👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 911
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Смайли Wine Glass
Не искам Петко в синия отбор, надявах се да им прати Ралица...

Хайде "шеф" Лари да е довиииждане, довиииждане...

# 211
  • Испания
Смайли Wine Glass
Не искам Петко в синия отбор, надявах се да им прати Ралица...

Хайде "шеф" Лари да е довиииждане, довиииждане...

С Петко повториха номера с Иван, но Иван беше нормален и готвеше.

# 212
  • Sunshine state
Шеф Лари е чао, освен ако не искат да продължат цирка и не стане чудо, та да изплува. За мен Ралица е голяма издънка и също трябва да излиза скоро. Петко .. Много тъпо парче!

# 213
Сега като върнаха Петко в синия отбор, мъжете ще бързат да го изгонят. Не вярвам Тихомиров да го изтърпи дълго, особено след унижението от снощи. Набързо ще убеди останалите да го номинират.
Ралица е неприятна, но Лариса снощи беше непоносима. Такова биволско спокойствие и непукизъм няма. Scream

# 214
  • Gotham City
Някой знае ли къде освен в Нова Плей може да се гледа епизода?
В Нова плей твърде много реклами има Confused

# 215
Не знам кой трябва да излезе и кой не, ама Никола излезне ли кфо го чакаааа 😂

# 216
Някой знае ли къде освен в Нова Плей може да се гледа епизода?
В Нова плей твърде много реклами има Confused

Има ги в tube.bg, gledaiseriali.net и serialifilmi.com и от чужбина стават, мисля че ги качват един ден след предаването.

# 217

Много любов

# 218
  • Другата България
Аз снощи съм заспала Embarassed по средата някъде. По едно време след като попрогледнах върнах да изгледам проспаното, но явно е било в полусън, щото нищо не помня. ooooh!
Като ви чета имам някакви проблясъци.....
Все повече не ми допада постоянното навиране на Петко в очите и ушите ни. Този е постоянно на екран с недодяланите си физиономии, гримаси, тъпи реплики, които трябва да са смешни, ръкомахания...много ми е дразнещо. Естествено и аз съм фен на Никола, но него я го дали веднъж да каже и направи нещо, я не. Цветелин също ми се струва, че рядко го показват, от жените Татяна дума не съм чула да обели. То аз че или не гледам, или спя, едно на ръка, може и да съм поизпуснала, но навирането на Петко ми идва в повече. И тези постоянни хвалби на Ангелов-та той е като Чилева в мъжки вариант - много шум за нищо, за какво и за що е това възхваляване, поне аз идея си нямам.
Чилева снощи добре се представи, когато е добре-не го отричам. То беше ясно, че може да готви, явно вече и се сработва с останалите. Видно е, че са отлъчили Ралица,ама и тя хич не се старае да "изкупи" греха си. Ще има конфликти и занапред струва ми се. Лариса и според мен вече трябва да се прибира, време ѝ е.

# 219
Мисля, че Ралица ще е следващата след Лариса. Жените открито си я игнорират, ама тя сама си е виновна. Снощи ми хареса Ангелов как насоли Ларито, много беше прав. Тя до тука избута минавайки между капките, ама на по- напреднал вече етап на състезанието няма какво да предложи.
Петко ще е следващия нарочен за гонене, мъжете няма да го приемат най- вероятно.

# 220
  • София
Лариса си е за тръгване, не и е мястото там.

# 221
  • Sunshine state
Скрит текст:

Много любов
Heart Eyes

Да, навирабнето на Петко дразни много, особено като го тупне на някого от сините да му показва как се готви това и онова. Усещам обаче, че скоро ще го детронира Ангелов и то доста безславно. Smile

# 222
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лежи на кълката, че понеже много харесва шеф Ангелов, той ще я бута и подкрепя до финала, ама няма да го бъде това.
Ама така ли се харесва?! Така ли се ухажва?! Аматьорка! Трябваше да се научи от Нина как се прави - "Шеф, искам да работя за Вас, да съм рамо до рамо с Вас, да дишам въздуха, който дишате Вие"... tooth

# 223
Лежи на кълката, че понеже много харесва шеф Ангелов, той ще я бута и подкрепя до финала, ама няма да го бъде това.
Ама така ли се харесва?! Така ли се ухажва?! Аматьорка! Трябваше да се научи от Нина как се прави - "Шеф, искам да работя за Вас, да съм рамо до рамо с Вас, да дишам въздуха, който дишате Вие"... tooth
ЕЕЕЕ, къде у баба Лари толкова такт..... Joy Joy Joy, и аз мисля, че и е време да хваща влака за вкъщи!

# 224
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не й е нужен такт тук, само поетична и нежна душа. И мноооого любоФФФФ.... Но нейната душа, а и речникът й, са като на тираджия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт