Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 352
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Често купувам месни продукти. В повечето случаи купивам от вече пробвани продукти. С удоволствие бих пробвала продукти от серията Via Natura

# 166
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
От месните продукти купувам само пушени меса,които са без консерванти. Вашите продукти още не съм ползвала,защото са нови и при нас ги няма.Държа много на качеството на храната и ще се радвам да ги опитам.

# 167
Редовно купуваме месни продукти.
Обикновено ги избирам да са от доказан производител.
От новата серия на Via NaturaТандем опитахме луканката и вече е любима на цялото ми семейство.

# 168
Не купувам колбаси поради наличието на многото Е-та в тях.
Ще купя новите продукти на Тандем след като са без химиите.

# 169
Като цяло избягвам всякакви салами и колбаси , но много обичаме вкъщи шунка и луканка.Старая се да ги избирам най-вече по състав и доказана марка.Не съм опитвала още  продукти от новата серия на Via Natura , но много бих искала.

# 170
  • Пловдив
Купуваме месни продукти 4-5 пъти седмично. Любители сме на всякакво месо. До сега не съм пробвала тази нова серия, но с удоволствие ще я опитаме в най-скоро време.

# 171

Винаги гледам вкъщи да има шунка, бекон или някакво пушено филе.
Избирам ги по външен вид, цена и съдържание.
Новата серия на Тандем не сме я опитвали. Ще потърся из магазините, заинтригува ме.

# 172
  • Across the Multiverse
Месо у нас се купува кажи-речи колкото често готвим - 2-3-4 пъти седмично, зависи от свободното ни време. От пакетираните се купува основно бекон и шпек за сандвичи, друго много рядко. Избирам ги като гледам съдържанието им да е от един ред Wink Новата серия на Тандем не съм я срещала още, но ще пробваме бекона щом ми попадне някъде.

# 173
У дома месото е на почит и се яде всеки ден, така че се купува редовно.
Изборът се свежда до изпробван и харесван продукт с чист състав.
Не съм опитвала нищо от новата серия на Тандем, но определено бих пробвала.

# 174
Купуваме поне 2 пъти седмично, избирам ги на вкус Simple Smile
Купувам нещо, коео съм взимала и ми допада като вкус, не съм опитвала продуктите ви досега.

# 175
Месо купуваме всяка седмица (зареждаме по веднъж седмично). Обикновено купуваме познати и избрани марки. В събота пробвахме бекона на Via Natura. След като пробваме и другите продукти ще можем да посочим кой ни е любим.

# 176
  • София
Пазаруваме месо доста често - поне няколко пъти седмично е включено във вечерята на семейството. Аз и мъжът ми сме фенове на колбасите, но откакто сина ни порасна и започна да иска да яде от нашата храна, спряхме да купуваме. Притеснявам се от добавените Е-та, консерванти, стабилизатори и т.н. Веднъж една от бабите му беше дала за опита кренвирш и детето получи обрив.
Не съм купувала нищо от серията Via Natura, но определено съм заинтригувана и ще потърся следващия път, когато пазаруваме.

# 177
  • София
Купувам само месо, което приготвям в ястия. От години не съм купувала салам, шунка, филе. Но ако наистина продуктите Ви са така изчистени, ще купя за проба. Не бих отказала шунка или луканка с вкуса от преди 20 години.

# 178
  • Бургас
Купувам може би 2 пъти седмично, но избягвам всякакви кренвирши, салами, шпекове и подобни. Често купувам шунка и прошуто, а главно купувам чисти меса за приготвяне. не съм пробвала новата серия, но бих.

# 179
Купувам 2 пъти седмично, избирам по вкус, качество, цена.
Харесваме луканка, шунка, филе.
Пробвала съм шунка Тандем, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт