Къде в Бургас? (55)

• 45 312
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Не е точно по темата,но ако има такава моля да ми я посочите.Интересувам се от мебелите на магазин"нов дом" и по-конкретно от кухненски ъгъл, като качество ,издръжливост?!?!или ако ми предложите друг вариант,не държа да има ракли и функция сън.

# 556
  • Бургас
Къде точно е на Фердинандовa
Чак в долния край на улицата,почти до бул.Мария Луиза

# 557
  • Бургас
Къде могат да ми направят превод на пълномощно на автомобил от български на турски и каква е цената горе долу?
Аз ползвам Гергана (тел. 0885655208), намира се на уличката, която е от Славейковото пазарче до Турското консулство.
Като оставям за превод сутринта, след 15.30 е готово, заверено.
При мен превод със заверка с Консулството излиза около 65 лв, но то зависи колко е дълго пълномощното.
Плаща се на страница.

И аз с въпрос. Търся конкретен продукт на Avon. Има ли място в Бургас, където да се предлагат продуктите им за директна продажба?

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 13:52 от LaDiDa

# 558
Къде могат да ми направят превод на пълномощно на автомобил от български на турски и каква е цената горе долу?

И аз с въпрос. Търся конкретен продукт на Avon. Има ли място в Бургас, където да се предлагат продуктите им за директна продажба?

Провери в ОЛХ. Аз оттам си купувам продукти- жената се оказа от моя квартал и спестявам пътни разходи.

# 559
Здравейте! Знаете ли къде в Бургас, ако има изобщо, има сладкарница или джелатерия, където се продават торти и/или сладоледи без захар? Благодаря предварително!

# 560
Копирам едно питане от темата "На море в България"
Записвам се с едно питане. Тази година за пръв път почивахме в Бургас, до преди си бяхме редовни клиенти в Равда. Исках да купя сувенири за приятели, но в Бургас такива не открих. Гледах по центъра - магазините за сувенири бяха смесени и нямаше магнити за Бургас (поне в магазините, които бяха отворени в събота към 17:00). Няма ли улица със сергийки, пълни с играчки, дрехи, сувенири, лакомства?
Много ми стана смешно това за уличката, ама все пак да се опитаме да бъдем полезни на гостите на Бургас. Къде има такива магнити и сувенири? Аз ѝ писах някакви места, ама ми е много стара информацията и да не я пратя да обикаля напразно ...  Grinning

# 561
Копирам едно питане от темата "На море в България"
Записвам се с едно питане. Тази година за пръв път почивахме в Бургас, до преди си бяхме редовни клиенти в Равда. Исках да купя сувенири за приятели, но в Бургас такива не открих. Гледах по центъра - магазините за сувенири бяха смесени и нямаше магнити за Бургас (поне в магазините, които бяха отворени в събота към 17:00). Няма ли улица със сергийки, пълни с играчки, дрехи, сувенири, лакомства?
Много ми стана смешно това за уличката, ама все пак да се опитаме да бъдем полезни на гостите на Бургас. Къде има такива магнити и сувенири? Аз ѝ писах някакви места, ама ми е много стара информацията и да не я пратя да обикаля напразно ...  Grinning

По "Богориди" май има.

# 562
  • Бургас
В МОЛ Галерия на първия етаж срещу "Уайкики" съм виждала сувенири и магнитчета разни.

# 563
В магазина за сувенири на "Богориди" - пресечката със "Симеон". За магнити не съм сигурна.

# 564
Момичета, пак съм аз. Благодаря много за отговорите за кардиолог!
Сега ни изскочи и друг проблем - карцином на бъбрека... Лекарят, който разчете резултата от компютърната томография, каза че е желателно да се направи биопсия. Препоръчват да отидем до София, обаче в коя болница, при кой лекар... Някоя от вас, минала през нещо подобно? Евентуално ако преди това посетим д-р Калоянов в Дева Мария? Или направо да бягаме към София? И за тази биопсия четох, че има вероятност да направи повече бели, май препоръчват директно отваряне и отстраняване... Моля за съвети...
Благодаря!

# 565
В София - има урологична клиника

https://www.sbaloncology.bg/index.php/bg/

Лекар не мога да препоръчам.

# 566
За сувенири - до пясъчните фигури, също на флората, долу на моста и някъде по Богориди има ръчно изработени, но много добре направени такива от хора в не добро здравословно състояние (не знам какви проблеми точно имат, но на моя позната майка и, която се бори с рак също участва) и парите отиват за благотворителност. Уникални са, много добре изработени. Има също тениски, текстилни торби с логото на Бургас, магнитчета, най-различни сувенири и са с добра кауза

# 567
  • Бургас
Сувенирите са в Туристически информационен център до Часовника. Има голям избор. Изработени са от лица с увреждания - социално предприятие "Морски знаци". Имат и сайт.

# 568
По повод магазините за сувенири - до бившия хотел България на ъгъла мисля, че магазина е точно за сувенири. По Александровска като вървите ще го видите.

# 569
Здравейте!  Оказва се, че точно за рождения ден на детето, ще бъдем при вас -морските мами. Мислим да къмпингуваме на Силистар, където винаги е пълно с деца. Бихме иссали все пак да отбележим празника на синковеца, та сега сме в чуденка от къде мога да поръчам торта. Можете ли да ми препоръчате сладкарница в Бургас или Черноморец, която прави вкусни торти и разбира се не режат глави с ценоразпис Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт