нас се яде доста. Купуваме почти всеки ден. Ако съм направила нещо постно, винаги има и някакво мезе отстрани Simple Smile  от серията Via Natura сме пробвали шунката и луканката и останахме доволни.

# 184
  • Монтана
Месо се купува през ден,колбаси веднъж в седмицата.От тук разбирам за новата серия, задължително ще я пробваме!

# 185
  • Враца
Поне 4-5 пъти седмично купуваме маса и колбаси.
Стараем се да няма много Е-та, стабилизатори и оцветители.
Не познавам новата серия на Тандем.

# 186
Месото ми е любима храна. Почти няма ден в който да седнем на масата без нещо месно. Дали за вечеря, дали за мезе то винаги присъства на нашата трапеза.  Много много често купувам. Не съм пробвала все още от новата серия на Тандем.  Ще купя непременно.....

# 187
Често купуваме месо. Колбаси купуваме също, но само такива, които са с доказано качество.
Не сме купували все още от новата серия на Тандем.

# 188
Винаги има колбаси в хладилника. Шунката от тази серия е много добра, а луканката ви е единствената, която не ми щипе на езика.

# 189
  • София
Два или три пъти седмично купувам месни продукти но не съм пробвала новата ви серия

# 190
  • В царството на мечтите
В нас месото е на почет, но сега разбирам за тези продукти. Ще ги потърся в търговската мрежа за да ги опитаме

# 191
  • Варна
Месоядни сме и купуваме редовно месо и колбаси. От новите продукти съм купувала шунка, хареса ни.

# 192
3 или 4 пъти в седмицата купуваме месни продукти на марки, от които сме доволни. Не сме опитвали новата серия на Тандем, но с удоволствие ще опитаме бекона.

# 193
Месни продукти купуваме 3-4 пъти в седмицата. Купувам тези, от които сме останали доволни. Любима ни е шунката.

# 194
Поне веднъж седмично, купувам месни продукти. Всеки път избирам по различен начин в зависимост от това какво съм решила да купя, настроението ми в даден момент Simple Smile, изпробвани вече продукти или пък нещо ново . Все още не съм пробвала продукти от новата серия на Via NaturaТандем.

Общи условия

Активация на акаунт