Липса на внимание или чувство за съвършенство

• 5 065
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
От бъзик до бъзик има голяма разлика, този “дай да те очерня” не е готин.
Аз пак да попитам, че може да не разбрах правилно, той в компания с приятели ли те бъзика гадничко, когато и ти си до него, или когато е с тях и ти му звъннеш или пишеш, но не присъстваш?
То и в двата случая показва доминация над теб пред тях, което е кофти и не значи, че те приема за много близка... а ако просто са му по-дебелашки шегите, да може просто да има по-груб хумор.
Но аз разбрах, че е първото 🙄 може да съм в грешка

# 16
Ако искаш дай пример с някакъв такъв бъзик. Има тънкообидни хора, но има и простаци, които първо обиждат и после се опитват да изкарат обидата като "ама аз само се шегувах, нямаш никакво чувство за хумор".

# 17
  • Варна
Човека се праска на голям мъж пред другите, за твоя сметка.

Губиш си времето ама явно не искаш да го разбереш.

# 18
От бъзик до бъзик има голяма разлика, този “дай да те очерня” не е готин.
Аз пак да попитам, че може да не разбрах правилно, той в компания с приятели ли те бъзика гадничко, когато и ти си до него, или когато е с тях и ти му звъннеш или пишеш, но не присъстваш?
То и в двата случая показва доминация над теб пред тях, което е кофти и не значи, че те приема за много близка... а ако просто са му по-дебелашки шегите, да може просто да има по-груб хумор.
Но аз разбрах, че е първото 🙄 може да съм в грешка

Когато аз не съм там

# 19
  • Paris, France
Не съм говорила с него по тази тема, но съм забелязала винаги като стане на въпрос за нещо което той е виновен и той знае, че е виновен той започва да се сърди да мълчи ъхъммм извинявай нали това не е нормално според мен. А под въпроса какво точно прави ще дам пример от преди час.
Пиша му:
Къде си?
- На университет хахахаха
Добре кога ще си дойдеш и кое е смешното?
- Ами ти в момента хахах
Да задам аз нормален въпрос и той да започва да се заяжда едва ли не.

Десет пъти препрочитам примера и нищо обидно не виждам. Според мене момчето е непукист и купонджия, а ти си сериозна и обидчива. Също мисля, че в тази връзка активната си ти. Ти го търсиш, питаш, каниш. Ролите малко са се обърнали. Той не е на възраст да създава трайни връзки и може би затова не му и пука. Предполагам, че няма да си умре от мъка ако го напуснеш, особено ако осъзнава, че може да си намери лесно друго момиче с твоите качества и затова си позволява да е лежерен.

Пишеш, че почва да мълчи като е виновен за нещо. Какво искаш да чуеш? Да пада на колене и да се извинява цяла вечер? Може да бяга от конфликт. А може и да не се чувства виновен.

На него му е такъв характера и няма да се промени. Прецени си дали има смисъл да го гониш и търсиш и докога!

# 20
Не съм говорила с него по тази тема, но съм забелязала винаги като стане на въпрос за нещо което той е виновен и той знае, че е виновен той започва да се сърди да мълчи ъхъммм извинявай нали това не е нормално според мен. А под въпроса какво точно прави ще дам пример от преди час.
Пиша му:
Къде си?
- На университет хахахаха
Добре кога ще си дойдеш и кое е смешното?
- Ами ти в момента хахах
Да задам аз нормален въпрос и той да започва да се заяжда едва ли не.

Десет пъти препрочитам примера и нищо обидно не виждам. Според мене момчето е непукист и купонджия, а ти си сериозна и обидчива. Също мисля, че в тази връзка активната си ти. Ти го търсиш, питаш, каниш. Ролите малко са се обърнали. Той не е на възраст да създава трайни връзки и може би затова не му и пука. Предполагам, че няма да си умре от мъка ако го напуснеш, особено ако осъзнава, че може да си намери лесно друго момиче с твоите качества и затова си позволява да е лежерен.

Пишеш, че почва да мълчи като е виновен за нещо. Какво искаш да чуеш? Да пада на колене и да се извинява цяла вечер? Може да бяга от конфликт. А може и да не се чувства виновен.

На него му е такъв характера и няма да се промени. Прецени си дали има смисъл да го гониш и търсиш и докога!

Всъщност мога да кажа съвсем обратното аз съм купонджийката, а той е по сериозния. Той, че няма да си умре от мъка ако го зарежа няма той си е хубав заглеждат си го. Интересите са ни общи, за да съм с него. Не става въпрос за диалога, че е обиден. За диалога става на въпрос, че избива комплекси пред приятелите му.

# 21
На един мъж, не му ли дойдат овреме акъла и ерекцията - забрави !
Щом той е в университета и така те излага пред приятелите ви сама си прави изводите. Акъл в главата му няма как да налееш, не се ли усети той сам. А щом не се усеща ...

# 22
На един мъж, не му ли дойдат овреме акъла и ерекцията - забрави !
Щом той е в университета и така те излага пред приятелите ви сама си прави изводите. Акъл в главата му няма как да налееш, не се ли усети той сам. А щом не се усеща ...

И накрая какво да почна и аз така пък да му цакне, че не cool така.

# 23
Ако искаш дай пример с някакъв такъв бъзик. Има тънкообидни хора, но има и простаци, които първо обиждат и после се опитват да изкарат обидата като "ама аз само се шегувах, нямаш никакво чувство за хумор".

Това за бъзиците, не е нещо кой знае какво смисъл обидите не са чаааак толкова обидни въпроса е, че да се избазикаш 1/2/3 ама вече на 4 път чак писва и става обидно.

# 24
Добре, изрича ли обиди ?
Както са казали от шега до шега има много голяма разлика. И нищо ,което те кара да се чувстваш зле в една връзка не е ок.
Имах познат от компанията, който беше с приятелката си от години. Уж пред нея по-нисък от тревата. Зад гърба и разнасяше пикантни интимни подробности с елементи на подигравка. Грозно е.

# 25
И накрая какво да почна и аз така пък да му цакне, че не cool така.
Една жена, която е умна и уважава себе си няма да позволи такова отношение към нея и в същото време няма да се излага със селски изпълнения ! Simple Smile 

# 26
Добре, изрича ли обиди ?
Както са казали от шега до шега има много голяма разлика. И нищо ,което те кара да се чувстваш зле в една връзка не е ок.
Имах познат от компанията, който беше с приятелката си от години. Уж пред нея по-нисък от тревата. Зад гърба и разнасяше пикантни интимни подробности с елементи на подигравка. Грозно е.

Е сигурна съм, че чак до такива крайности да разнася кой какво как защо няма да се стигне, но просто този комплекс си го избива като се държи надменно.

# 27
Един мъж държи ли се с жена си надменно, значи не я уважава !

# 28
Този твой приятел да не е на 15 години ?

# 29
Този твой приятел да не е на 15 години ?

26 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт