СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 759
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Пак да си кажа, че за мен е много важно да се явяват на максимално много пробни, защото така обръгват и с формата, и с времето, и се справят по-лесно и с напрежението.

Чак пък на максимално много пробни... Ами то в големите градове от един момент нататък има всяка седмица, че даже се и припокриват като време. Зависи от детето според мен и от поставените цели. 3-4 пробни мисля, че ще са достатъчни за да се отработят нещата.

# 526
  • София
Максимално много, не на всички възможни, разбира се. Ние сме избрали на Регалия и Междучасие. Но всеки си преценява за своете дете и си търси своята си формула.

# 527
  • Sofia
А и преразказа каза, че за първи път е бил толкова дълъг и на "всичкото отгоре от неутрален разказвач" - това му е най-недолюбвания вариант.

Аз в последните няколко дни даже вече си формулирах първото нещо, за което да стискам палци на НВО - да не е от неутрален разказвач. Това сегашно историческо време го побърква. Постоянно бяга към минало, след това зачертва, поправя и става едно мазало.

# 528
  • Пловдив
Моето пък с времето няма никакъв проблем, но предпочита повече пряка реч, по-малко описания. Винаги пропуска моменти и не запомня с точност подробностите...

# 529
Къде мога да видя кога са пробните на Веди? Гледах поставените на първа страница школи, на тях няма как да се явим, защото или съвпадат по време с школата, или съвпадат с пробните от школата.
Като цяло бях решила да се явява само в нейната си школа, но като излезе сега проблемът с тезата и черновата, може би е добре да се яви поне на още едни ПИ, може друго да съобразим.

# 530
  • Sofia
мартеа, Веди не приемат външни деца на ПИ. Иначе предстоят на 4 и 5 май и на 21,23 май.

# 531
  • София
AniK, брой и от мен едни стиснати палци в тази посока Simple Smile
Мартеа, мисля, че Веди не приемат външни за ПИ. От класа на сина много деца са при тях и го бях помолила да се уговори да отиде някой път с тях и така са му казали. Не претендирам за 100 % достоверност.
Много ми харесват резултатите от Междучасие - не знам как така на най-трудните изкарва най-високите точки, дано ги задържи (92 Мат).

# 532
  • Sofia
Jiema , браво на детето! Това е страхотен резултат като цяло и специално за Междучасие! Дано го надмине на НВО

# 533
  • София
Ella1020, благодаря. Дано !
Мартеа, на 1ва страница няма датите на Милениум, ако искаш погледни и там. Аз спрях да ги следя, защото не ми хареса, че ги правят в 1 ден през 15 мин. Това не е като идентични условия с реалното НВО. Но може би има записване и само за единия предмет, ако това е вариант за вас ?
Иначе мога да дам последните дати на СМГ Учители - сега видях, че са ги пуснали вече на сайта за записване: 05.05. МАТ и 19.05. БЕЛ.

# 534
  • Sofia
Много ми харесват резултатите от Междучасие - не знам как така на най-трудните изкарва най-високите точки, дано ги задържи (92 Мат).

Брей, той е НЕчовек Grin Браво на детето, особено, ако не от някаква математическа паралелка!!!

# 535
  • София
В Милениум със сигурност запшисват и само за 1 изпит. Следващият пробен е чак в края на учебната година, на 08.06.2019 г. доколкото си спомням.

# 536
Ясно, благодаря ви! Ще си остане само с тези от нейната си школа. Каквото - такова, здраве само да има.

# 537
И моята девойка се демотивира от резултата си на последния ПИ по математика в Междучасие.
Сиси, да разбирам ли, че сте получили мейл с резултатите? Точно сутринта щях да пиша, че и ние нямаме още, а младежът се явява външен, въпреки че по БЕЛ е в тяхната школа.
Да, вероятно и ти вече си получила, но да отговоря все пак.

# 538
Цели 6 точки по-малко са написали на официалния резултат на сина ми в Междучасие. Т.е. точките, които пише на листа отдолу и точките, които пише на сайта. Мдам.
Не им плащаме за курсовете, външни сме.
За който седмокласната математика идва трудна, няма и да разбере. Всичко проверих от-до, правилно са му нанесени резултатите върху бланката, правилно са отбелязани грешните отговори... до въпрос 20. Обаче сметката не излиза. Имайте го предвид, сметнете си резултатите хубаво. И по възможност учителката да реши задачите и да оцени отново (който ходи на уроци).

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 18:39 от Анонимен

# 539
  • София
И на моята дъщеря са й сметнали грешно точките. На теста са й отнели точки от 2 верни задачи. От втори модул е решила всички задачи вярно, но са й взели точки от някои без да е посочено защо. Тя много се ядоса и даже си взе теста да пита днес в училище откъде идват по- малкото точки. Не ме притесняват точките, а дали действително няма пропуски при разписването на задачите, макар досега никога на ПИ не са й отнемали точки за това, при верни задачи. Даже се замислих, че субективизъм може да има и по МАТ, не само по български на НВО-то.  Също е външна за школата и тя толкова се ядоса, че каза че повече там няма да ходи на пробен.

Общи условия

Активация на акаунт