С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 185
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Иначе с какви пари щяха да купят общинското жилище?
Кой ? Майка и син, ли ? И ти какво правиш при тях тогава ? Не , наистина е лудост.Не знам защо има толкова жени , които не се обичат и не се уважават. И после страдат.

Хайде малко да ме актуализирате. Понеже въпросите не ми се видяха съвсем риторични. За мен отговорът е, че аз нямам работа при тях, при положение, че аз нямам дял от тоя апартамент. От друга страна, мм заявява, че апартамента е негов, а аз като негова законна съпруга трябва да живея там. Кое е правилното, в случая?

# 571
  • Велико Търново
Ще видим в следващите епизоди...

# 572
Човек, кои тях ? Ти осъзнаваш ли се... Мъчно ми е за теб, ако е истина. Подписът на хартия не е семейство.
Сами пишете сценария на турския сериал.

# 573
Нещо технически направих, та си изтривам дубъла, по-надолу съм отговорила, макар и да ми излиза в цитат Joy

Тази история наистина ме събуди

# 574
Лолитке, апартамента върви в комплект със свекито. Не разбра ли? Grinning

Аз защо не стъпвам там...

Tays, правилно. Парите от мисиите ги спечели докато бяхме още гаджета.
Луци и португалии й се въртят на свекито в главата.
В жилището общинско бяха мама, батко и сестра, докато сестрата не навърши 18 и след скандал с майка си си събра багажа и се изнесе. Не се интересува от майка си. Звъни и само когато закъса за пари.
Общинското е дадено на титуляр Свеки, която се води социално слаба майка с две деца.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 22:11 от amy_nka

# 575
Иначе с какви пари щяха да купят общинското жилище?
Кой ? Майка и син, ли ? И ти какво правиш при тях тогава ? Не , наистина е лудост.Не знам защо има толкова жени , които не се обичат и не се уважават. И после страдат.

Хайде малко да ме актуализирате. Понеже въпросите не ми се видяха съвсем риторични. За мен отговорът е, че аз нямам работа при тях, при положение, че аз нямам дял от тоя апартамент. От друга страна, мм заявява, че апартамента е негов, а аз като негова законна съпруга трябва да живея там. Кое е правилното, в случая?
Правилното е да живеете там като семейство. И без друго парите му от мисиите са били по време, когато сте си били двойка. какви са тези луци, Португалии...нещо голям хаос цари.
В жилището на тм / общинското/ , мама, кака и синче ли са?
На какво основание е отдадено общ. жилище и кой е титулярът?
Ох, хем ми е жал, хем се бях одремала и тази история ме оцъкли:flushed:

# 576
мен ли не схвана.Ми  преди време всички  съчувстваха и съжаляваха  авторкиге, справка първите теми, но сякаш много  необмислени постъпки ,да не кажа глупави, са причина за  проблемите.И вече  изводите са други, съдържат критика , а не съчувствие.Защото каквото си направиш сам , никой не може...
Извън това ми мнение, сайтът бг мама порасна със потребителите си, тези от началото вече са на път да минат от другата,свекървинска страна и   погледът е друг.

# 577
Ами аз не знам тогава защо изобщо го поставяш като въпрос. Какъв мъж , какви чудеса. Нищо не е това. Живей си живота , млада си.

# 578
Аха
Еми редовните в темата се дърлиха 20 страници за една тенджера...

# 579
  • Fort Worth, TX
Лолитке, апартамента върви в комплект със свекито. Не разбра ли?
Абе ти много едно такова грамотно и интелигнтно пишеш.Много цивилизовано говориш.Много си спокойна за ситуация като тази.Тука има нещо.Мдаааа.Да знаете.Почти и аз съм сигурна вече,че Мако е права.

# 580
Креми, точно затова се издразних на грубия тон на Ма ко.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 08:25 от Dark_Chocolate

# 581
  • при късмета
Тона изобщо не е груб. Ето Боряна, а и другите са разбрали, че смисъла е "каквото сам си направиш, никой друг не може". Това няма как да го кажеш нито грубо, нито възпитано, просто си е такова - неутрално, но истина
Креми, описва го спокойно, защото го е приела положението и мисли, че няма алтернатива. Примирила се е. Точно както е напънала да се женят, когато е забременяла, за нея няма друг избор. А изборите си сама ги прави и сама се върти в затворен кръг. Първата стъпка да излезе, е да спре да обвинява другите

# 582
Дойдох да се оплаквам от моята свекърва,  ама то тука такива сапунки и казуси...чак ме досрамя от моите бели кахъри Dizzy Face

# 583
Кажи си ги , бели ама истински ...пък може да помогнем  като те насметем теб.

# 584
Аааа, не така с лошо и да бързате да ме насметете Wink

Общи условия

Активация на акаунт