Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 351
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • у нас
Редовно купувам месни продукти. Първо пробвам и ако ми хареса на вкус, купувам, но и цената е от значение. Не съм купувала скоро нещо на Тандем.

# 151
Вкъщи всички сме месоядни и купувам често месни продукти. Не съм запозната със серията на Via Natura на Тандем, тъй като набавям всичко от месарници и не съм се заглеждала по супермаркетите какво се предлага с предубеждението, че всичко, което се предлага е с много подобрители, оцветители и Е-та. Следващия път, когато пазарувам, ще обърна внимание на продуктите Via Natura. Ще се радвам, ако все повече производители предлагат подобни натурални продукти, с изчистен състав.

# 152
Месо се ядем почти всеки ден.  Винаги си взимаме  продукт който сме пробвали и ни харесва.
Все още не сме  опитвали нищо от новата серия , но  бекона ще го опитаме.

# 153
У нас месо се яде почти всеки ден и купуваме редовно.
Не се купуват никакви колбаси или изключително рядко. Винаги чета съдържанието.
Не съм опитвала нищо от новата серия на Тандем, но бих пробвала луканката.

# 154
Обожаваме месо и почти всеки ден купуваме. Избора ни се базира на вече пробвани и харесвани продукти,но не сме пробвали все още от Вашата нова серия.

# 155
  • София
Месо пазаруваме 3-4 пъти в седмицата. Колбаси също обичаме, но гледам да купувам по- рядко, заради съдържанието. Не сме пробвали тези, но с удоволствие ще го направим.

# 156
И у дома редовно консумираме месо и колбаси. Не сме опитвала нищо от новата серия на Тандем, но при първа възможност ще поправим тази грешка.

# 157
  • Sofia, Bulgaria
Сигурно по веднъж седмично купуваме колбаси, Тандем ни е от предпочитаните марки. Задължително ще пробваме тази серия.

# 158
Купуваме доста често месни продукти,
обичаме бекон и шунка.
От новата серия сме опитвали само шунка Via Natura - харесва ни

# 159
  • Димитровград
Купувам често луканка, защото малката ми дъщеря яде всичко, комбинирано с луканка. Все по-често избирам продукти от ръчно обезкостени меса и гледам да са по-натурални. Любим продукт ни е луканката на Тандем от новата серия Via Natura.

# 160
Ежедневно консумираме месо и колбаси, но не сме опитвали от новата серия на Тандем.
Пазарувам веднъж до два пъти в седмицата и най-често вече изпитани продукти.

# 161
У дома доста често купуваме месни продукти. Доверявам се на изпитани продукти и марки. От новата серия  любим ни е пушения бекон на Тандем Виа Натура.

# 162
Купуваме доста често месни продукти. Любим продукт ни е луканката   и  шунка    на Тандем от новата серия Via Natura.

# 163
 Купувам месни деликатеси почти всеки ден, различни по вид, но тази нова серия не съм я срещала в магазините, които повещавам.

# 164
  • Mediterraneo
Не купувам всеки ден месо и месни продукти, но вкъщи абсолютно всеки ден се яде месо, така че купувам редовно.
С удоволствие бихме изпробвали гамата на Виа Натура.

Общи условия

Активация на акаунт