Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 350
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Непрекъснато купувам местни продукти. На Тандем ми харесват, но още не съм опитала Via Natura.

# 136
  • Варна, Пловдив
Колбаси ядем много рядко, най-много филета или пастърма да взема. Основно купувам чисто месо, от Бг мама разбирам за тези продукти. Ако ги видя евентуално бих пробвала един път, но вяра нямам на никой производител колкото и голяма и хубава реклама да направят, и на етикети не вярвам особено вече.

# 137
Избягвам да купувам и консумирам колбаси, но това "без Е-номера" меизкушавада ги опитам.

# 138
Редовно се пазаруват месни продукти, тази серия не съм я опитвала - ще се поправя

# 139
  • Бургас
Тестваме еднократно и ако ни допадне се пристрастяваме към продуктите и марката, защото всички в къщи сме канибали Simple Smile Обожаваме шунката.

# 140
  • София
Рядко ядем колбаси, но се случва да правя сандвичи за училище с тях. Не сме пробвали новата серия на Тандем.

# 141
Купуваме доста често месни продукти.Почитатели сме на бекона-харесваме студено пушения бекон на Тандем Виа Натура

# 142
Два-три пъит в седмицата купувам месо, суджук и други колбаси.Ще пробваме с удоволствие предлаганите продукти, особено луканката.

# 143
Местни продукти купувам поне 3 пъти в седмицата . По принцип се залагам на изпробвани продукти .

# 144
Мисо купувам приз ден, колбаси много рядко. Защото повече продукти, които се предлагат на пазара са пълни с Ета! Поздравления за новите продукти, с удоволствие бих ги опитала. Ще ги потърся в магазинната мрежа задължително!.

# 145
  • София
Всяка седмица купуваме Пражка шунка на Тандем.
Не съм опитвала нищо от новата серия, но определено ще пробвам бекона.

# 146
В къщи редовно се яде месо, но поради липса на време пазаруваме веднъж седмично, така че да има за цялата седмица. Имаме няколко любими марки и обикновено купуваме от точно от тях. Марката Тандем е една от тях. Днес преди по-малко също купих колбаси Тандем. Любимата марка на нашето семейство от новата серията Via NaturaТандем е Луканка Via Natura.

# 147
Купувам често, държа на качеството, не сме опитвали нищо от новата серия, но ще се коригираме, звучи доста добре и се припокрива с това, което търся.

# 148
  • Бургас
И у дома редовно ядем месо.Не съм опитвала нищо от новата серия на Тандем, но определено ще опитаме бекона.

# 149
Купуваме големи количества месо, пазсруваме веднъж седмично и затова се зареждаме стабилно. Още не сме опитали от новата матка на Тандем, но със сигурност ще го направим скоро.

Общи условия

Активация на акаунт