Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 345
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Поне няколко пъти седмично. Избирам такива, за които съм имала добър предишен опит, похвали ли са ми ги познати или съм сигурна в качеството на марката. Не сме пробвали новата серия на Тандем.

# 91
  • София
Купувам доста често месни продукти /три пъти в седмицата, а може и по-често/. Тримата ми мъже в къщи не сядат без месо на масата. Имам определени марки и магазини, от които купувам месни продукти.

# 92
Купувам 1-2 пъти седмично месни продукти. Нямам любими все още. Опитвам се да открия най-чистите и най-вкусни. Не съм опитвала продуктите на Тандем, но с радост бих пробвала.

# 93
Винаги гледам да имам някакъв колбас в хладилника. Понякога децата са капризни с храната. Гледам да им угодя. За единия шунка, за другия шпеков салам или луканка. Не съм пробвала продукти от тази серия.

# 94
  • Пловдив
Месо ядем почти всеки ден . Старая се да купувам качествено такова. Обикновенно залагам на определени марки , в които съм сигурна .

# 95
  • София
Вкъщи месни продукти се купуват само за децата, затова гледам да е по изчистено и натурално. С удоволствие бих им купила продукти от новата ви серия.

# 96
Месни продукти купувам ако не всеки ден, то през ден. В къщи се яде основно месо. Любими точно нямаме, но в интерес на истината не съм обръщала внимание до сега, че Via Natura са без Е-та. Това е един огромен + и със сигурност следващия път в магазина ще обърна внимание.

# 97

Споделете с нас като коментар в темата до 24.03.2019 г. колко често купувате месни продукти, как ги избирате и имате ли вече любим продукт от новата серия на Via NaturaТандем?
Петима от участниците ще получат подарък с продукти Тандем.

Купуваме месни продукти три - четири пъти в седмицата. Избирам продуктите по дадена марка. Вкъщи имаме три любими марки и една от тях е тази на Тандем. Новата серия продукти не сме е купували още, но със сигурност в най-скоро време ще е пробваме.

# 98
Купувам няколко пъти седмично месни продукти. Избирам ги според фирмата производител, цената и вкуса. Не съм пробвала още новите продукти на фирма Тандем, но смятам да пробвам със сигурност студено-пушен бекон и луканка.

# 99
  • Вдън горите тилилейски
В седмицата купуваме 1-2 пъти месни продукти, като това е предимно месо и все по-рядко колбаси. Избираме първо домашното, а след като то свърши тогава се доверяваме на проверени местни ферми и цехове. За сега не сме опитвали Via NaturaТандем, но ако съставът е наистина толкова изчистен, с радост ще поправим това.

# 100
Аз съм вегетарианка и не купувам месо, но мъжът ми купува веднъж седмично прясно месо директно от месарница и понякога разни салами, като гледа цената и процента съдържание на месо.

# 101
Почти всеки ден ядем месо.Рядко купувам, защото имаме домашно.Не сме опитали новата серия на Тандем, но ще я пробваме в най-скоро време.

# 102
  • София
Купувам 2-3 пъти месечно месни продукти. Гледам да избирам такива без Е-та в състава си.
Харесват ми луканката и шунката от новата серия на Тандем.

# 103
  • София
Ядем месо и месни продукти всеки ден, затова се и купуват редовно. Избягваме колбасите, защото обикновено състава е доста "богат". Предпочитаме филета, но пак е трудно да се открие качествен продукт.Не сме купували от новата серия на Тандем, но ще я пробваме.

# 104
Месо купуваме често, колбаси - може би веднъж ма две седмици, като гледаме да е нещо по-сухо, за да издържи поне 3-4 дни. Използваме го най-вече за сандвичи.
Не сме пробвали новата серия на Тандем, но се радвам, че има и готови продукти без Е-та.

Общи условия

Активация на акаунт