СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 49 382
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Малко по по-стари случки пиша, но 10 страници ме чакаха за прочит. Упс, май стана бая дълго.

jenap, и на мен все така ми изглежда отстрани, като при теб, не знам защо така. Може би, защото чувам приятелски деца как по нощите учат. Но моята щерка казва, че много се разсейвали. Тя си прави план за деня - примерно по еди колко си задачи и т.н., явно това я държи в кондиция. А и като я гледам се справя доста добре и с пробни изпити и с оценки, та затова и много не се бъркам.

Спокойна, леле, съжалявам за инцидента, гледай какво чудо - да я спреш от сноуборд и тя на волейбол да пострада.

Шарлот , доста неприятно. Подли дечица, уви, така като разправяш. Но и това учи.

Rady, оплачете се, барем му се скарат на квестора, другият път да не прави така. Апропо, и моята щерка имаше оплаквания точно за забавяне, но май беше предишния път.
Браво на детето за точките. Моята беше супер недоволна от преразказа, а има 32 точки. Как стават тия работи не знам - хем гаден текст, хем очевидно не се е затруднила. Но госпожата им не била доволна от представянето на децата.

Ивончето, как месец за месец? Че то това е ужасно. А ако детето ходи примерно на външен английски..., кога ходи?

Светкавица, и от мен имаш палец за дракона. Весел празник, бъди жива и здрава, само хубави неща да се случват на теб и семейството!

И да споделя - в едно от помагалата ни за примерен преразказ е даден откъс от То на Стивън Кинг. Дъщеря ми е запозната донякъде и категорично отказа да го прави (не че съм настоявала).

# 256
Благодаря ви!

# 257
  • София
При нашата госпожа е 25 лв за 90 Мин. А ходи още веднъж за 3 часа, но с още 2-3 деца. Основно матура и литература, пак 25 лв. Госпожата е страхотна, ама моята щерка обикновено спи.
Сънчо, да я пратя при вас, да я научите на организация..., Толкова е разсеяна...

# 258
Благодаря ви момичета! Разнообразни са цените, не са унифицирани..

# 259
Благодаря за избора на филм, днес ще се възползваме.Остарях и надявам се, помъдрях! Благодаря, че сме заедно, почерпете се!

# 260
  • София - Младост 1А
Честит рожден ден, Светкавица!
Честит рожден ден!
Бъди здрава!
Бъди щастлива!
Вярвай в себе си!
Обичай много!
Стъпвай уверено!
Върви само напред!
Весел празник и поздрави от мразовита Варшава.
Надявам се младежа, който е при баба си да не го удари съвсем ваканционно. Когато ме няма и всички изведнъж ги хваща амнезия. Забравят за изпити, забравят за домашни и проекти... естествено не забравят баниците, мекиците и бабините кюфтета.
Поне на уроците ходи и е много доволен и нахъсан от курса по химия и от г-н Стаменов. Ходи с голямо желание и всеки ден ентусиазирано ми разказва.
Хубав ден на всички!

# 261
На многая и благая лета, Светкавица! На теб спокойствие, успех на младежа!

# 262
Светкавица, честит празник! Бъди щастлива, усмихвай се на малките неща, вярвай , мечтай и се наслаждавай на всяко прекрасно утро!

# 263
  • Варна
Честит Рожден Ден, Светкавица! Бъди здрава, щастлива и обичана! Много поводи за радост и усмивки да имаш и много сбъднати желания ти пожелавам!

# 264
  • Варна
Честит празник, Светкавичке! Много здраве и щастие ти пожелавам, както и късмет на младежа, за да се класира там, където най-много иска!

# 265
  • София
Честит рожден ден Стеткавичка! Пожелавам ти весел празник и прекрасни изненади от любимите хора!
На една дата си родена с моята щерка, която също днес навършва 14 г.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 10:13 от звездица

# 266
  • Пловдив
Честит рожден ден Светкавица! Бъди здрава и обичана!

# 267
Светкавичка, Честита да си! Бъди здрава и щастлива!
Звездичке, да ти е жива и здрава дъщеричката! Здраве, успехи и много щастливи мигове да имате заедно!
Весел празник!

# 268
  • непостоянно
Честит рожден ден, Светкавица!!! Желая ти здраве, много положителни емоции и, ако има ядове, то да са бели кахъри Wink Весел презник!
Звездица, честит празник и на теб! Да е жива и здрава госпожицата, много успехи на НВО, прием още на първо класиране и после едно заслужено безгрижно лято ѝ желая!
Да бъде!!!

# 269
Тази идея за задължителната матура по математика чухте ли я снощи?
http://news.bnt.bg/bg/a/zaradi-nedostiga-na-inzheneri-biznest-is … telni-maturi-po-m

Работата ще стане мътна и кървава .... Докато ние се чудим какви паралелки да избираме за децата и още отсега мислим къде и с какъв предмет ще кандидатстват, правилата ще почнат да се променят в движение. Т.е. тъкмо си избрал и са те приели в паралелка с БЕЛ, с идеята, че по този предмет ще има задължителна матура и това ще ти помогне за подготовката, и изведнъж - някой междувременно се сеща, че тя матурата всъщност ще е по математика. Или пък си избрал паралелка с математика, само за да можеш да държиш матура по нея и в един момент - то и без друго щяло да си има такава...
Просто при нас никой не чете и не се интересува от законите, докато не влязат в сила. Подозирам, че колкото повече наближава годината на завършването на нашите деца, толкова повече ще почнат да се усещат ВУЗ-ове, бизнес и какви ли не сектори и ще започнат да правят всякакви промени - правила за кандидатстване, видове на матурите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт