Липса на внимание или чувство за съвършенство

• 5 075
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
G.V.N - не знам какво да те посъветвам. Аз реагирам остро на такива неща, такъв ми е темперамента. Не съм от търпеливите.

# 31

Изобщо не се държи на ниво за годините си.... Не искам да съм крайна, но на твое място, бих му дала време да порасне.... И да не се занимавам с него до тогава

# 32
Като всяка тема в тоя форум, без значение какво е направил мъжа, рано или късно се стига до : "Зарежи го", "Бягай с 200" и т.н.

# 33
А какво да го прави? Да го превъзпитава на 26 години ли? Ако говори с него и отношението му продължава да е такова, няма смисъл да си губи времето.

Дали един майтап или изказване са обидни, решава човекът, който ги понася, а не този, който ги изрича.

# 34
Не искаш съвети за оставяне, тогава пробвай, опитвай да го промениш. Като мине време, пиши ми, да знам, че поне един е успял да промени някой друг.
Поведението му е смешно и излагащо него самия, ама явно няма акъл да го осъзнае.

# 35
Луничке, момъка е на 26 ! Пред приятелите си си прави гаргара с нея и я унижава, а ти говориш да се променя. Няма как да стане. Явно момичето иска да е с него а на него много не му пука щом се държи така. По-вероятното е той да скъса с нея ако тя тръгне с такива разговори.

# 36
Не, Лане, по-вероятното е тя да продължава да търпи и да се чуди как да го очовечи и той да я зареже за някоя, коятоще го навре на кучето в дупето за далеч по-дребно провинение.
Неуважението към другия, особено демонстрирано пред публика, говори, крещи, вика. Ако няма глухи, разбира се, да го чуят.

# 37
  • Варна
Абсолютно. Момъкът ще си намери майстора, точно в лицето на някоя намахана мадама, която няма да му цепи басма, а той ще тича след нея и хич няма да му е до майтапи. Но това не е авторката.

# 38
Щом мъж на 26 се изразява "ходя НА университет",  явно нещо много му куца, а пък нека си е хубав.
Жалко, че повечето от днешните студенти ходят "НА университет" и са с ужасяваща неграмотност. Очевидно, че когато е трябвало да ходят на училище, са ходели по други места.

# 39
  • Варна
Кой ги знае какви са чехльовци тоя момък и компанията му от "мъже", вероятно вкъщи не смеят да надигнат глас за нищо ама навън са големи мъжаги. То на думи е лесно. Има достатъчно вицове по темата.

# 40
  • София
За хумора съм съгласна, че се бъзика по мъжки с теб, не се обиждай. Ще трябва или ти да свикнеш, или той да спре.
Обаче! Ти държиш на него..и го считаш за комплексар. Не мисля че е възможно да уважаваш човек, когото считаш за комплексар, особено ако смяташ че си го избива на твой гръб. Колко години мислиш навикът и любовта ще стигат, за да продължи връзка с човек при липса на уважение? Започне ли ежедневието, битовизмите, такива връзка е обречена. Помисли си пак дали си заслужава да се работи върху отношенията ви и няма ли да е по-добре да се наслаждаваш на момента без да задълбаваш излишно.

# 41
# 42
Щом мъж на 26 се изразява "ходя НА университет",  явно нещо много му куца, а пък нека си е хубав.
Жалко, че повечето от днешните студенти ходят "НА университет" и са с ужасяваща неграмотност. Очевидно, че когато е трябвало да ходят на училище, са ходели по други места.

Така е. Личи му е и по поведението и по всичко, че е много зле положението

# 43
  • Бургас
G.V.N, знаеш ли колко често зад  сарказма и шеговитото "омаскаряване" на другарчето стои скрита агресия и доста личностни дефицити. Замисли се колко често се шегува с теб; колко често говори снизходително или омаловажаващо действията ти; проси ли си сам комплименти понякога; принизява ли другите и успехите им, в частност твоите, м? Ако се касае за такъв  типаж , той най-вероятно "помпа" изкуствено самочувствието си,  излагайки другите. Защото комплексарското его се чувства удоволетворено, само когато другият е "под него", иначе няма как/ с какво да блесне. В случая ти си удобната - позволяваш!
А може да е прост инфантил с дебелашко чувство за хумор.
И в двата случая - успех, щом ти е толкова важен!

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 20:33 от rosi81

# 44
Щом демонстрира публично превъзходство над теб, най-вероятно това му е мнението, че си по-долу от него, че той те превъзхожда по някои показатели - интелигентност, успешност, материален или социален статус.. Според мен си му удобна по някакъв начин за момента, но не те уважава и не е влюбен в теб. Виждала съм такова поведение от страна на мъже, чувала съм и неприятни коментари за приятелките им в тяхно отсъствие.

Общи условия

Активация на акаунт