Месни продукти без Е-номера? Via Natura – новата серия от Тандем. Силата на добрата храна

• 9 336
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Поне 3,4пъти в седмицата купуваме месо.Колбаси,саламчета и шунка също купуваме често най-вече за сандвичи.Поздравления за новата серия,не сме я пробвали,но определено ще я пробваме Simple Smile

# 256
Веднъж седмично, а ако не стигне и повече.
Храним се предимно с месни продукти.
Избирам ги според състав и качество.

Нямам любим ваш продукт, защото не съм купувала до момента.

# 257
  • Пловдив
Купувам поне два пъти седмично месни продукти.Стремя се да слагам на домашната трапеза качествени продукти,което не е лесно.
Все още не съм опитвала Via Natura, но след като прочетох информацията,която сте дали ще пробвам.

# 258
Ами веднъж на две седмици. Гледаме да избягване покупки от този тип заради синът ни защото са пълни с боклуци. Не сме купували нищо от вшата серия не знаех че има. В Билла поне нямате .

# 259
  • София
Искам да опитам продуктите. Има ли ги в големите супермаркети?

# 260
Вкъщи всеки ден се купуват месни продукти, защото мъжа ми не сяда на масата ако няма месо. 😁 Когато избирам се водя по състава на продукта. Не съм опитвала продукт от новата серия все още. 🙃

# 261
  • София
Купувам месни продукти почти всеки ден. Харесвам тези на фирма Тандем. Via Natura - новата серия на Тандем не съм пробвала, но задължително ще я потърся.

# 262
  • София
Купувам месни продукти от био базари или био производители, веднъж седмично.

# 263
Често консумираме месо и месни продукти, но купуваме на определени марки. На Тандем бих пробвала луканката от новата серия.

# 264
  • София
Здравейте!
Два или три пъти седмично купувам месни продукти. На Тандем съм пробвала шунката от новата серия и много ми хареса.

# 265
Любим продукт на Виа натура ни е шунката. Редовно купуваме месни продукти, те са неизменна част от трапезата ни. Важно е качеството, чета етикетите.

# 266
Месни продукти купуваме два-три пъти седмично,предимно луканки,салами. Все още  не  сме опитали новата серия на Тандем.

# 267
Купувам всяка седмица местни продукти, защото в нашето семейство се консумират ежедневно. Все още не съм опитала продуктите на Тандем Виа Натура, но възнамерявам при следващата покупка да ги опитаме.

# 268
Вкъщи не сме големи почитатели на месните продукти, защото често са със съмнително съдържание. Бих опитала вашите продукти, ако ми допадне съдържанието.

# 269
Всяка седмица купуваме месни продукти. Луканката ни е любима. От новата серия на Тандем - Via Natura все още не сме опитвали.

Общи условия

Активация на акаунт