Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 348
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Купувам често месо, както и различни филета с по-изчистен състав. Новите продукти на Тандем не съм опитала още, но бих ги дегустирала Simple Smile

# 121
Всеки уикенд пазаруваме за следващата седмица.Взимаме местни деликатеси-бабек,луканка,сушеница,пастърма за мезе,свинско филе или шунка за сандвичи и пушен бекон за спагети на децата.Днес разбрах за серията  Via Natura са без Е-номера и още при следващото пазаруване ще вземем продукти,за да ги опитаме.

# 122
Купувам три, четири пъти в седмицата местни продукти. Имам определени места от където ги купувам и знам, че са качествени (или поне се надявам да е така). От новата серия на Тандем не съм купувала още, защото не съм я виждала с магазина. Ще я купя със сигурност обаче.

# 123
Повече от година не съм купувала колбаси.
Бих опитала  Via Natura от Тандем точно заради отсъствието на Е-номера.

# 124
  • София
Купуваме месни продукти 4-5 пъти седмично, тъй като у дома се ядат всеки ден. Не сме опитвали все още новата серия на Тандем, защото не сме я срещали в магазина от който си пазарим най-често, но още днес отивам да ги потърся

# 125
  • София
Купуваме месни продукти поне два пъти в седмицата. Избираме ги като първо ни интересува съдържание, качество и фирмата производител.
Събота и неделя любимо ни е сандвичи запечени на скара. Почитатели сме на бекона - харесваме студено пушения бекон на Тандем Виа Натура, но не отстъпва на варено-пушения бекон.

# 126
почти през ден купувам. На Тандем нямам още любим продукт, но ще погледна като пазарувам филетата и новата серия.

# 127
Купуваме месо и месни продукти всеки ден. Имаме двама младежи в къщи, които са в период на усилен растеж и хапват здраво и то месно.
Нямаме любима марка, опитвали сме доста, вкл. и Тандем.
Новата серия не познаваме все още, но ще я потърсим конкретно. Надявам се да допадне на вкус на цялото семейство.

# 128
  • Стара Загора
Здравейте. Вкъщи месото е на почит. Най-голяма дума в избора му има моят баща, понеже е по-взискателен към качеството. Фен е на определени продукти, както и на определени фирми и в седмичната покупка почти винаги присъства я бански старец, я пастет, или деликатесен колбас Тандем. Пробвали сме и джолана, добавя ме го почти към края (имаме пещ , в която често приготвяме с боб в гърне). До сега обаче не сме тествали новата серия Via Natura на Тандем. Всъщност сега като се зачетох и се запознах мисля, че можем да вкараме студено-пушения бекон в следващата покупка.
Ако говорим за мен - фаворит ми е медената шунка! Innocent Animal Pig2

# 129
Любим ми е студено пушения бекон. Купуваме месни продукти често и предпочитаме Тандем.

# 130
  • На морето!
Не купувам преработени меса точно заради състава им, но ако има такива, които са максимално изчистени бих пробвала.

# 131
Купуваме месни продукти всеки ден. Когато са търпяли някаква обраотка следим състава за консерванти и какъв тип месо е вложено.

# 132
  • София
Всеки ден в нашият дом се консумират месни продукти. Все още не сме изпробвали продукт от новата серия на Тандем и не мога да дам мнение.

# 133
Два или три пъти седмично купувам месни продукти. Често избирам продукти на Тандем. Не бях разбрала, че имате нова марка, но като родител на три деца ми звучи много добре.

# 134
Не купувам често месни продукти, защото  вкъщи се яде почти безмесно, но когато купя, са винаги с високо качество. Чета етикета и се опитвам да намеря продукти с колкото се може по - изчистен състав. Ще купя продуктите ви следващия път, когато пазарувам, за да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт