Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за извършване на втората фетална морфология?
Какви храни трябва да избягвате по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на педиатър за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за извършване на втората фетална морфология?
-
Какви храни трябва да избягвате по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър за бебето?
Изборът на педиатър за бебето е от решаващо значение и много майки избират такъв преди раждането. При избора си те търсят препоръки от форуми, приятели и лични лекари. Важно е да се чувствате комфортно с избрания лекар и да му се доверите, тъй като педиатърът играе жизненоважна роля в здравето на бебето.
-
Какви са препоръките за управление на главоболие по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното лечение за контракции на матката?
И аз ходя един път месечно на преглед
) и тогава детето няма да иска да седи в такова нещо, а и няма да се събира на ръст. От едни килограми нататък (мисля 18-19) детето може да се вози в такава седалка, която е само под дупето, за да го повдига. Тя хем заема много по-малко място, хем е по-евтина и удобна за детето. Така че тя препоръча да си купим 2 седалки от 0 до 18кг (или 0-25кг), в които ще можем да си вземем близнаците от болницата, да се возят в по-легнало положение докато са малки и просто с времето ще надигаме седалката, а когато стигнат 18кг - да купим от тези седалки. Тези 0-18кг изглеждаха удобни за новородени, а ако някой се притеснява, може да си купи допълнителна подложка. Минусът е, че тази седалка не става на кошче, с което да разнасяш бебето, т.е. тя си е перманентно вързана за колата. Но хубавото на тези, които гледахме е, че има не знам си каква система и ако колата ти има същата, се поставят много стабилно (с едни шишове се закрепят за колата, а не с колан). На мен всичко това ми звучеше логично, но вие какво ще кажете? 
много ме е яд