Къде в Бургас? (55)

• 45 287
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • в морето до колене
Здравейте, днес забелязахме, че стрелката на водомера на топлата вода не се върти. Чудим се, дали да купуваме нов водомер или да се обадим на ВиК. Една позната, която работила в тази сфера, ми каза, че е ангажимент на ВиК, там да се обадим. Водомерът бил хубав, български и нямало смисъл да се сменя, а само да се ремонтира.Така и не разбрах, кое точно им е ангажимент, трябва да го вземат за ремонт, или ние да ходим да търсим нов, и те да го поставят? Май във всеки град било различно, знаете ли как стоят нещата в Бургас?
Да, техен ангажимент е.
Трябва те да го свалят, ремонтират и монтират отново.
У нас го правиха преди 2-3 години, но не помня, как точно ги уведомихме. Май чрез инкасаторката - като дойде да засича й казахме за проблема и тя май по техни си канали заяви да пратят техник.

# 241
Благодаря много за отговора.
Обадихме се и действително дойде техник да вземе водомера:).
Момичета да ви попитам друго. Звъняли ли са ви по вратите от една брокерска фирма Ай брокер? На мен ми се случва вече трети път и сериозно започвам да се ядосвам. Първият път беше зимата, лежах тръшната от някакъв вирус. Към 3 часа следобед тъкмо се бях унесла малко и ми звънят на пожар две жени на вратата, е като почнаха да декламират в хор, какъв хубав апартамент се продавали в съседния блок. Питах ги какви ме засяга това, ами апартамента бил много хубав. Е, като е хубав да го купувам ли?! То брошури ми даваха, снимки на апартамента, можело да имам близки, които се интересуват. После звъняха на бабичката срещу мен, 80 г. женица с 200 лв. пенсия и нея почнаха да убеждават за този апартамент:) След това тръгнаха наред по звънците. Месец по- късно други от същата фирма, пак се продавали апартамент в района. Бях нещо изнервена и им казах, че ако още веднъж ме обезпокоят, и то в часовете ,а почивка, ще извикам полиция. Върхът беше онзи ден, когато три дни ни нямаше. Прибираме се, на вратата лепната обява от тях , пак за жилище в района. Вбесих се, няколко дни е стояла, та всички да разберат, че отсъстваме! Обирана съм веднъж жестоко и такива бележки ме изкарват извън нерви. Що за практика е това? От друга агенция не са ми звъняли, тези каква политика имат, не знам...

# 242
Аз бих звъннала във фирмата да им се оплача с всички написани подробности. Вероятно досаждат и на други хора, ако всеки се оплаче - ще спрат да го правят. А и в ХХI век е смешно да се прави подобен вид "реклама".

# 243
Ами те от фирмата ги пращат, явно политиката им е такава. Да, на всички врати звънят, и то по никое време, а предполагам и в околните блокове ходят. Явно, където имат апартамент за продажба, обхождат района наоколо.
Вчера пък ми звъняха по телефона от почистваща фирма някаква, да дойдели да ми изчистят напълно безплатно къщата. Даже ми цитираха имената на жената, която им дала номера ми, а аз такъв човек не познавам! Що за рекламни стратегии напоследък...

# 244
Ами те от фирмата ги пращат, явно политиката им е такава. Да, на всички врати звънят, и то по никое време, а предполагам и в околните блокове ходят. Явно, където имат апартамент за продажба, обхождат района наоколо.
Вчера пък ми звъняха по телефона от почистваща фирма някаква, да дойдели да ми изчистят напълно безплатно къщата. Даже ми цитираха имената на жената, която им дала номера ми, а аз такъв човек не познавам! Що за рекламни стратегии напоследък...
Тези с почистването и на мен ми досаждат редовно. Поне 3 пъти съм им отказвала, последния път им казах, че съм извън града за месец Simple Smile. По същия начин някой, когото не познавам, им е дал номера ми. При следващо обаждане просто ще блокирам номера, надявам се това да ги спре.
Иначе най-редовно има залепени бележки на входа от брокери, които продават жилища в района. Но поне по апартаментите не досаждат. Виж продавачите на килими и събиращите помощи нищо не ги спира - звънят по всяко време.

# 245
  • у нас
Момичета, дайте координати на майстор за съдомиялна, който ходи по домовете. Без фирми, моля.

Това за брокерите е много изнервящо. При нас също звъняха на пожар, по никое време. И една рускиня, която не може да говори български насреща. Лъжат, че се продат апартаменти в кооперацията и искат да влязат вътре. Отвратителни са.

# 246
За първи път чувам това за брокерите, безобразно нахално. Те само така не бяха обхождали.

Да питам къде мога да разгледам бели гипсови тухли? Или от друг материал, само да не са пластмасови.
Ходих до Практикер, но там не ми харесаха, а и отделно бяха ужасно мръсни.

# 247
Здравейте,
Знаете ли някое романтично място / хотелче  близо до Бургас за една, две нощувки ?

# 248
  • Burgas
Мира,
виж тук https://www.facebook.com/3d.art.decor.burgas/
попаднаха ми случайно,нямам лични впечатления.В олх също бях мяркала обяви от Бургас-преди време и аз търсех такива тухли ,но се отказах...

# 249
Здравейте,
Знаете ли някое романтично място / хотелче  близо до Бургас за една, две нощувки ?

Сещам се за "Агата  бийч" в Ахтопол. Малко бутиково хотелче с джакузи на покрива. Не съм била гост на хотела, само съм влизала в ресторанта, но това, което видях ми хареса. През лятото е доста скъп, но по това време май все още пускат ваучери в Грабо.
Другото, за което се сещам и където съм ходила лично, е комплекс "Чевермето" в Котел. Къща за гости с механа, кухнята е много добра и с разкошна градина. Намира се в парка.

# 250
  • Бургас
Здравейте,
https://stanastasiahotel.com Нямам лични впечатления, още се каним да отидем, но познати са ми го хвалили.

# 251
  • Across the Multiverse
Разгледах, но не ми стана ясно къде точно се намира този комплекс?

# 252
  • Бургас

Аз също току-що разбрах за него, мо по картата в сайта виждам, че е някъде преди Атия, извън населено място е.

# 253
  • Бургас

Аз също току-що разбрах за него, мо по картата в сайта виждам, че е някъде преди Атия, извън населено място е.
Това е в парк Росенец.Отмънли.

# 254
  • Бургас
Обществена пералня да знаете в Бургас на ниски цени, имам една зимна  завивка, която не влиза в моята пералня, а ми се иска да я изпера.....И още един въпрос къде продават стикери  да скрия дупката на една блуза( нова е блузата и не искам да я хвърлям).....

Общи условия

Активация на акаунт