АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
При кой лекар ходиш в Токуда?

# 406
Аз съм пазарувала няколко пъти Simple Smile доволна съм
quote author=deizy12 link=topic=1102562.msg38482519#msg38482519 date=1554196516]
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е от са аптека Ремедиум онлайн? Гледам,че лекарства които пия там са с поне 5 лв по евтини.
[/quote]

# 407
Редовно поръчвам от Ремедиум, доволна съм от цените и гледам да си ги направя така че да ми дойдат с безплатна доставка. Имай предвид, че са малко бавнички. Няма да дойдат на следващия ден. Отнема им около 2-3 само да обработят поръчката и после още 2-3 за доставка (в зависимост от кой град си). Ако не бързаш си заслужава.

Иначе аз се чувствам добре, само в неделя получих някакъв вид спазъм (ако така мога да го опиша) в дясната страна на корема. Усетих го доста за около 30с като втвърдяване и имах проблем с дишането. На някого случвало ли му се е? Пия магнезий от седмица, а съм на лекат чак след 2 седмици и се чудя дали да звъня на лекаря.

# 408
За Ремедиум - когато живеех в София, пазарувах само в тази аптека заради богатото зареждане и добрите цени. Това беше отдавна, когато бях студентка преди 20 години Simple Smile. Днес мои приятели, които останаха в София, продължават да пазаруват там. Предполагам, че и онлайн услугите са им ок.

# 409
  • Пловдив
Редовно поръчвам  от Ремедиум ,също и от Санита и до този момент не са ме разочаровали.

За дрехите - имам едни дънки от ХМ,но бяха намалени на 25 лв,иначе абсурд да платя 75. Тези дни ще ходим до Одрин и се надявам там да намеря нещо изгодно. Но най-голям проблем са ми обувките - да рискувам ли да си взема пролетни мой номер или да изчакам дали няма да има подуване на краката :д

# 410
Благодаря , момичета 🤗. За следващия път ще си поръчам от там,но сега отпада като вариант. Нямам време да ги чакам една седмица с доставка.

# 411
Morelline, миналата седмица си купих пролетни обувки от CCC, но не предвидих подуването на краката. Май ще е по-добре да изчакаш да видиш как ще се чувстваш по-нататък. Пръстите на ръце ми вече започнаха да се подуват при малко по-дълга разходка и топло време. Не ми се мисли напред какво ще е. Като знам лятото по принцип как съм от сега се плаша Grinning

# 412
  • Пловдив
TastyStar, точно и аз си харесах 2 чифта от ССС ,но евентуалното подуване ме спира. Пръстите на ръцете редовно са ми подути и вечер едва си свалям пръстените . Май ще поизчакам с купуването или ще взема някой по-евтин чифт обувки ,че да не ме е яд.

# 413
За ремедиум и аз пазарувам от там, има страшни промоции, например днес си купих от витамин Б12, който пия аз и попринцип 90 таблетки са 21-2 лв, а днес от там си взех 210 за 31лв.

# 414
Предната бременност изкарах с едни сандали. Но не са ми се подували краката.
Сега съм си взела 2 чифта ортопедични еспадрили, ще взема и едни сандали - пак ортопедични, че много ми се прецакаха краката от килограмите преди, а сега се очертава още по-тежко положението...

# 415
  • София
Aisi, доколкото разбрах, ти си при Мария Атанасова , така ли е ?

Момичета, за обувки не ми се мисли, аз съм само на маратонки и то с хубава мекичка подметка - по принцип нося 42 номер, но от известно време насам имам нужда от 43 и последния път си отидох директно на мъжките модели - а съм едва 22 г.с. Нямам търпение да сложа сандали.

# 416
  • София

Момичета, за обувки не ми се мисли, аз съм само на маратонки и то с хубава мекичка подметка - по принцип нося 42 номер, но от известно време насам имам нужда от 43 и последния път си отидох директно на мъжките модели - а съм едва 22 г.с. Нямам търпение да сложа сандали.
И аз съм 42-43 ...намерих ателие в Пловдив за обувки по поръчка Simple Smile
Мисля да ми направят едни хубави сандали тази година 😇😇😇

# 417
  • София

Да при Мария Атанасова (май е с тире Еленкова, че се оказа че има още една лекарка Мария Атанасова - не е АГ).

Относно обувките - още не мога да се пречупя да си взема нещо което не е на ток. Последно си взех боти с нисък, дебел ток. Зимните ми ботуши бяха на над 10 см ток, много си ми бяха удобно, ама нали уж сме пролет вече та реших да си взема боти. Имам кецове (на вътрешна платформа ама с тях извеждам кучето само). На работа гледам да съм с по бизнес облекло (с огромното ми коремче не се получава много). От другия месец официално мисля да излизам в болничен и тогава ще се опитам да си взема удобни обувки (дано да се пречупя някак, но предполагам че ако почне да ми е неудобно няма къде да ходя).

# 418
  • София
Привет, момичета! Аз предимно от Ремедиум пазарувам (хем ми е удобно, понеже имам наблизо) - за някои лекарства разликата в цената при тях е с по 5-6 лв. надолу. Но примерно алеракт-а, който пия, и те не могат да го намерят, само Субра успяват.
Дънки още не съм си купувала, имам едни тип джегингс, които си стояха сума време в гардероба ми преди да забременея. Сега, понеже само на корем съм наедряла, от другите места поотслабнах, и са ми удобни. Комбинирам ги с клинове и туники. Чудя се дали си струва да взимам дънки за бременни за месец-месец и половина, след това вероятно ще съм с рокли.

Краката ми още не са се подули, много се изкушавам да си купя обувки сега - смейте ми се, ама са ми страст. Но при миналата ми бременност краката ми не просто се подуха, а порастнаха с един номер (от 37 станах 38 ) и близо 20 чифта изхвърлих или раздадох, просто не ми ставаха вече. Голяма мъка ми беше.

Преди 8 години Мария Атанасова ми водеше ЖК по ЗК - тогава работеше в Майчин дом, с лекаря, при когото се следях на частно. Имам много добри спомени от нея.

# 419
22 седмица бях на ФМ и моята госпожица е 490 гр и 27 см. Всичко за сега е ок. Момичета, вие къде сте? Никой нищо не е писал.

Общи условия

Активация на акаунт