А сега, аплодисменти моля - ЮЛСКИ бебета в главната роля!!!

• 12 826
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Еми не могат ли по друг начин да го решат този въпрос? Как така са го решили 40 да се прибавя на месеца и от къде на къде?? И каква е логиката не мога да разбера? И кой го е измислил това "гениално решение" и от кога е влязло в сила???

# 166
http://www.grao.bg/esgraon.html
http://www.grao.bg/esgraon.html
Ами това е най-лесния начин - иначе всички други цифри(ще прочетеш на горните страници) означават нещо и би било трудно от пръв поглед да се разбира съответната информация.И на мен ми беше странно като го разбрах, но помисли- така е лесно.А защо точно 40 се прибавя - не знам.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B3%D0%BD - а тук има обяснение и за родените преди 1900 г.

# 167
  • welcome to the Jungle
Асето и Лъвичка, безкрайно ви благодаря за денонощната подкрепа! Вие сте ми бърза помощ! Обичам ви и двете!   bouquet
PEARLY, миличка, винаги съм с теб!!!  bouquet И с Калоян и с Ники!!!

# 168
Честито на Мама Писана, Диди и Ети! Да са им здрави и послушни бебчетата! baloni baloni baloni

Рени, леки и безпроблемно раждане ти желая!

Щях да пиша и аз за ЕГН-то, но вие всичко сте обяснили. Ще добавя само, че и моят син е роден на 05.11.2001 и ЕГН-то му започва 015105.
Иначе ние с бебчо сме добре, но в петък пак ще ходя на консултация. Нямам никакво разкритие, но ще трябва да определят размера на бебето, за да решим най-после как ще се ражда, уж не било много голямо, но ще видим.
Лека и спокойна нощ на всички! smile3524

# 169

Днес и на мен ми отлепяха долния полюс на околоплодния мехур cry беше много гадно не мога да си изкривя душата, но добре че доктора бе сръчен че доста бързичко се справи Sick . Ако не тръгне родова дейност до 7-8  дни пак ще я смятаме... Прокървих след това доста и имам менструални болки оттогава, но всичко е от манипулацията.

И ти като мен.  Peace Успокоих се че не съм само аз.
Само дето не се сетих да питам кога да чакам родова дейност.Сега имам болки ама са леки.
Имах и някаква кървава слуз.Доста се пооплаших  #Crazy
Чакам да пишеш как се чустваш. Нан ти също пиши след прегледа.

# 170
Честити бебенца на Мечо Пух, Синеочка, Мама Писана, Ети и Диди! Много, много късмет и благословение да ги съпътстват, да растат живи, здрави и честити за радост на мама и татко!

Честито бракуване на Делфинче - много щастие и хармония, обич, разбирателство и... продуктивен съвместен живот!!!

Последните два дни почти не можех да стана от леглото - ужасно зле се чувствах. Ядох една леща и направо имам чувството, че се отрових с нея - едно гадене, газове, разстройство - имах чувството, че ще ми се пръсне корема! Сега продължава да ми се гади от всякакви храни - както във втория месец - и ми се вие свят - карам само на кисело мляко. Хубавото в цялата работа е, че свалих 2 кг и сега съм 92 /+20/. А снощи като ме хванаха едни постоянни менструални болки - в слабините, в кръста, с отмаляване на краката - си беше жив кошмар, цяла нощ не можах да мигна. Слава Богу сега всичко отшумя и можах да седна пред компютъра да попрочета туй-онуй. Само като се изправя ме прорязва и е по-чувствителна долната страна на матката, но не е толкова сериозно.
В сряда съм на ехо да видим какво става - не са ме гледали от 25-та седмица, че както му усещам ритниците на четири различни места, а гръбчето по средата, нещо изобщо не мога да си предсавя как е разположен  newsm78. И все имам чувството, че главичката му е под ребрата ми, та ако се окаже седалищно разположен, май няма да посмея да го раждам нормално, нещо много съм се спекла... Ама да видим в сряда..

# 171
Здравейте милички,
Благодаря от сърце за пожеланията!!! Hug
Честито на Синеочка, Мама Писана, Диди и Ети!!! Да са ви живи и здрави и много да слушкат.
Наде, на латиница му изписваме името Nicholas, и само да отбележа че се роди не  2 270, а 3 270 Laughing
За нас ден и нощ са напълно омотани и сляти. Нямам представа за час и ден. Сами сме с таткото и всичко е толкова ново. Началото си е трудно, но като че ли всеки ден има прогрес. Понеже коластрата не му беше достатъчна та само плачеше милото, а аз упорито теле се мъчех да го кърмя и най-сетне днес дойде пустата кърма, та съм на 7-то небе от щастие Mr. Green А и малкият го гледам,че след кърмене спи като че ли е копал на нивата Wink
Хайде, още малко остана момичета, помните ли когато си говорихме как сме усетили да мърдат бебетата, а сега вече за раждане говорим  Crazy.
Дръжте се и не му мислете много. Болката се забравя в мига в който го видиш човечето. Не го вярвах, но сега от опит го казвам.
Целувки  bouquet

# 172
Честито и от мен на новите мами и щастливо и безгрижно детство на малките бебешоци  bouquet
Ох,и на мен малко ми остана,защото вече не се трае с този голям корем и болки в кръста и гърба.Чак се ядосвам като срещна някой и ми завиди,че всички килограми са лепнати само в корема ми,защото толкова болииииии от тежестта,че на моменти чак вия от болка CryОтносно смъкването на корема,моят е така и то с 4 пръста, вече 2 седмица,така че не е определящо за започването на родова дейност.
Biboshka,
може да не е е било от лещата,а от летен грип или температурните амплитуди.И аз вчера се скъсах да повръщам и дори получих контракции от това,а не съм яла нещо кофти.Мамите,които стоят под климатик да внимават много,че е доста опасно. Naughty
Макси,защо ти отложиха секциото?Аз до петък съм цели два пъти на разни изследвания.Такова шубе ме гони след тази история във Варна с момичето,дето изпадна в кома след упойка,че сърцето ми се е свило на топка  ShockedДа се надяваме,че Господ ще помага на нас  и нашите бебоци и всичко ще мине безпроблемно Praynig 
По този повод да ви развеселя с един малко нетипичен(поне за мен) обичай за леко раждане,който ми беше казан от моя приятелка от Хасково.Като тръгнете да раждате(за мамите с естествено раждане основно)пускате едно сурово цяло яйце през пазвата си на пода и казвате;'Да ми е леко раждането,както кокошката снася яйцето!;)Е,това си го зане самата кокошка ,ама карай;)И го оставяте така счупено на пода,докато родите...Аз лично се ужасих от мисълта яйцето да стои счупено на пода и да чакам някой друг да го изчисти по-късно Sick
Слънчев,но прохладен ден и галки по големите тумбаци!!!!!!!!

# 173
Тиция, смешно, несмешно така правели циганките като тръгвали да раждат. МОже да са бабини бръщолевици, ама пречи ли ти нещо да пуснеш едно яйце? Още повече, че сигурно помага на психическата настройка. Вярата е силно нещо Grinning носи спокойствие, прехвърляш другиму проблемите си... Важно е да вярваш Hug

# 174
Добро утро!
Момичета от няколко дена се опитвам и не мога да отворя албумчето с бебетата? Вие можете ли?

# 175
  • София
Добро утро мами,
аз спя все повече и повече, сигурно си наваксвам за пропуснатия съм през изминалите месеци, когато по цяла нощ гледах телевизия и броях де що животни има 1countingsheep
Мами, Рени, тази нощна птица, която обикновено пише по нощите, тази нощ не се е отчела, от 21,42 и е последноят пост, да не е отишла вече да ражда, ако е така стискам палци Praynig
Аз тези дни много контракции имам, но не всички са болезнени, но да ви попитам вие как сте? На мен като ми се втвърди корема и не ме отпуска дълго време......да не страда от това бебо newsm78
И никъде не ми се ходи, даже на разходка не излизам, седя си в къщи, спя, готвя, хапвам и пак лягам, какво става не знам, преди не ме свърташе newsm78
Той бебо сигурно и затова не иска да излиза, аз само лежа, като на задържане съм, ще взема да изляза днес да се помиткам из улиците, та да видим  tiptoe
Галки по тумбачетата(на тези които още имат) и целувчици по дупетата (на обебилите) Hug
Равия миличка, дано да се оправяш по-скоро Praynig

# 176
  • Стара Загора
Честити бебчета на всички мами!Да сте многоооо щастливи с бебчовците!!!
И мен ме е подгонила една сънна мания,сутрин не мога да стана,все едно не съм спала цяла нощ!Иначе никакви признаци за раждане,само тея прорязващи болки отдолу,ама по 2-3!От 14  юни не съм била на док а и тя не пожелава да ни види,но тия дни мисля да я изненадам.
Цунки на бебоцитееее!

# 177
Честити бебета на мама didi_p и на мама eti_31!
Да са здрави и щастливи!

Аз снощи сънувах, че само аз, jorjito и fiona (и трите сме с един термин  Laughing) сме останали необебени и трескаво чакаме и пишем сами в темата.  Joy hahaha Луда работа!

Иначе снощи имах малко болезнеи контракции и болки, но след като си взех душ спряха. Нали казват, че по това се познава фалшивата тревога - ако изчезват контракциите под душа.  Wink

Днес една мама имаше секцио, но забравих коя. На нея и на всички запътили се днес, пожелавам успех и леко раждане! baby_neutral

newsm74  Има много сладки снимки в албумчето ни на прекрасни бебчовци и беборани. Да са живи и здрави!

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 10:59 от Nadejda

# 178
  • Варна
Добро утро и от мен!
Моята свекърва още преди 1 седмица ми каза, че ми е паднал корема и скоро ще родя, но аз изобщо не мога да преценя да ли е така newsm78. Даже се притесних да не тръгна да раждам, че бебето е седалищно и съм с планово секцио.
Tizia какво се е случило с тази родилка, аз нищо не съм чула? Сигурно ли е, че е от упойката?
Jorjito и аз като теб съм се подула и миналата седмица ми пуснаха изследвания. Казаха ми, че имам албумин и да си направя нови, но да си ги платя, защото съм си изчерпила лимита. В новите пробата ми беше отрицателна. Казаха ми чао и толкова. Аз другата седмица ще раждам. Но се притесних. Как така има, пък после няма. И на мен не ми разясниха каква означава албумин и да ли вреди на бебето. Ако някой знае нека подскаже.
И накрая Честито на новите мами и щастливо детсво на малките бебчета!
а на мамите, които скоро ще раждат стискам палци и леко раждане им пожеланам.

# 179
  • Варна
Здравейте на всички мамчета.
Моят термин беше за 16.07, но на 19.06 се сдобих с един прекрасен син, който кръстихме Христо.
На майките който ще раждат за пръв път искам да им кажа че не е никак страшно и е най-прекрасното изживяване да си гушнеш малкото човече след като е излязло от теб.
Леко бременеене и раждане от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт