🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 750
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Мисля, че на всички ни е ясно, че Ковачеви няма да се върнат и без да ни го казва Бам бам.

# 511
Даже прие поканата на Магърдич да бъде жури за една вечер.

# 512
Даже прие поканата на Магърдич да бъде жури за една вечер.
И си поиска правото да ступа водещите Joy

# 513
Реших,че ще го поканят в шоуто  като играч и ми беше много любопитно дали ще приеме,но уви Simple Smile

# 514
Реших,че ще го поканят в шоуто  като играч и ми беше много любопитно дали ще приеме,но уви Simple Smile
Същото си помислих и аз и се учудих, че не дръзна да го направи.

# 515
  • София
Силно се съмнявам, че Вергов би приел да е участник. Може да се кефи на шоуто, ама участието в него на моменти си е излагация, а той не би си го позволил. Прекалено голямо его има. Според мен и Магърдич го знае това и не посмя да го покани за участник, само за жури. Но пък Владо си го покани директно, той сякаш по би се съгласил да имитира.

# 516
Кате, аз мислех, пе ще го покани като гост-звезда. В края на предаването да направи една имитация по негов избор.

# 517
Той много пъти е казвал, че не може да пее.

# 518
Аз и Вергов, и Владо не мога да си ги представя в подобно предаване.

# 519
Мисля,че не би се съгласил.Но пък всъщност защо,той обича да си се прави на маймунка от време на време Simple Smile

# 520
  • София / Пловдив
Ако кажеш и защо махнаха Ковачев, ще почерпя Joy

Не знам 😊
Ихх, изтървах почерпката.

Косата на Зорница е личен избор на актрисата.
Цитат на: HumbleDrumble link=topic=1102912.msg38441695#msg38441695

Аз пък разбрах, че за в момента няма Ковачеви, защото още не е написан сезона до край.

Докъдето е написан сезонът, няма Ковачеви. Едва ли ще се появят, де... ама знае ли човек зациклили сценаристи какво могат да родят.

# 521
  • София
Хаха, знаех си, че е избор на Диана.

# 522
Косата на Зорница е личен избор на актрисата.
Предполагам, че дължината, с която е в момента е неин личен избор. Първата (и втората) прическа е заради Зорница нали?

# 523
  • Разпиляна във въображението
Не ми се получи цитатът.

Като се замисля - и по-добре, че не се появят. Няма история в този сезон.

# 524
Зациклилите сценаристи могат много неща да родят, но все пак участието на даден актьор е въпрос на двустраннно желание. 🙂

За мен е обидно да се коментира по тази начин, едва ли не щракват с пръсти и си връщат когото поискат. Не стават така нещата.

Общи условия

Активация на акаунт