А сега, аплодисменти моля - ЮЛСКИ бебета в главната роля!!!

• 12 835
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте , аз повече чета и почти не съм писала , но искам да ви се похваля на 28.06. в 9.00 се появи нашата сладурана БОРИМИРА - 3.750 кг и 52 см.  newsm07Честито на всички мами , много здрави бебета и леко раждане на всички , които са в очакване!  bouquet

# 136
Рени,мерси   bouquet И като затръгваш да раждаш да ни пишеш.....Почнаха ли ти болките???
didi_p,честито,да ти е жива и здрава голямата мома.

# 137
Честито на мама Писана и на мама Диди-п,да са им живи и здрави момиченцата,а също и на татковците.

# 138
Честито на мама Писана!!!Да им е жива и здрава малката София!

Didi_p честито и на теб!Да ви е жива и здрава Боримирка!

Фиона тази информация нещо не ми допада ,как така 4 пред масеца,ами ако месеца е 12ти/Я да кажат другите мами,на вече родилите се дечица има ли такова нещо?Аз питах за годината де дали започа ЕГНто с 06?!

Рени късмет мила и леко раждане! baby_neutral
Ти ще искаш ли упойка или?Като ти отлепваше плодния сак боля ли?Ох хайде оставям те дано всичко ти мине по вода!И да разказваш после! Hug

Аз от днес взех да ходя много пеша и стълби изкачвам,и за секс се моля ама там не ме огрява!Страх го е татито-вика аааа не тя там и аз там! Crossing Arms
Ходих на ЖК и тази ми каза да си раждам нормално!Главичката била слезнала в таза!Та сега ще ходя, ще тичам, ще изкачвам стълби,ще взема да изчистя прозорците! #Crazy
От нас бай!  bouquet

# 139
Честито на всички нови мамита и много целувки на малките бебчета!!! Пожелавам им да са много щастливи и да се радват един на друг много много много!!! С нетърпение чакам още нови снимки! Направо не мога да повярвам, че някои вече гушкат своите съкровища! Успех и спокойствие на останалите!  Hug

# 140
Честити бебчета-момиченца и на новоизлюпените мами! Да са ви живи и здрави и много да ви радват всички!  bouquet  bouquet  bouquet
Айде и на всички нас скоро да ни се случи това щастие!

# 141
  • somewhere over the rainbow
Рени,къде изчезна бе? Да не хукна към родилното?
Към въпросите на другите мами аз ще добавя: казаха ли ти до колко време след отлепването на плодния сак трябва да започнат болките? Питам,защото и на мен утре ще ми правят тази манипулация и да знам дали да се стягам да оставам там. Чакам с нетърпение включването ти!
Как щях да забравя-честити куклички на новите мами!

# 142
  • Варна
Честити рожби на мама Писана и мама Didi_p
да са ви здрави и много да ви радват и слушат   bigdance2(
Рени,направо се просълзих......днес точно си мислех кога ли и аз ще вляза за да ви кажа че отивам да раждам вече.стискам ти палци и ти желая много късмет fingerscrossed
Popova,моя корем падна преди двайсетина дни,но нъцки Crossing Armsникакви симптоми досега а термина ми е на 27...
аз от двес вече съм толкова надута че едвам ходя newsm27.утре отивам някъде да си пусна едни изследвания да го видим тоя албумин как е.трябва да отида в някоя частна лаборатория,защото повече изследвания не ми се полагат #Crazy #2gunfireкак  разбират кога вече не ти трябват?щом си влязла в 9 месец значи всичко ти е наред.да доидат да ме видят краката ми като трупчета,а ръцете ми.....оня ден без малко да си отрежа халката.пръстите ми като кебапчета. smile3514има ли мама с висок албумин?какво се прави в подобен случай newsm78

# 143
Отлепиха ми го към 14ч.Ама нямам болки.Само едно като менструално чуство ме държи от тогава.
Подготви се за малко кръвчица.
Ели чуството не е по-различно от като да те проверяват за разкритие.

didi_p жива и здрава да ти е малката![/bHug

Мерси момичета че ми стискате палци   love001

# 144
Честити куклички на мама Писана и мама Диди! Много да ги слушат, да са кротки и поспаливи бебки, да наддават и растат безпроблемно и много да радват гордите си родители!  bouquet

Рени, стискам ти палци всичко да мине добре, мила! Не съм привърженик на тия "силови" методи като отлепване на околоплоден сак, мануално стимулиране на разкритие и т.н. Звучи ми като методика на Светата Инквизиция, ама щом се е наложило и ти си ОК... Господ да е с вас с бебенце, пък другото карай да върви.  Praynig Като се върнеш, сигурно мен вече ще са ме прибрали, но все пак пишете, разказвайте, после ще наваксваме с четенето. Много късмет! Praynig

# 145
Момичета, да ви се похваля- на 30.06.2006 г. родих момченце - казва се Венцислав - тежи 3.550 кг. 53 см. Много съм щастлива newsm68 - Пожелавам на всички , които не са се обебили още - спокойно и безпроблемно раждане.

# 146
  bouquet
Честито на всички майчета да са ви живи и здрави бебеоците и много да Ви радват.  bouquet
Simple Smile
аз очаквам всеки момент покана за родилно, подържат ме с хапчета , но мисля,че няма да оститкам до 19

# 147
eti_31 да ти е живо и здраво момченце!  Много да ви радва с тати!

Иве ами нали като отидеш преносваш или са ти пукнати водите пак ти стимулират разкритие.
Пускат ти системи,тушират те.Пукат ти мехурът ако не е спукан.Това пак са силови методи които ти правят без даже да те попитат или обяснят.  newsm03  Същото е.Ама предпочитам така отколкото да ме сложат на система без никакво разкритие.

# 148
  • София
Рени, леко и безпроблемно раждане ти желая!!!
Честити бебоци на мама Писана, мама Диди и мама Ети 31!
Иве, с теб както изглежда продължаваме да се гоним  Wink Laughing
Тизия и ти като мен по-рано, а сме с един и същ термин.
Хайде на всички мами, които ще раждат скоро СТИСКАМ ПАЛЦИ! И на себе си де!  Wink Laughing Grinning

# 149
  • на правилното място, в точното време
  Мили майчета, честити бебоци! Нека ви носят само радост и мното усмивки!
  Рени, Максин, и всички други запътили се към родилно, леко раждане,момичета!
  Аз влизам да се оплача за малсо - пак съм с температура. Не я свалям почти, пия антибиотик, и нищо  newsm78. Още се чистя, ама така ли не се изчистих, вече взех да се спичам . А и ме притеснява,че кърмата ми намалява. Не спирам да давам на беба да суче, но вече на почти всяко хренене сме с добавка. Не дава признаци за отбиване, надявам се да задържим положението.
  Лека и прохладна вечер на всички. Ох, ако можеше да ви дам малко от арктическия студ, дето ме е налегнал  cold cold

Общи условия

Активация на акаунт