Затворени жилищни комплекси близо до София

• 37 959
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Намираме се в етапа в който оня с форда от "Войната на таралежите" вече е победил.

Съгласна.

Аз апартамент в това строително и архитектурно недоразумение нямам и никога не бих купила. А дали купуващите там са били наясно, че няма да има подходяща площадка за игра за децата им...трябва да питате тях. Госпожата с отзива в Гугъл не личи да е знаела.

Децата спред вас са позволени само до към 3-годишна възраст. После трябва някъде да ги скрием, да кротуват за ваш кеф и да се появят някъде след 25 г., когато им е минал и периода на диви необуздани купони. Да живее контролираният свят на тишина и спокойствие, без детски глас и шум.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:31 от Аncy

# 136
Пречат на хоумофисните. И на паразитите, дето не работят и цял ден са си вкъщи. София впрочем е пълна с паразити.

# 137
Паразити спари, които броят лудо пари. По-скоро на кредит, ама щом им дават …
Може пък комплекса да е празен, с много имвестиционни апартсменти. Кой знае?

# 138
Между Морени Клуб резиденс и София Ленд резиденс кое бихте избрали? Пешеходната достъпност до мола с всякакви магазини, заведения и аптеки в него или по-големи отстояния между отделните блокове, близост до Борисовата, по-добро транспортно обслужване и близост до центъра?

# 139
Някой местен може ли да ми каже кой от затворените комплекси в Карпузица има бариера? Чух го случайно от една жена в автобуса казвайки на дететто си да слезе да вземе доставка "до бариерата". Но не видяхме никакви такива сгради с бариери като бяхме в квартала. Искам да видя дали комплексът изглежда така както си представям - все едно живееш в изолатор или затвор, капсулован от света като София Парк и Лозен Парк.

# 140
Не е един, няма и да видите бариерите, защото са навътре. Нашият е с бариера, както и новите сгради към него (Gloria Palace Residence), другият в съседство също е с бариера (той си е точно в Карпузица) - Diplomatic Residence мисля се водеше. Около Ортопедията в момента се строят някакви с големи мащаби, но те мисля са на ранен етап, та едва ли са те. Имайте предвид, че "Карпузица" е много общо понятие и за мен лично това не е квартал, а местност. Ние попадаме в нея и по нотариален акт, а сме в район Овча Купел и след табелата за Горна баня, докато съседите откъм ул. Кореняците си попадат в район Витоша. Не бих ги нарекла капсуловани, всеки си има дистанционно за бариерите, а на доставчици ги вдига охраната. И ние, за да не се обясняваме точно накъде да хванат, защото се правят на луди, им казваме да ги оставят на бариерата при охраната. Минуси няма (макар че един го гръмнаха, но да кажем, че обикновените хора не ни гърмят Grinning), живеем вече 10 години и не се е чуло за нито една кражба.

Общи условия

Активация на акаунт