🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Естествено, че Зорница избяга от сватбата си, защото не беше забравила Банков. Иначе какви бяха тези монолози за принца, че не е достатъчно красива (в асансьора, когато Виктор и каза, че е красива, а тя му отговори, че не достатъчно), за другият живот и тн. Айде, сценаристите да не се правят на луди. Избяга не да се лекува от изнасилването, а да се лекува от изпепеляващата и любов къв Банков.
В този сезон не знам какво ще я правят, ясно е, че не желаят са я събират с Банков, ще си запазя разсъжденията защо, за себе си. С Табаков е още по-абсурдно да ги сгаджосат.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 09:55 от TsvetelinaP

# 361
Сценаристите с послание към нас Joy:

# 362
Майче, абсолютно! Hands Ok HandSmiley

# 363
Роси, нека го влюбят Табаков. В Ина.LaughingLaughing

# 364
Роси, нека го влюбят Табаков. В Ина.LaughingLaughing

А не, не! Зачислили сме й Костюмарчо вече. 😃

# 365
  • София
Цвети, ами явно не е причината Банков, след като се налага от екипа да ни кажат. Да се чуди човек на кое да вярва, на думите за принца или на думите на Зорница в склада, когато каза, че заради Марио ще оздравее и заради него ще продължи напред.
Страшно омазаха историята в желанието си да създадат сеир и да поддържат истерията по химичната двойка. Сега им се налага да се обясняват.

Хаха, Мелани, признавам аз си мислех, че Табаков ще е за Ина. Обаче сега не знам. А Костюмаров далеч от Фотева, ако може. Той по-скоро ще упражнява сексуален тормоз и това ще я върне отново към Борис.

# 366
Перличке, ами така е, как да разсъждаваш за нещо като на сценаристите им е дошло на идея в последния момент. Както в един сериал се чудиш защо герой е крил случка 2 години и я заявява в най-неподходящия момент, като може да си остане погребана завинаги, отговорът е прост - не е била измислена до финала Grinning. Сценаристи са казвали, че за дадени реплики и сцени съжаляват, че са ги написали, защото феновете все още ги коментират и питат за тях, а те нямат подобна стойност за самите създатели  и историята.

# 367
Ако Табаков искат да го влюбят в някоя, съвсем спокойно могат да вкарат някоя посред сезона, няма да им бъде за пръв път.
Ако ще го влюбват в Зорница, се надявам поне да мине достатъчно време.

Роси, не е само това, Зорница каза толкова много неща, които показват точно, че го обича. И страхът й да не си тръгне той, и притеснението й, че няма да успее да го направи щастлив, и какво ли още не.
И освен това между свободните тълкувания на нас зрителите и обяснението на човек от екипа, каквато се явява Диана, мисля, че думите на втория са по-достоверни.

# 368
Монологът на Зорница в последния епизод на миналия сезон беше достатъчно красноречив. Още обича принца и не обича достатъчно Марио, за да се омъжи за него. Това разбрах и така тълкувам бягството й от сватбата. Сега, че искат да ми внушат нещо друго няма значение, а и не виждам смисъл от това. И от какъв зор да ни се обяснява продукцията?  Най-вероятно Диана представа нейната интерпретация на поведението на героинята си.

Тези неща с думите, които изрича героят и поведението на актьора се мислят по-рано.

Поведението на Зорница винаги е било двусмислено. Даже сме се чудили в актрисата ли е грешката или Зорница е такава или и двете.

# 369
  • Разпиляна във въображението
Да, Зорница избяга от сватбата, защото не искаше да се ожени против волята си /точни думи/. Много съм й ядосана за това. Все едно Марио беше на пътя й, а той стоеше отстрани и й даваше възможност да мине.

# 370
Нещо от Марта, явно ще забавляват Пепе:

Не мога да различа обаче Владо нашия Владо ли е или просто адаш, май по-слаб ми изглежда от Карамазов?

https://www.instagram.com/p/BvbI8fOj1rz/?utm_source=ig_share_she … hid=19z4xp6oescne

П.П. има видео и в сторито й, там се вижда по-добре и май не е Карамазов

# 371
Ванилия, за Владо Пенев става въпрос Simple Smile

# 372
Ще откараме няколко епизода с тази безумна във всяко отношение история с Пепе.
Имам сериозни подозрения за нездрава психика на гл. сценарист(ка).

# 373
Но тя каза и че трябва да помисли за себе си и да излекува незарасналите рани, а в това аз не виждам послание "не го обичам".
Както и да е, тъжно е, че се налага да се обясняваме. От друга страна сега покрай гледането на Аматомията ми прави впечатление, че тяхната създателка си има страница, на която най-редовно пространно обяснява определени случки и какви са й намеренията за героите. Бих се радвала и на нас някой да ни пообясни Grinning

# 374
Ванилия, за Владо Пенев става въпрос Simple Smile

Да бе, хем го гледам, че се е строил в дъното, хем все другия Владко ми е в главата 🤣

Общи условия

Активация на акаунт