СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 800
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да, и ние си получихме мейла сега - 88 т. Доволна съм, въпреки че на мартенските ПИ пак в Междучасие изкара по 90 т. и аз бях доста спокойна. Обаче 2 седмици по-късно на ПИ в СМГ се разписа с 80 (МАТ) и 74(БЕЛ) и се попритесних. Сега тези 88 пак ме поуспокяват малко, да видим и МАТ...
Тези от вас, чиито деца са били и в Междучасие и в СМГ, виждат ли някаква тенденция къде са по-трудни изпитите и има ли някаква зависимост с изкараните оценки?

С около 10-ина точки надолу по математика и приблизително точно по бел.
10 т. надолу са били резултатите на ПИ? Т.е. на реалното НВО е бил по-високия резултат - така го разбрах, дали правилно?

jenap, щом днес ни изпратиха мейла за БЕЛ, за МАТ предполагам ще е към петък.

# 376
Доколкото знам /мисля, че от форума/, изпитите на Междучасие са по-трудни от НВО-то. Т.е. примерно 80 в Междучасие ще отговаря на 90 на НВО-то. Аз си добавям +7-8 точки. Това за пробните на Междучасие, на които не сме били, но които намерихме от други места и направихме вкъщи.
От двата по математика, които видях до този момент, и старите НВО-та, съм категорично съгласна.

# 377
  • София
Joy
Не хвърляте ли боб?
Въпросът беше, какви са резултатите на ПИ спрямо НВО?
Да, резултатите на Междучасие са с около 10 т. по-ниски, от резултатите на самото НВО. Това по математика.
БЕЛ, поне при нас, бяха сравнително близки.

# 378
  • Sofia
Jiema дъщеря ми ходи на всички в СМГ и на един в Междучасие по математика и според нея са сходни като трудност. Тя затова реши да не ходи повече в Междучасие, а само в СМГ.
Иначе на последните в СМГ и тя имаше най-ниските резултати досега.
Получих и резултата по БЕЛ - най-добрия и резултат дотук.

# 379
  • София
Доколкото знам /мисля, че от форума/, изпитите на Междучасие са по-трудни от НВО-то.
И аз така знам (пак от форума Simple Smile) и затова се чудя защо моя хубостник изкарва по-високи точки в Междучасие и по-ниски в СМГ. Ще видим и Регалия този месецкак ще е.
Пак от форума (миналата година надничах в темата на сегашните осмокласни майки) останах с впечатления, че там пък ПИ и съответно изкараните точки са най-близки до реалното НВО.
Мдаа. Датите наближават и майките почват да се напрягат повечко (поне моят случай е такъв Simple Smile )

# 380
Качих в пощата пробния по БЕЛ от вчера в МГ Варна.
В училище са вече на Неразделни, а по математика тази седмица  започват неравенства.

Хубав тест. Предполагам, "препъни камък" ще е 4 въпрос. В и Г звучат с почти еднаква достоверност да са правилният отговор, разбира се, отг Г, но и върху В може много да се мисли и да замине времето.

# 381
  • София
Ето, отколешна (поне от 2013 е статията) истина е, че НВО е истерия, най-вече за майките. Смях се, но ми стана мило, колко бързо минава времето. Но за разлика от раждането, НВО-то не се забравя! Joy
https://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/vissha-matematika-za-majki/

# 382
Привет, искам да попитам, кога се очаква да се материализира митичната фигура на Справочника?
Аз продължавам да се чувствам като в небрано лозе. Имам толкова много въпроси, надявам се на обещаната от школата родителска среща да си отговоря на тях и да не се налага да се излагам тук.

# 383
  • София
Доколкото знам /мисля, че от форума/, изпитите на Междучасие са по-трудни от НВО-то.
И аз така знам (пак от форума Simple Smile) и затова се чудя защо моя хубостник изкарва по-високи точки в Междучасие и по-ниски в СМГ. Ще видим и Регалия този месецкак ще е.
Пак от форума (миналата година надничах в темата на сегашните осмокласни майки) останах с впечатления, че там пък ПИ и съответно изкараните точки са най-близки до реалното НВО.
Мдаа. Датите наближават и майките почват да се напрягат повечко (поне моят случай е такъв Simple Smile )

Jiema И при нас така се получи- на пробния БЕЛ в СМГ е с по-нисък резултат от този в Междучасие /разлика 14 точки/, за който днес долетя вест. Чак не ми се вярва да са на моята щерка точките, сигурно ще да са сгрешили  Thinking

Слънчевата, мерси за уточнението. А дано да е близо този резултат, мисля, че евентуално ще бъда доволна  Mr. Green
А статийката е много забавна, дано прескочим поне някои от етапите  Laughing

# 384
Да се включа в темата.
Със седмокласничка съм, учи в  Математическа гимназия.
Скъсват ги от курсове, упражнения, пробни матури, домашни..Сега е първа смяна, всеки ден излиза в 7 сутринта и се прибира късно следобед. За сега държи фронта, даже е спокойна, бих казала.
Но за мен тия матури са голям стрес, броя дните до заветните дати, да минават и заминават. Anguished

# 385
# 386
Пак ще помоля за пощата, адрес и парола, че я затрих. Към Светкавица ли да се обърна на лични?

# 387
  • София
Ето, отколешна (поне от 2013 е статията) истина е, че НВО е истерия, най-вече за майките. Смях се, но ми стана мило, колко бързо минава времето. Но за разлика от раждането, НВО-то не се забравя! Joy
https://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/vissha-matematika-za-majki/
Мдаа, капките на капки на д-р Бах съм пропуснала.

# 388
  • Варна
И аз качих нещо в пощата Smile Пробния по БЕЛ на школа Клас във Варна от 30.03. Според дъщеря ми преразказът е бил по-труден от предишните на Вектор.

# 389
За Междучасие - пуснахте един пробен по БЕЛ от март. Моят син също ходи през месец март, но е бил на друг пробен. Преразказът е различен, предполагам и теста, днес ще си получим нашия. Няколко различни изпита ли е имало? Ако е така, ще пусна там и нашия.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт