👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 004
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
От доста време мисля да го напиша ма тия двамата помощници на Майстора ходят като някакви вампири. Без емоции, без нищо. Някой проверил ли е, да не би да са някакви роботи?

# 451
  • София
Мерси, mon ange!  Hug

Като ви казвам, че е олигофрен...
Че някой съмнявал ли се е изобщо?  Laughing

# 452
  • Испания

Че някой съмнявал ли се е изобщо?  Laughing

Колко народ му се радва! Бил забавен.

# 453
  • София
Хм, ами може. Моите нерви просто не могат да издържат толкова много забавление.  Laughing

Повече ми хареса чинията на жените, но първоначално като ги видях /от снимките, които си сложила на предната страница  Hug  love001/, помислих, че е на мъжете.

# 454
  • Испания
Пак да припомня как са гласували във ФБ за чиниите:

# 455
Тоз Гошко, дето го разфасоват малко женски идва Wink

# 456
  • София
Петко е направо неспасяем, няма такъв дебил - форматът е към края си, той още не е разбрал, че играта е отборна.  Crazy

# 457
  • Пловдив
Надявам се, че червените ще се справят и с резервацията тази вечер

# 458
  • Sunshine state
Петко е ясен, ама Ралица и тя се показа в много малоумна светлина. Така ги замота, че даже и със забавянето на Петко успяха да ги минат.

# 459
  • Испания
Какво е това ново заведение на Виктор с бели фаянсови плочки по стените? Много мизерно изглеждаше.

Явно предлага храна за вкъщи, но на мен ми изглеждаше повече от зле.

# 460
  • София
Cherie, трябва да е това, защото в двата му ресторанта обстановката не е изобщо такава:
www.bdsfood.bg

# 461
  • Пловдив
Николай тази вечер съвсем пропада

# 462
  • Испания
Рейне, аз го видях на снимка, ама хич не ми се понрави.

# 463
  • Sunshine state
Ха, и аз си помислих същото - пълна мизерия. Някакъв съвместен проект със собственика на заведението, доколкото разбрах. На мен храната ми изглеждаше много вкусна, но интериорът има нужда от работа. На Ралица за пръв път й харесвало кюфте. Хмм.. интересно!

# 464
  • София
Ами не изглежда добре наистина. Бързо хранене и take away с претенции за качеството на продуктите.

Ние с ММ изобщо не обичаме кюфтета и у нас не се готвят. Детето се сблъска с този деликатес като 4-5-годишно и, естествено, бяхме на гости у свекърите. Свекървата така ме погледна, все едно й храня внучката и синчето с въздух.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт