Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 347
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Приблизително веднъж месечно купувам месни продукти или т.н колбаси. Трудно попадам на качествени продукти, затова и рядко купувам. Гледам да съдържат поне 97% месо.

# 106
Купувам рядко, точно защото не съм сигурна какво точно съдържат. Доста често сме имали стомашни проблеми след консумация на колбаси. Избирам ги на принципа проба-грешка.

# 107
Купувам месо, когато домашното свърши ! Около 2 пъти седмично се случва в момента. Месо за готвене и колбас за сандвичи или принцеси на детето ! Опитвала съм много от Вашите продукти, но конкретно от тази серия - не. Ще ги пробвам .

# 108
През ден купувам месни продукти. Избирам ги по производител и промоции.Не съм пробвала тази серия на Тандем

# 109
  • Враца
Месни продукти купуваме всеки ден, за сандвичи за детето, за приготвяне на ястия и за мезе за мъжа ми. Не сме пробвали всшите нови продукти, но щом пъкнат на пазара веднага ще се пробват. Обичаме да разнообразяваме, но на мен лично любима ми е луканката.

# 110
  • Бургас
Почти всеки ден купувам месни продукти, колбаси рядко. Избирам ги по качество и състав.
Новата серия на Via NaturaТандем не съм пробвала.

# 111
И вкъщи често се купуват месни продукти.
Гледам да е качествен продукта и да няма прекалено много Е-та.
От тази нова серия все още не сме пробвали,но непременно ще потърся.

# 112
Обичаме месо, постоянно зареждам с месни продукти в къщи. Гледам да са на позната марка, да няма Е-та на етикетите и да са без механично смляно месо.

# 113
  • Велико Търново
Често купувам месни продукти. Салами много рядко и единствените, които купувам са вашите деликатесен и Средна гора. Държа на качеството и утвърдената марка.
Новата ви серия не съм я опитвала все още, но ако я намеря - с удоволствие.

# 114
  • софия
Месни продукти, в частност колбаси, купувам все по-рядко, поради техния състав. Изборът ми е ограничен и предпочитам определени продукти, на определени марки, които имат ясно описан и кратък състав. За съжаление, вече години наред не купувам продукти на Тандем, а в началото бях доволна и търсех целенасочено марката, тъй като те не отговаряха на това, което търся. Не знаех, че има нова серия чисти продукти и не съм купувала нито един продукт от нея.

# 115
  • София
Купувам месни продукти почти всяка седмица. Избирам ги като чета етикета. Стремя се в съдържанието да има повече месо отколкото други добавки.  Продуктите на Тандем често присъстват на трапезата ни, но от новата серия Via Natura  все още не съм опитвала. Сега научих за нея и ще я потърся в магазините, от които пазарувам.

# 116
Всяка седмица купувам месо и месни колбаси. Тези на тандем не съм купувала.
Избирам ги по качество - чета етикети.

# 117
Месни продукти купуваме почти всеки ден.Все още не сме пробвали новата серия на Тандем,но задължително ще ги пробваме.

# 118
Всяка седмица купуваме прясно месо и избягваме консумацията на колбаси. Не сме опитвали новите продукти на Тандем.

# 119
Поне два пъти седмично купуваме месни продукти и винаги чета какво съдържат. С удоволствие ще пробвам и номата серия на Тандем.

Общи условия

Активация на акаунт