С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 211
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Там където има свобода има разбирателство.

# 211
  • софия
Нее! Черна точка! Как смее да мие и да ти навира в очите каква си мърлячка! Веднага я гони! Не ти трябват такива 'инициативни' снахи !
Wink

# 212
  • Fort Worth, TX
Кво ти пука какво мисли.Нали е изчистила и на теб няма ти се налага да чистиш.Ех и аз искам.

# 213
Сега ще ви занимая с моята посуда 😀
От няколко дни ни е на гости гаджето на сина. Студентка в Англия, дошла си за кратка ваканция - половината време ще е в нас, другата половина при родителите си в друг град. Синът ми е студент и работи и днес не успя да се освободи от работа, та девойката остана сама за няколко часа. Като се връщам от работа заварвам кухнята лъсната, изтъркала чайника и плота. Не е купувала нови препарати, а и аз не я питах с кой точно от наличните -  Веро, Доместос, Циф, Аче или Меглио е мила, ама и не ме интересува особено.
Та как да го възприема сега това се питам? Обижда ме на мърлява домакиня, иска да се представи или как? 😀😀😀
Сериозно, приех го като мил жест и отбелязах червена точка за момичето.

Аз ще чакам след брака да пишеш пак. Шегувам се. Дано така да й идва отвътре.

# 214
Хепи, не знам дали прави палачинки и как й се получават, но сушито им снощи беше много добро... и ние намазмахме с бъдещия свекър 😀

Кремито, шегувам се, но е истина, че ми стана мило.

Дренка, след брака със сигурност няма да живеем заедно, но пък е приятно някой да направи нещо за теб и къщата ти. Явно още не ми е дошло времето да съм истинска свекърва, ако беше щях люто да се разсърдя и да търся под вола теле....😀

Лудо зайче, харесва ми момичето, не мисля да го гоня...

# 215
Четейки коментарите се замислих как родителите на момичето приемат бъдешия съпруг.
Например ако зетя реши да измие някоя тенджера.
И ако поправи някое разнебитено чекмедже или смени изгорелите крушки,но вземе различен модел дали бащата на момичето ще подпали метлата Grinning (дали има форум от сорта бг татко?)

# 216
  • София
Ох, не мога бе, хора, ще ме плюнете сега, че пак на тенджерката, ама продължавам да не мога да разбера като как тоя син е застанал зад приятелката си в спора, като приятелката думичка не е казала?
Или е правила жестове зад гърба на свеки - а си й дал да тръкне с квобешетам, а секс не си видял Joy
Нимоа, умирам вече от смях.

# 217

Вярвям, че ти е мило, Dincho, хубави неща са това.

# 218
Четейки коментарите се замислих как родителите на момичето приемат бъдешия съпруг.
Например ако зетя реши да измие някоя тенджера.
И ако поправи някое разнебитено чекмедже или смени изгорелите крушки,но вземе различен модел дали бащата на момичето ще подпали метлата Grinning (дали има форум от сорта бг татко?)

Това у нас не може да се случи. Тя майка ми на мен не дава да ѝ мия (аз все искам да ѝ помагам и намирам начини), камо ли на мъжа ми. А татко като чу, че понякога простирал, направо ми се скара, че щели да му се подиграват. Такова поколение са, какво да ги правиш.
У свекърва ми си мия посудата и измивам каквото има в мивката слагайки го на сушилката тя да си ги реди после, където са им местата. У нас никой нищо не бара и искам така да си остане Simple Smile
Като говорехте за тенджери, се сетих какъв хубав тиган ми подари свеки. Много си го обичам. Уиш Hug

# 219
Скрит текст:
Сега ще ви занимая с моята посуда 😀
От няколко дни ни е на гости гаджето на сина. Студентка в Англия, дошла си за кратка ваканция - половината време ще е в нас, другата половина при родителите си в друг град. Синът ми е студент и работи и днес не успя да се освободи от работа, та девойката остана сама за няколко часа. Като се връщам от работа заварвам кухнята лъсната, изтъркала чайника и плота. Не е купувала нови препарати, а и аз не я питах с кой точно от наличните -  Веро, Доместос, Циф, Аче или Меглио е мила, ама и не ме интересува особено.
Та как да го възприема сега това се питам? Обижда ме на мърлява домакиня, иска да се представи или как? 😀😀😀
Сериозно, приех го като мил жест и отбелязах червена точка за момичето.
Еее, може ли така! След толкова четене на 107 теми по темата и ти още не си се научила! Обиждаш се, естествено! До дъното на бездънната си душа. Какво иска да ти покаже тази - че си смотана домакиня! А и какво право има да се мотае в твоята кухня, да ти чисти, да ти пренарежда, да ти пипа нещата! За няколко часа оставена и вече пребъркала кухнята, ами ако остане за месец-два... Тя утре така и до гащите ти ще стигне... Да седи там на крайчето на дивана в поза - аз съм само за малко и веднага се изстрелвам оттук Wink

# 220
Майка ми например би изревала на умряло " Аз да не съм умряла, че да ми пипаш нещата". Joy

# 221
  • MI
Моля, моля, моля, разкажете за дивангейт!

# 222
Или поне ориентир в коя от 106-те теми преди тази се е разисквал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
  • София
Ето го Диванът на Популе, отделна тема е – https://www.bg-mamma.com/?topic=772407

# 224
  • MI
Еха, 66 страници за един диван! Че тя тенджерата само праха може да диша на дована. Scream

Общи условия

Активация на акаунт