🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Кате, аз мислех, пе ще го покани като гост-звезда. В края на предаването да направи една имитация по негов избор.

Като каза гост-звезда и се сетих за изпълнението на Деси Бакърджиева и как виеше като ранена газела Grinning Та, ако и на Вергов са такива гласовите данни, не мерси, предпочитам да го помня с добро Grinning

Колкото до косата на Диана, не знам, струва ми се прекалено тя самата да е решила така да се остриже и сценаристите специално да мислят история за героинята и, за да оправдаят тази прическа.  Според мен е двустранно - и тя е искала, и те са решили, че ще е добре все пак да вкарат някакъв спомен у Зорница за всичко, което преживя Grinning Това, разбира се, за първата прическа, за втората вече не знам... малко прекалено ми идва. На тази готина снимка с черната рокля и с тази коса... не е лоша, ама не е Зорница.

# 526
Зациклилите сценаристи могат много неща да родят, но все пак участието на даден актьор е въпрос на двустраннно желание. 🙂

За мен е обидно да се коментира по тази начин, едва ли не щракват с пръсти и си връщат когото поискат. Не стават така нещата.
А и видяхме вече, че каквито и звезди да вкарат, няма ли добър сценарий, нищо не спасява положението. Не виждам как връщането на Велислав Павлов ще промени нещата, щом сценаристите не могат да измислят свястна история.

# 527
  • София
Пък аз, след поста на КатиВ, че се говори, че Вергов иска да се маха, смятам, че с този сезон ще си вземем довиждане с ОЖ. Не спряха навреме, можеха да приключат и в края на пети и в края на шести сезон. Сега се чудят какво да измислят и редят абсурд след абсурд.

# 528
Не е имал тумор Цонев, получи сърдечен пристъп, но се оправи след това Simple Smile
По едно време гледаше едни рентгенови снимки, но те бяха на жена му.
Мхм, а той дали ще я иска още?

Нали каза, че винаги ще я обича и винаги ще иска да му е жена, значи да не се измъква Joy
За Цонев явно съм се объркала, съжалявам.
А за Ковачев....То хубаво любов, любов, ама всяко нещо си има граници. Тя постъпи ужасно с него и мисля, че не го заслужав.Мое мнение.

# 529
  • София
Преди време ходих на фестивала "Киномания" и там след прожекцията на "Далеч от брега" имаше коктейл на втория етаж на кино "Люмиер". Та там, с няколко приятелки се заговорихме с Йоана Буковска. Не пропуснахме да я поздравим за феноменалната роля на Виолета Захариева. И тя каза нещо много хубаво: "Просто героинята ми се изчерпа, нямаше какво повече да се измисли. И нямаше да е честно и достойно нито към мен като актриса, нито към образа на Виолета, да продължа да участвам само, за да съм на екран и да тъпча на едно място. Човек трябва да се оттегли, когато е на върха и да бъде запомнен с добро, а не като част от потъващ кораб." Цитирам я по спомен, но това беше смисълът. Каза, че Милошев я е молил да остане, мислили са варианти за образа на Виолета, но не са стигнали до консенсус. Също така, че е крайно време този сериал да приключи, но уви, ще има и седми, и осми сезон, сключили са договори. Това беше информация към 2018г. Сега, с оглед на неуспеха на този сезон (по мое мнение), не знам дали няма да решат да няма 8ми. Но пък защо беше тази огромна инвестиция в нова сграда, оборудване и тн?! Нямам обяснение, но си мисля, че Милошев ще направи и невъзможното да задоволи болните си амбиции, ще изпростее съвсем и "Откраднат живот" ще има съдбата на "Столичаните".
А това за Вергов съм склонна да твърдя, че е вярно на 90%. Братовчедка ми е приятелка с Алена, тя лично и го е казала. Странно ми е как нещо, което би трябвало да е топ тайна, го е казала така свободно, ама хора всякакви.

# 530
Мога да хвана бас, че рейтингът ще бъде по-нисък от шести сезон, но достатъчно висок, за да подновят сериала и с осми сезон.

# 531
Моски, колко залагаш? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Кате, умна жена е Йоана Буковска, само мога да й се възхищавам още повече за това нейно решение, въпреки че ми липсва като образ на екрана.

И аз мисля, че няма да се спрат дотук, независимо от рейтинг. Толкова пари да се инвестират в нова сграда, не вярвам да е било само за един сезон. Но качеството определено страда за сметка на количеството.

# 533
Кате, благодаря за информацията.

# 534
Няма лошо да има нов сезон(макар за мен седем да са достатъчно), но Апостолова като сценарист трябва да се огледа и да види дали имат сили и идеи(добри и интересни) да направят и осми.

# 535
Няма да е лошо, ако решат да правят още сезони да сведат излъчването на сериала до един сезон в годината. Така поне според мен ще имат повече време, за да обмислят добре нещата, защото определено месеците между двата сезона са им много малко и резултатът се вижда. Току виж им се получи нещо смислено.

# 536
Майче, какви идеи, че пък добри и интересни? Една трета от сезона мина,  ние още се чудим нещо случва ли се, а ти допускаш, че ще имат сили за осми сезон Joy Не че не може, всичко може, въпросът е дали още ще прилича на медицинска драма или на училищна пиеса.

# 537
  • София
От есента по Нова започва нов сериал с Блатечки и Деян Донков. Ще се разказва за пожарникари. Блатечки не го трая, но Донков за мен е титан, изключителен е.
Отделно по БНТ ще има нов сериал, отново с Донков. Мирамар, също по поръчка на БНТ, започват снимки за нов мини сериал.
В тази връзка, ако Милошеви искат да се задържат на гребена на вълната, ще им се наложи малко да се понапънат и да измислят нещо свясно. Но те рекламираха и заложиха повече на звезди, отколкото на сюжет и сега тези звезди като си тръгнат ще е голямо мазало, защото хората свикнаха, че като тропат с краче може и да получат това, което искат.

# 538
И аз смятам, че нов сезон ще има.

И друг път съм писала - не се интересувам от рейтинги и не им разбирам много.

Според мен по-голямо отношение към рейтинга има конкуренцията, а не добрият сюжет. По себе си съдя, че за да превключа канала, значи има нещо по-интересно за гледане. А като няма такова, си оставам на Нова, дори и да не ми е толкова интересно, просто не гледам така съсредоточено, а си върви за фон.
Затова предполагам, че няма да има драстичен спад в рейтинга, докато от другите ТВ не извадят нещо по-добро.
Но може и грешно да разсъждавам.

# 539
Роси, за кой сериал по БНТ става въпрос?  
Aз знам, че Mилошев снима детски сериал за БНТ с участието но Деян Д.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 00:06 от Zlаti

Общи условия

Активация на акаунт