А сега, аплодисменти моля - ЮЛСКИ бебета в главната роля!!!

• 12 827
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честито и на още една мама! Да й е живо и здраво момченцето и много да ги радва всички в къщи! smile3504

# 151
  • Варна
Честит бебок на Ети 31![/size]
да стане голям юнак smile3525
Ravia дано се оравиш много скоро  bouquetот студа давай.вземам с голямо удоволствие smile3521

# 152
Честити бебенца на мама Диди и на мама Ети!
Много , много усмивки  и щастливи моменти!

ylinfant   Tada   ylinfant

Рени и другите мами  , които ще раждат днес /утре  стискам палци всичко да е наред и да мине лесно и  да гушкате сладуранчетата!Ако можете драснете тук по един ред , че тръгвате - да знаем да стискаме палци!
Равия, бързо да се оправяш!
Сирена , Сузи-а, Шугър Лейди-  да не са с бебчета вече?

Фиона тази информация нещо не ми допада ,как така 4 пред масеца,ами ако месеца е 12ти/Я да кажат другите мами,на вече родилите се дечица има ли такова нещо?Аз питах за годината де дали започа ЕГНто с 06?!
Ами аз точно такава мама питах.Не 4 , а 40 се добавя.Т.Е. ако е 12 месец-> 12+40=52  Егнто започва с 06 (за тази година)
На тази мама , която я питах детето е родено на 20. 11. 2005 ЕГН е  055120
05-годината ; 51=11 месец + 40 ; 20 датата
Дано да съм обяснила добре този път! Praynig

# 153
  • Пловдив
Здравей fiona! Абе това не мога да го разбера с ЕГН-то. Защо трябва да се добавя 40 към месеца на детето? Моето ЕГН например си е 820910 .... 10.09.1982

Честити да са бебенцата на всички новообебени мами!!! С много любов да си се гледат! На мамите бързо възстановяване и да идват час по-скоро да разказват великото преживяване! Целувки на всички малки съкровища!   love001  love001  love001

# 154
Ох, толкова много новини, не мога да наваксам ooooh!
Честити бебенца на Писана, Диди и Ети!Потвърждавам казаното от Фиона за ЕГН-то, това прибавяне на 40 към месеца е за да се различават от ЕГН тата на родените през 1906 година.
Попова, със смъкнат корем можеш доста да си изкараш.
Стискаме палци на Рени и другите запътили се към родилното.

# 155
Здравей fiona! Абе това не мога да го разбера с ЕГН-то. Защо трябва да се добавя 40 към месеца на детето? Моето ЕГН например си е 820910 .... 10.09.1982

Защото тези с ЕГН 0507203355 примерно, са вече умрели (родени са 1905 г.) и за тези ЕГН-та има издадени смъртни актове. Трябва родените през новия век да се отличават по някакъв начин, нали? Решили са да добавят 40 към месеца - свиква се лесно Wink

# 156
Честити бебоци на мама Писана, Диди_р и Ети   bouquet  bouquet  bouquet Да са ви живи и здрави!!!
Днес и на мен ми отлепяха долния полюс на околоплодния мехур cry беше много гадно не мога да си изкривя душата, но добре че доктора бе сръчен че доста бързичко се справи Sick . Ако не тръгне родова дейност до 7-8  дни пак ще я смятаме... Прокървих след това доста и имам менструални болки оттогава, но всичко е от манипулацията. Каза че ми направил 2 см разкритие, айде дано да си тръгва вече бебка, че и тя сигурно се тормози милата! Малко негативен пост, но на всички ви пожелавам да си родите навреме!!! Hug

# 157
Защото тези с ЕГН 0507203355 примерно, са вече умрели (родени са 1905 г.) и за тези ЕГН-та има издадени смъртни актове. Трябва родените през новия век да се отличават по някакъв начин, нали? Решили са да добавят 40 към месеца - свиква се лесно Wink
newsm10 newsm10 newsm10
А, аз да се похваля- днес бях на фризьор- изправиха ми косата , направих си маникюр и педикюр и сега се чуствам много добре.Ако случайно тръгна да раждам тези дни- бебка да види майка си хубава Wink 4470
Нека запознатите да обяснят -- какво  в крайна сметка стана с нашита яйца???? newsm78 newsm78 newsm78

# 158
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МАМА ПИСАНА , ДИДИ-П И ЕТИ_31 !!!! 

След раждането на юнака Венцислав на мама Ети_31 само аз останах с термин 08.07.  Ехххх, искам и аз вечееее да си гушкам бебчето !!!

И моя корем е смъкнат вече около 5-7 дни...и нищо ! А това наше бебче не спира да се движи - играе си, забавно му е явно вътре и хич и не мисли за излизане... 

Това с "насилствените" разкрития и отлепвания звучи много неприятно. Ами ако не искам да ми го причиняват? В смисъл, ако не искам и да ми предизвикват раждането? Понеже вярвам в хороскопи, нумерология и други подобни , то това предизвикване ми изглежда като намеса в съдбата на човека. Все едно предопределяш  житейския му път...  Хммм, а пък ако не тръгне само да се ражда, то за добро се предприемат тези мерки... Незнам какво да мисля всъщност...

Лека нощ от мен, откакто се разхлади спя направо чудесно и все не ми стига съня... също като в първия триместър  .

Дано утре новините да са все така добри . Днес беше особено бебеновинарски ден Simple Smile)

(нещо не ми работят емотиконите) 

# 159
Честито на мама didi p!

Фиона тази информация нещо не ми допада ,как така 4 пред масеца,ами ако месеца е 12ти/Я да кажат другите мами,на вече родилите се дечица има ли такова нещо?Аз питах за годината де дали започа ЕГНто с 06?!

Дъщеря ми е родена на 19 юни 2004 година и ЕГН-то й започва така : 044619. Не знам какво става с децата които са родени октомври, ноември и декември. newsm78

# 160
Честити бебчета на всички мами! Да ви растат здрави, умни и добрички! Много да ви радват, наслаждавайте се на всеки ден с тях!   bouquet

Стискам палци на всички бременлийки за леко раждане! Скоро ще гушкате малки, сладки бебоци!
Hug  Praynig

Асето и Лъвичка, безкрайно ви благодаря за денонощната подкрепа! Вие сте ми бърза помощ! Обичам ви и двете!   bouquet

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 22:59 от pearly

# 161
Много съм разсеяна, не съм видяла, че други момичета обяснили вече за ЕГН-то.

И по-важното, родил се е и един юнак!
Честито на мама ети 31!

# 162
Вместо да се дерзаете дали ще ви боли и колко- пуснете си Плаймейт на годината- ей така не съм се смяла отдавна- толкова тъпи момиченца(горките) не бях виждала отдавна!

# 163
  • Пловдив

Еееее това с ЕГН-то който го е "измислил" е голям тъпак! Ми по тази логика родените през 1882 на моята дата 10.09 са умрели /най-вероятно/ и имат смъртни актове, а аз като съм се родила не са прибавяли каквито и да е цифри към месеца, в който съм се родила. Но ЕГН-то ми си показва датата, месеца и годината. То се свиква ама няма ЛОГИКА!!! Това е много тъпо според мен !!!!

# 164
Делфинче, просто 1882 не е миало ЕГН-та. ТЕ са въведени малко по-късно като специфична идентификация на гражданин на Републиката Wink Та затова има от 1900 г., но от по-рано няма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт