Къде в Бургас? (55)

• 45 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Препоръчвам:
https://m.facebook.com/thebroomsistersbg/reviews/

Изключително съм доволна. А и нямаш емоционалния момент с уж препоръчана помощница - отношенията са с фирмата, не лични.
Имат и система за заместване, което също е голям плюс.

За какво конкретно си ги ползвала и може ли да споделиш цени

# 76
  • Бургас
Имах домашна помощница, от която бях много доволна, но тя си намери друга работа и бях в ужас как ще се справям без нея. Преди това изгоних 2 некадърни.
Започнах да търся варианти и попаднах на фирмата. Препоръча ми ги позната, която им е ползвала услугите. Бях доста скептична, но съм доволна от жената, която изпратиха. Ако имам забележки, казвам й и се коригира. Взаимоотношенията са само с фирмата - даже нямам телефон на помощницата.

Имаш право на пробно чистене - да видиш, дали ти харесва. После правиш абонамент - 4 почиствания месечно - аз съм с такъв, 10 лв. на час. Ако нямаш абонамент и ги викаш инцидентно, е 16 лв. на час.
Фиксира се ден и час в седмицата, в който идват. Гледа се колко време отнемат услугите, които искаш, за твоето жилище. В сайта си имат и приблизителни часове коя услуга колко време отнема.
Ползвам ги за общо почистване - прахосмукачка, стирка, прах, бани, гладене, сгъване на пране. Ако нещо се налага, казвам.
Имаше ситуация, в която жената се разболя и трябваше да се замести с друга. Замести я перфектно, без дори да е стъпвала вкъщи. Не ме ангажираха да обяснявам, дори изобщо не бях вкъщи - имат си някакви фирмени правила за взаимозаменяемост. Това ми хареса много.

# 77
  • Бургас
извинявайте, но как се казваше и къде точно беше пицарията на някакъв арабин-италианец, която преди известно време се обсъждаше тук,

# 78
извинявайте, но как се казваше и къде точно беше пицарията на някакъв арабин-италианец, която преди известно време се обсъждаше тук,

Зад спирката на автобусите на Булаир, посока гарата - Пиаца Италия се казва, а арабина-италианец е Макс Simple Smile

# 79
  • Бургас
благодарско, а как стои въпроса с поръчване за вкъщи, по телефона и ходиш да си я вземеш или доставят до адрес

# 80
благодарско, а как стои въпроса с поръчване за вкъщи, по телефона и ходиш да си я вземеш или доставят до адрес

Не съм сигурна дали доставят. Отиваш на място, правят ти я и я взимаш. Бързо става.

# 81
Доставят ,аз съм поръчвала.

# 82
  • Across the Multiverse
Дайте контакт и меню тогава, аз не открих преди време като търсих  Thinking

# 83
Дайте контакт и меню тогава, аз не открих преди време като търсих  Thinking

Объркала съм името, може би затова не намираш - ето

Piazza Grande

# 84
  • Бургас
във фейсбук страницата го има менюто, аз им писах и ми отговориха, че се поръчва по телефона, а после може на място да си я вземеш или да ти я доставят, тия дни ще ги пробвам, някой може ли да препоръча конкретна пица, че нещо тези италиански салами са ми мъгла

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 10:01 от bur02

# 85
Момичета, знаете ли някъде в Бургас отворени копирни услуги в неделя? Трябва да принтирам бордни карти.

# 86
  • Бургас
Не знам, но ако не намериш и си в Славейков, пиши ми и ще ти ги принтирам Simple Smile

# 87
Ако Меден рудник ти е по-близо, може да пишеш на мен - за принтирането на бордните карти. Simple Smile

# 88
Много ви благодаря! Оказа се, че е голяма мъка да се намери нещо отворено в неделя, в крайна сметка ми казаха за една книжарница в "Изгрев", но последно се обади една позната, ще ми ги принтира на работа.

# 89
  • In my tropical dream
Много мило! А сигурна ли си, че ще ти трябват разпечатани? Аз от години не ги разпечатвам. Отивам си на летището с инсталирано приложение на телефона за съответната авиокомпания, или само с номера на резервацията (booking reference), или със скрийншот на билета, или с QR код... И вече на летището или от автомат, или на гише си вадя бордните карти. Така съм процедирала с Norwegian, Ryanair, Wizzair, British Airways и др. Предполагам го знаеш, но си ги искаш на хартия "за всеки случай" Simple Smile Ако е проблематично да се принтират в неделя, не се стресирай излишно с търчане насам-натам, имай ги електронни и на летището ще се оправиш. Ако искаш кажи авиокомпанията и ще видим какви са опциите. Приятен полет и почивка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт