Къде в Бургас? (55)

• 45 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • у нас
Обществена пералня да знаете в Бургас на ниски цени, имам една зимна  завивка, която не влиза в моята пералня, а ми се иска да я изпера.....И още един въпрос къде продават стикери  да скрия дупката на една блуза( нова е блузата и не искам да я хвърлям).....
За прането се сещам за хим. чистене.
За стикерите - на уличката на тоалетните. Има голямо разнообразие.

# 256
Къде продават хубави портмонета (дамски)за подарък за рожден ден до 50 лв.гледах в сайта на арт но са скъпи

# 257
  • Пловдив
Къде продават хубави портмонета (дамски)за подарък за рожден ден до 50 лв.гледах в сайта на арт но са скъпи

Скоро купих от Хюманик в мол Галерия.

# 258
  • Бургас
някой може ли да препоръча ВиК майстор за откриване и отстраняване на теч между два апартамента

# 259
  • Бургас
някой може ли да препоръча ВиК майстор за откриване и отстраняване на теч между два апартамента

При подобен проблем ползвахме услугите на фирма, работеща с термокамера. Около 100 лв ни излезе удоволствието, но си спестихме къртене на баня. Линк към страницата им.
https://vikburgas.com/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0 … 0%BE%D0%B2%D0%B5/

# 260
На главната, срещу търговски център "Пиргос", до тунела на Данъчното има магазин само за портмонета и колани, купувала съм оттам и съм доволна.

# 261
Аз си купих прекрасно портмоне от естествена кожа за около 50 лв  от магазина на enzo nori в Плаза мол

# 262
  • Бургас
Обществена пералня да знаете в Бургас на ниски цени, имам една зимна  завивка, която не влиза в моята пералня, а ми се иска да я изпера.....И още един въпрос къде продават стикери  да скрия дупката на една блуза( нова е блузата и не искам да я хвърлям).....

Пералня не съм забелязала някъде, но химическото чистене е добър вариант, а за стикери аз съм купувала от разни шивашки магазини, в уличката по която се минава от тройката към Св. София има едно магазинче за шивашки стока има голямо разнообразие на много красиви стикери.

# 263

Пералня не съм забелязала някъде, но химическото чистене е добър вариант, а за стикери аз съм купувала от разни шивашки магазини, в уличката по която се минава от тройката към Св. София има едно магазинче за шивашки стока има голямо разнообразие на много красиви стикери.
Пералня има в Сарафово, още на влизане, на втория ляв ъгъл. Химическо чистене се води по принцип, но перат хотелско бельо.

# 264
Предложете ми моля салон за маникюр гел лак Simple Smile от който сте доволни в района на Възраждане

# 265
Къде продават цветя, които са поставени във велосипедче, или направено като обувка с токче и пр.?

# 266
  • Бургас
От къде да купя кутия,трябва ми за пари,но не голяма? Не от сватбени салони,там търсих,големи са.

# 267
  • Бургас
Коя лаборатория ще ми препоръчате в Бургас за кръвни изследвания и хормони?
Днес ходих да оставя за материал за цито в лаборатория Рамус в к-с Зорница и съм потресена.
Не ми дадоха картонче, с което да си проверя резултата, не можеха да се оправят със системата и не ми се иска да се връщам пак там. Персоналът ми се стори крайно зле, не знам защо така....

# 268
Аз правих в Лина урина, захар, кръвна картина. За час и половина резултатите излязоха. Останах доволна. Дадоха картонче и за проверка онлайн.

# 269
LaDiDa, бях питала наскоро в темата точно за хормонални изследвания. Насочих се към Бодимед и там ще пусна като дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт