Къде в Бургас? (55)

• 45 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Доволна съм и от Тошкина. Не бърза и си гледа стриктно нещата.
Бодимед всичко пращат в София, много се чака за резултат.

# 271
Здравейте, някакви отзиви за д-р Тодорова, стоматолог?Работи на ул. Кирил и Методий.

# 272
  • Бургас
къде се ходи за издаване на дубликат от акт за брак

# 273
  • Пловдив
къде се ходи за издаване на дубликат от акт за брак

Където е издаден оригиналът.

# 274
  • Бургас
Май нямаме бургаска тема, така, че ще питам тук.Някой може ли да ми даде отзив за испанската паралелка, не мога да си обясня защо е толкова желана Rolling Eyes

# 275
  • Бургас
Май нямаме бургаска тема, така, че ще питам тук.Някой може ли да ми даде отзив за испанската паралелка, не мога да си обясня защо е толкова желана Rolling Eyes
Преди 6 години големият ми син завърши ПГРЕ в паралелка испански. Тази година малкия беше абитуриент пак там и пак с испански. Доволна бях от гимназията и поради тази причина исках и втория ми син да учи там. Част от преподавателите бяха различни, но аз съм доволна от обучението. По-големият интерес към испанския / в сравнение с френски и италиански / идва от факта, че голяма част от света го говори. Според мен друга причина е, мита, че е лесен или поне по-лесен от френския. Това не е съвсем така. Във френския има много правила и безброй изключения от тях, но в испанския на всяка дума се поставя ударение и ако не сложиш се брои за грешка дори и да си я написал правилно.
Това е моето мнение.Ако имаш други конкретни въпроси съм готова да ти отговоря. Но аз съм много доволна от училището и преподавателите. Препоръчвам го!
А ако децата имат късмета по английски да им преподава Нина Патерсън и им се учи ще излязат с перфектно владеене на този език без никакви допълнителни уроци.

# 276
  • Бургас
Благодаря ти!
Скрит текст:
Аз съм възпитаник на гимназията и понеже по мое време не беше толкова популярна тази паралелка, се зачудих.Предстои ни НВО и сина ми настоява да я  пишем Rolling Eyes,явно е заради преподавателите това реноме.

# 277
Търся добър дърводелец за изработка на портманто.

# 278
  • Бургас
Привет,
поправят ли някъде чадъри?

# 279
Бодимед всичко пращат в София, много се чака за резултат.
Може и да изпращат проби за някои изследвания, но не всичко. Днес звънях за моите изследвания и отговориха, че ги изготвят в рамките на деня. Най-добре да се пита.

# 280
От къде да купя по-евтино алкохол, безалкохолни и вода трябва ми по голямо количество за сватба.

# 281
  • Бургас
От къде да купя по-евтино алкохол, безалкохолни и вода трябва ми по голямо количество за сватба.
METRO или Мони-95.

# 282
Преди няколко дни разбрах за магазини "Аванти" - там има евтин алкохол , безалкохолни напитки, ядки, шоколадови бонбони, бира...Магазини "Аванти" има на няколко места в града

# 283
  • у нас
Преди няколко дни разбрах за магазини "Аванти" - там има евтин алкохол , безалкохолни напитки, ядки, шоколадови бонбони, бира...Магазини "Аванти" има на няколко места в града

Бяха евтини. След пожара на склада им станаха като в другите магазини, даже понякога са по-скъпи.

# 284
Незнаех! И ние тези дни купувахме по повод, иначе не употребяваме алкохол

Общи условия

Активация на акаунт