А сега, аплодисменти моля - ЮЛСКИ бебета в главната роля!!!

• 12 792
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Лала, много си права за условията, но все пак в постовете си Деси обяснява как точно самите хормони и настройка влияят на раждането. Условията са непостижими, но настроението, положителните емоции, отделянето на ендорфин... това са напълно възможни неща. Стига само да знае, че адреналинът блокира еластичността на мускулатурата, а организмът ни е устроен така, че сам да направи болката много по-слаба Grinning
А и честно казано на мен лично тази тема ми е дала доста поводи за размисъл и дай Боже второто успея да го родя нормално. За целта обаче трябва да ми се направят подробни снимки на таза newsm78 та не знам кой гинеколог или ортопед трябва да навия да ми се върже Wink Но да е живот и здраве да дръпне още малко Сияната ще започна да си преглеждам обстойно тазовите кокаляци, да видим кой ще е по-умен - аз или докторята Laughing

# 106
Лала, много си права за условията, но все пак в постовете си Деси обяснява как точно самите хормони и настройка влияят на раждането. Условията са непостижими, но настроението, положителните емоции, отделянето на ендорфин... това са напълно възможни неща. Стига само да знае, че адреналинът блокира еластичността на мускулатурата, а организмът ни е устроен така, че сам да направи болката много по-слаба Grinning
А и честно казано на мен лично тази тема ми е дала доста поводи за размисъл и дай Боже второто успея да го родя нормално. За целта обаче трябва да ми се направят подробни снимки на таза newsm78 та не знам кой гинеколог или ортопед трябва да навия да ми се върже Wink Но да е живот и здраве да дръпне още малко Сияната ще започна да си преглеждам обстойно тазовите кокаляци, да видим кой ще е по-умен - аз или докторята Laughing

Да, няма да взема сега да коментирам какви настройки се получват като се влезе в една Бг болница, че не е време да мислим негативно - за това си напълно права. Аз лично не се оплаквам, родих и ще раждам в частна клиника и отношението и условията бяха на ниво.
Иначе искрено ти пожелавам да успееш да родиш естествено втория път!:bouquet: Аз се предадох, не ми стигнаха силите да споря с лекаря си - той направо се изприщва вече с мене.  Joy Първият път го побърках да го врънкам с това естествено раждане. Накрая ми каза, че щял да ме остави друг да ме изражда и да ме осакатява и аз млъкнах. Rolling Eyes  А сега направо е категоричен! Даже не посмях да си отворя устата по темата...

# 107
Lioness   love001 за постинга ти.
Асе чувала съм че е възможно да има сраствания след операцията и докторите не се навиват после за нормално.
Поне тук е така.  Hug

Ели ти пиши какво си решила  smile3503

А къде се изгуби Мама Писана? Нали я бяха хванали болките нея  newsm12

sugar_lady аз днес също ще ходя да ме преглеждат за разкритие та да видим  Crossing Arms

# 108
Ей, момичета записвам се първа тая седмица, щото вампирясах нощес и се събудих в 3.00.  Shocked Толкова притеснена не съм се чувствала, сънувах някакви простотии... А снощи си легнах с яко болезнени контракции и с татито сто часа се уговаряхме как да процедираме, ако зараждам (че колата е на паркинг, той е далеч и куп други тъпотии)... Явно е било фалшива тревога, но много се спекох, щото едва днес ще ми дадат ТОЧНА дата за секциото и на практика си вися в безтегловност... А и все се опасявам, че няма да я дочакам тая дата и...секцио по спешност...бляк Sick. Някакво ми е нервно и притеснено и нещо не мога да се настроя да мисля позитивно (нещо нетипично за мен)... ooooh!

Ели, като ти прочетох разказа и се сетих как ме приеха за първи път в Окръжна и как ми се стори обстановката, персонала, докс и т.н. Направо бях в шок. Сега като си вися там нон-стоп дори "гадната стаичка" (Макси я знае Sick) не ми се струва така гадна, а "ужасната" акушерка, дето ме прие в 7ми месец, ми е любима. Mr. Green Тъй че не се настройвай, може да не им е било ден, може всичко... Гледай да си спокойна и позитивна, мило! Hug Иначе ако имаш коремна операция и то правена в по-старо време, според мен - секцио. Нашите докс не ги бива много в коремни операции и последващи сраствания то всякакъв вид са нещо нормално, а пък такива са в разрез с идеята за нормално раждане. Така са ми казвали, може и да греша, но на твое място не бих рискувала. Иначе и аз съм за нормално вагинално раждане, ама ако нямаш показания за операция. Имаш ли, по-добре ножа, щото излишните рискове водят до нечитави майки за нашите деца, а те заслужават най-доброто. Моите показания са силно изтъняла ретина на лявото око по цялата й дължина+риск от жлъчен перитонит при напъните, поради сериозно "окаменяване" на жлъчката. Казаха ми, че може и нормално, но рискът си бил за мопя сметка. Е, какво да решаваш в тоя случай?! Но при теб е друго. Чети, консултирай се...каквото и да решиш, трябва да си спокойна...това е важно. Стискам ти палци!

Асей, още отсега имам някакви бучици, възелчета на гърдите, бей! #Cussing out Днес ще ги оглеждат на УЗ и ще пиша какво е. Ама може ли такова нещо?! #2gunfire Правих си контрастни душове, ама май не беше най-подходящата манипулация. Ще те търся аз, видяло се е, и с т'ва секцио, много въпроси с кърменето след това ще имам. Пфууу...  Crossing Arms

Пърли, добре дошла Hug и много целувки за Калоян. От разказа ти ме обвзеха едни смесени чувства, добре, че тоя на Синеочето беше коренно различен, та се уверих, че всичко е индивидуално и човек трябва да се настрои за най-доброто за себе си...и то само ще дойде...дали?! newsm78
А, и да вземеш да си проверяваш пощата, щото аз тия картички с часове ги избирам, а да няма кой да ги види. Crossing Arms И Кети също да се чувства порицана!  Hug Hug Hug

Хайде стига, че изписах "Война и мир", ама като сън не ме хваща... Crazy

Ще ви пиша пак, като свърша в болницата...и каквито ги свърша.

Мнооого целувки и чакам първото бебе на седмицата! Хайде, не се стискайте, нямам търпение да чакам Макси, някой да я предреди, моля Joy!

# 109
А, ма Рени ме е изпреварила!  Shocked Що не спиш, бе мило? Какво дириш пред компа в 4.00 сутринта? И ти ли вампирясваш?  Thinking

# 110
  • София
Здравейте мами,
Ето вчера болезнени контракции, а днес нищо, само бебо си играе и ме подритва....няма да му давам зор, може и да е за добро, и той да порасне още малко и аз да поспя още малко, че после знае ли се:)))
Така приятно се разхлади навън, ако и не вали ще е просто чудесно за разходчици.
Лек ден мами, ако някоя тръгне да ражда- много леко раждане, на родилите мами- днес да ви слушкат много бебешоците Hug

# 111
  • Варна
Ехо! Къде сте юлски мами? Времето се разхлади и май всички се разшаваха на вън.
Да си призная нещо, въпреки, че ме е срам  Embarassed, но още нищо не съм приготвила за бебето, а другата седмица ми е секциото. А ма като ме е страх  - то с тези моите контракции от края на петия месец всеки ден си мислех, че раждам и за да не "извикам" бебето по-рано реших да не му купувам нищо. А ма това мойто вече повече на мързел прилича  baduu . Има ли и други калпазанки като мене?

# 112
IvelinaM aз знаеш ли как спа ?  smile3538
Спа,ставам до тоалетна,после ставам че съм гладна.
В коремчето нещо ако се случва аз пак съм кокоряк.  newsm46
Спа на разпокъсано  Sleeping

Къде са всички? Вече е обяд  ku-ku
Трябва да ходя пак на ЖК...

# 113
  • някъде
Рени, ходи ли да проверят дали имаш разкритие?  newsm78
Аз нощем си спя нормално, ставам по два-три пъти до тоалетна   smile3550, понякога проверявам съдържанието на хладилника newsm55 и пак си лягам   sleepuu!
За какви разходки говорите- аз не мога да направя повече от 200-300 метра и после задължително трябва да поседна- корема ми се втвърдява, кръста ме боли, става ми лошо...  Animal Snail
Морска сирена- хайде започвай да пазаруваш за бебо, че няма време! И мен ме беше страх да не родя преждевременно, но си напазарувах още в седми месец за бебока. passifier
Искам бебеееее!!! baby

# 114
Здравейте и от нас.
Аз също съм много назад с приготовленията за бебчо. Днес съм на консултация и вече ще уточним как ще се ражда, затова смятам утре да изляза по магазините и да купя всичко.
Хайде за сега чао, като се върна от ЖК пак ще пиша.

# 115
Здравейте!
Писах,писах.....и накрая не ми публикува постинга  #Cussing out
Времето не вън е много приятно.....само за раждане!
Мамите с наближаващи термини,не се услушвайте,а ни зарадвайте с хубави новини  baby_neutral
Дали Мама Писана няма новинка за нас    newsm78
И аз само се услушвам за разни признаци,но няма нищичко,дори се чувствам прекрасно.Сутринта имах 2 болезнени контракции,и си викам....почна се,но нищо подобно.
Чао от мен,и на запътилите се към родилното успех!

# 116
Ей ме на, върнах се от болницата! Мислех, че след като взех една шепа хапове за контракциите, те са си отишли, ама не - не ги усещам болезнено вече, но апаратът ги записа до една. И ми мушнаха една системка набързо. добре, че док е пич, че сигурно щяха да ме приберат още днес, а така - ще си седя в къщи, казаха ми много да почивам, ще си пия хапченцата и в понеделник другата седмица - чантичката и в родилното. Няма да ме изследват цяла седмица, щото беба бърза, и ще ме срежат още другата седмица, а не по-другата, както говорихме по-рано. Не определихме дата, щото ще чакаме докато можем, че моя термин е по към август и колкото по-късно, толкова по-добре. засега и аз давам под наем, не, давам окончателно и безвъзмездно контракции, разкритие и поизгладена шийка на нормално раждащите.
Леле, момичета, живот и здраве, още десетина дни и ще се гушим с беба!

Отивам да си отспя за снощното сумнамбулстване! Приятен сън/ден! И чакаме бебе днес! Хайде! Praynig

# 117
Добър ден и от мен,аз приемам контракции,само че по-късничко,поне след 1 седмица.Не бързам още,защото и така с коремчето се чувствам прекрасно.Особено в това намръщено временце. Rolling EyesИначе нищо ново-без контракции май ще си остана,без консултации при моята"любима"лекарка и не на последно място-без всякакво знание за изследванията ми.
Утре ми е Държавния изпит,ужасно ме е страх,а и не ми се чете хич,тъй като едвам запомням някои думи.Моля ви,стискайте палци,поне единия да си взема(те са писмен и устен) Praynig
Желая ви и аз прекрасен ден и...някое бебенце вече

# 118
Ели,
и аз съм с планирано секцио за 7-ми и то при единствено показание,че ми е тесен тазът.Честно да ти кажа,бих предпочела операция пред варианта форцепс или някакво друго травмиране на бебето.Всв пак в личен избор до голяма степен.

# 119
  • София
Ей, мамчета, честито бебчета! Да си ги гушкате и да им се радвате! На окачващите - леки, спокойни и хладни дни !

Pearly, айде давай снимки да видим адаша!

Общи условия

Активация на акаунт