👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 323
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Някакви фейк профили ли гледате, в профилите на Кондаков и Нло няма нищо за никакви готвачи и готвачки... Или съм кьорава 😁

# 346
  • Gotham City
Някакви фейк профили ли гледате, в профилите на Кондаков и Нло няма нищо за никакви готвачи и готвачки... Или съм кьорава 😁

Официалните профили са пуснали сторита от кухнята. Да не гледаш ти фалшиви профили  Laughing

Harleen

Скрит текст:
по любовна линия са номинирани Smile

Мани, мани,

Скрит текст:
милото Бухтенце сладко заслужава повече, кукличка ни е тя

# 347
  • Sunshine state
Много гнусно мачкаше с ръце ориза в чинията, а друго, което ми прави впечатление този сезон е, че всеки опитва и после със същия прибор продължава да бърка.. Unamused
Благодаря за инфото.
Скрит текст:
Според мен обаче може би ще изгонят трети участник, защото Ангелов не е готов да се раздели с Петко или Варта. Изведнъж на Петкан ще му дойде вдъхновението и най-вероятно ще спечели дуела..Dizzy Face

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 13:52 от Pupitka

# 348
  • Пловдив
По време на резервацията защо ми се струва, че Шеф направи забележка на Лариса за хигиената? Или вие говорите за предизвикателството в началото на серията?

# 349
  • София-Младост
По време на резервацията защо ми се струва, че Шеф направи забележка на Лариса за хигиената? Или вие говорите за предизвикателството в началото на серията?
Направи и, да не си яде пръстите (ноктите), а да отива на мивката... Иначе това в началото си беше отделно...но там нямаше забележка от шефа.

# 350
  • Другата България
Един път и аз да позная кой ще си тръгне. Laughing
Наистина ѝ беше време на Лариса, не е за такава кухня тя. Там, където готви няма такива сложни уреди като "банкомати" и не се изискват сложни техники, няма накъде повече да расте. Не знам ще се увеличат сега клиентите на заведението, но е факт, че е коментирана личност.
Ралица си остава аутсайдер, очаквано. Много неприятно впечатление ми прави това на мен, но се очакваше.
Силно се надявам Петко в най-скоро време да замине за морето и сините вълни.

# 351
  • София
Направи и, да не си яде пръстите (ноктите), а да отива на мивката... Иначе това в началото си беше отделно...но там нямаше забележка от шефа.
Може би само защото Виктор не стои при тях, докато готвят и просто не е видял.

Аз останах с впечатлението, че номинираха Ралица заради Чилева, която я предложи не заради грешки в настоящата вечер, а един вид за цялостно творчество и за предишните й грехове.  Confused

# 352
  • Другата България
С абсолютно същото впечатление останах и аз.
Което според мен не е правилно решение.

# 353
  • София
Мери, разбира се, че не е правилно. Не зная защо останалите се съгласиха изобщо. Може би защото освен Варта, никоя друга не беше допуснала особено съществени грешки и се хванаха като удавник за сламка. Пък и освен това никоя не харесва вече Ралица /ако изобщо са я харесвали преди/ след историята с избора й на мъжете, та се оказа най-удобната жертва.

# 354
  • София
Ралица трябва да знае, че ще си е номинирана по дефолт.
За Лариса имаше по някоя сълза за изпроводяк, а тук ще са аплаузи.
Не я понасят, за което има и тя вина.

# 355
Ралица за пореден път беше издала по-малко гарнитури, отколкото имаха поръчани порции. Обаче това някак мина между капките на фона на хаоса на Лариса. Просто освен Варта само Ралица сгафи с гарнитурите, но и си я номинират защото тя сама се отлъчи и вече не е в хора.

# 356
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Веси вече се чувства много по-добре, но споделя, че "Много я е яд", че е трябвало да си тръгне така. Още за кухнята... от кухнята - в интервюто на Деси Цонева! ☺️😇

Готвенето е магия: Веселина за предизвикателствата в "Hell’s Kitchen"

https://www.edna.bg/svobodno-vreme/gotveneto-e-magiia-veselina-z … s-kitchen-4657184

# 357
Относно хигиената в заведението,където работи Лариса-в близост до у-ще е ,моят син ми разказа доста неприятни неща.
   Шеф,защо тая гнус  Николета,защо?????Сигурно ще разсейва мъжкия отбор.

# 358
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Всяко готвене ли трябва да бъде изкуство?
Още няколко откраднати момента с шеф Ангелов на 4 очи.

Шеф Ангелов: Победителят в Hell’s Kitchen трябва да е визионер и отличен лидер

https://nova.bg/accents/view/2019/03/29/245374/%D1%88%D0%B5%D1%8 … 1mw5oUXGPaGbzODPI

Шеф Виктор Ангелов: Направеното с любов ястие е скъпоценност

https://m.offnews.bg/news/Interviu_66/Shef-Viktor-Angelov-Naprav … nnost_700122.html

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 16:57 от 🍀Smileys®

# 359
С тоя стек уимбълдън се задавих от смях. Мъжът ми ме гледа и се чуди що цвиля, ама така е, нищо не разбира и той от гурме😉😂.
Май поетапно всички ще си минат през номинации...

Общи условия

Активация на акаунт