🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Колко се е раздвижила темичкатааа Simple Smile
За Вергов не се очудвам изобщо, то след този сценарий как да не иска да спре. Макар че доста му оплескаха персомажа, по-рано мисля, че трябваше да излезе, колкото и да го харесвам.
Йоана я харесвам безкрайно, навреме е спряла, браво за решението, че не се е полакомила. Виолета ще остане един от най-добрите, да не кажа най-добре изграденя образ в целия сериал.

# 541
От снощи:

# 542
  • Разпиляна във въображението
От есента по Нова започва нов сериал с Блатечки и Деян Донков. Ще се разказва за пожарникари. Блатечки не го трая, но Донков за мен е титан, изключителен е.

Оф, Блатечки. Не го харесвам изобщо.

Като им гледам болницата колко чак толкова пари да са вкарали? То май основната инвестиция е в щори.

# 543

Като им гледам болницата колко чак толкова пари да са вкарали? То май основната инвестиция е в щори.
Хахахаххахахаха да да да да да Animal Joy Cat
Затова им се огъват стените, защото са вложили повече в щори Animal Joy Cat

# 544
Мириел, някъде бях чела, че към 300 000лв са вложени в сградата.

# 545
По-малко от един луксозен апартамент с православна защита. Не са чак толкова много пари.

# 546
Парите за щорите да бяха ги отделили да наемат нови и свежи сценаристи Grinning

# 547
  • София
Роси, за кой сериал по БНТ става въпрос?  
Aз знам, че Mилошев снима детски сериал за БНТ с участието но Деян Д.  Mr. Green

Хаха, Злати, на мен ми пратиха тази статия и в нея не се споменава, че сериалът по БНТ ще е детски Simple Smile
http://www.politika.bg/article?id=59468&fbclid=IwAR3aUCf5CRH … 3bUggpJNnANAOn67I

От екипа на ОЖ акцентираха прекалено много върху конкретни актьори, подхлъзнаха се по наклонената плоскост и не виждам как ще продължат с поне същия успех без Вергов и Карамазов. Останалите герои са се изчерпали много отдавна и в момента се чудят какви драми да им измислят, за да запълнят екранното време. За сметка на това махнаха герои, за които можеха да измислят някакви нови истории - Владов, Мишева, Илиева, Ковачеви....

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 09:11 от rosi_ta

# 548
  • София
Банков пък какво ще прави на скалата с Ина, Тасев и Фотев. Не ми се връзва нещо. Камо ли да го убият тогава. Нали ще заминава при Виктория, която се била влошила. Сега пък на скалата някой ще убиват. Явно нещо пропускам. newsm78

# 549
Оооо, и Мутафчиев щял да участва в онзи сериал с пожарникарите. Дайте път на младите, де. Кога ще се научат на нещо, когато гледаме едни и същи по тв-то?

И на мен не ми се връзва Банков да е при тримата. Какво дири там? 

# 550
  • София
Е, нали се разбра, че няма да убиват Банков на тази скала, а го изпращат при Виктория във Франция. Друг ще пострада, но така и не се каза в прав текст кой ще е това. По пътя на изключването решихме, че може да е Ина, но аз не вярвам. Може да е някой, който не сме видели на снимка от това място.

Е, пък и вие, какво дири Банков там. Какво диреше в къщата на Фотев миналия сезон? Ще му измислят причина, за да е там и да спаси болницата от мафиота.

# 551
Аз съм изпуснала Вергов кога е снимал там, може ли снимка?

# 552
Анонсът искрено ме развесели - любовта витаела в болницата Joy

Кадрови промени предстоят в „Св. Анастасия”, но те не могат да помрачат любовната атмосфера, която цари в коридорите на болницата на „Откраднат живот: Любовта лекува”.След неочакваната смърт на проф. Вачев всички са в шок, животът обаче продължава и в епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA на преден план излиза въпроса за негов заместник, който да поеме неврохирургията. Табаков предлага своята кандидатура за шеф на отделението, но среща опозиция от страна на Цонев, а и Фотева е обещала мястото на Виктория. Дали в тази ситуация Табаков ще намери съюзници за своите кариерни амбиции?

Междувременно отношенията между Кръстева и Цонев се задълбочават. Професорът готви специална изненада за нейния рожден ден, но поведението му ще стане повод за неодобрение и ревност в коридорите на болницата. Какви са причините за недоволството и кой се чувства засегнат от случващото се между Цонев и Кръстева?

Фотева също получава изненадваща покана за среща, но не от Борис. Дали ще я приеме? И кой е новият ѝ ухажор?
Врабчев пък се тревожи за състоянието на София и се опитва да ѝ помогне, но дали тя ще му позволи?

# 553
Любовта витае в Света Анастасия като щам на зимен грип в основно училище през февруари.

# 554
Мдааа, толкова са влюбени всички, че само Наталия Симеонова им липсва -
трябваше да се кръстят Море от любов 🤣

Интересен ми е казуса с шефското място на неврото, дано даде малко яснота около участието на Теодора.

Общи условия

Активация на акаунт