А сега, аплодисменти моля - ЮЛСКИ бебета в главната роля!!!

• 12 819
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Искам да се извиня предварително, че се намесвам в темичката ви.
Ивка76 искам да ти пусна ЛС, но ти е пълна кутията.

А на вас мили мами желая леко раждане и да си гушкате много вашите бебчовци. УСПЕХ  bouquet newsm51

# 181
Здравейте мамчета  Hug
Честито на новите майчета,да са ви живи и здрави бебчовците!
Ели,май само аз и ти останахме от мамите с термин 16.07  Rolling Eyes
Наистина са ни страхотно бебчетата пу-пу да не са им уроки!
Пърли.малкия Калоян е страхотно бебе,искам много да го нацелуваш от мен  Heart Eyes
morskasirena,ето темата за която говори Tizija http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=87457.0
Но сега не е момента да мислим отрицателно!Моля се и съм сигурна,че всички ние ще се сдобием с прекрасни здрави бебчета  baby_neutral
Лек ден,сладурани   bouquet

# 182
Моето яйце се е излюпило  Mr. Green .Това май е драконче.....или нещо подобно  Simple Smile

# 183
Честити бебенца на Мечо Пух, Синеочка, Мама Писана, Ети и Диди!     bouquet
Колко много сте изписали момичета!!!!! smile3555
 ivka76 и аз съм като теб. В последно време само спя, готвя, по малко ям и пак лягам. От 3 дни не съм усещала бебо и утре мисля да ходя на док, за да видим какво става с него. От същото време ми се втърдява корема и ме държи доста време. Нямам болки, само в неделя много силна режеща болка имах по цялото протежение на корема ниско долу, но беше за кратко, и това е... В събота ходихме с моя мъж на доста дълга разходка, но нищо... точно от тогава бебка се е затаила. И се притеснявам все повече.
Това е за сега. Ще пиша пак, когато мога. Вие много пишете и повече седите на РС-то. Но мен не ме свърта на едно място, когато съм будна.
Наде все искам да ти пиша, че моето бебче е първо и все забравям.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 12:30 от delux69

# 184
Здравейте мили майчета! Hug

Първо искам да честитя на всички новообебили се мами,да им пожелая много здраве,щастие и късмет. Също така добре дошли на всички завърнали се вече мами Laughing

Да са ви живи и здрави рожбите на всички и само радост и усмивки да ви носят!
Аз скоро не съм писала по ред причини и хубави и лоши,но сега не искам да ви занимавам Embarassed

Ние с беба сме добре.Ама много почна да рита тва дете бе вече незнам какво му става Laughing Joy

От 2-3 дни корема ме стяга целодневно но безболезнено, от друга страна пък когато не ме стяга ме боде нещо ниско долу. Предполагам,че костта newsm78

Утре съм на ЖК да видим какво ще кажат,че вече незнам.Гледам по цял ден нищо да не правя щото е рано да се ражда още Wink

Ако някоя мама има същите симптоми или поне може да ме посъветва ще съм много благодарна.

Ами това е засега май от нас.
Поздрави и целувки на всички Heart Eyes  bouquet

# 185
Моето яйце се е излюпило  Mr. Green .Това май е драконче.....или нещо подобно  Simple Smile

И моето се беше излюпило тази сутрин и беше някакъв тостер #Crazy Ама го изстрих.

# 186
Рени, гледам че си на линия. Какво става с теб? Няма ли да раждаш вече? Как се чувстваш?

# 187
Aми чета ви  Hug
Чакам sugar_lady да се включи да пише как е че аз съм се много спекла  smile3515
Спах цяла нощ.Сутринта като се погледнах в огледалото-тва не съм аз  newsm09
Цялата съм подпухнала и на горната ми устна ЕДИН ГОЛЯМ ХЕРПЕС !  #Crazy

Излизат ми някви съсиреци кръв и се чудя sugar_lady ти имаш ли такива.
Ще крещя вече

# 188
  • София
Mimi поизчистих си кутията, пиши:)
Рени, ти си тук още, аз цял ден ти стискам палци, да родиш лесно Hug
Бени, и моето бебе много рита, чак се плаша, какво става понякога, да не би да не се чуства добре и така да изразява недоволството си newsm78
Делукс, как така 3 дни не си усещала бебчо, това е много време тичай при доктора да го видите Naughty
Морска сирена, и на мен ми казват, че ми е паднал корема, ама бебе няма още Crossing Arms
А това със сурово яйце и аз съм го чувала, ама май няма да го правя, че докато се върнем то в тая жега ще се е изпържило на теракота:)
А да ви разкажа, как вече всички роднини се надяват да родя- първо още миналата седмица на мъжът ми кака му сънува нещо (май как помирисва цветя:)), а това се тълкувало като бебе, днес на баба ми и паднала престилката и тя казала на мама, хайде това означава, че ще имаме бебе Joy
И аз слушам кой какво мисли и се надявам, ама нъцки, бебо си седи вътре и си играе и въобще не му се излиза.

# 189
Честито на мама Агнеша!Да и е здраво и послушно бебечето!
  ylinfant Tada

Да ви се оплача- от снощи имам контракции на около 30 мин(не съм точно засичала с часовник, но горе долу толкова), придружени с тъпа , а понякога пронизваща болка долу в яйчниците.Така е от към 2-3 часа снощи не можах да спя много , и се събудих с тази болка.
А чак в четвъртък съм на лекар.Дали е нещо нормално?
Чувала съм , че тези , които са повръщали в началото на бременността , в края пак започва да им призлява- на мен ми е така някои дни.
Стискам палци за всички , които раждат днес!
Бързо оправяне на тези, които имат някакви болежки!

Делук, отивай на лекар! Не се бави! Дано да не обърнала внимание , че се мърда! Или много да му се е спинкало , когато ти си била будна и обратното!
А това , за циганките  и за яйцата не знам как е, но съм чувала (както май Пърли обясняваше), че циганките много пищят докато раждат!Те направо на театър го превръщали!
На мен пък на Цветница като ходих да си взема върба от църквата, попът ми каза да съм била отишла преди термина , да ми четат за леко раждане.Ако някоя от вас иска да се успокои душевно че всичко ще е наред да отиде в църкавата да и пеят(или както там се казва.)
Както каза Асинка- вярата е голямо нещо и можеби ще се чуствате по-сигурни!
А вие как си видяхте какво се е излюпило от яйцата ви- аз не виждам ното на моето   нито н вашите?-П.С. видях го най-сетне!

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 14:45 от fiona

# 190
Здравейте и от мен днес! Hug
Честито на мама Агнеша!Да и е живо и здраво бебчето и много да я радва!  bouquet
Фиона аз пък съм виждала как на една бременна жена и четяха тази молитва,беше на колене и завита с нещо като плащеница newsm78 и попа над нея пееше!То ще е хубаво да ви кажа да се направи това нещо,за който вярва и си има надежда! Thinking

Аз днес съм адски спокойна!Ходихме да разговаряме с анестезиолога,човека така ми обясни всичко за епидуралната,за рискове и заблуди ,нагледно ми показва на макет къде се бие изобщо толкова ме успокои че вече искам да раждам!Даже ме вкара при една мама токущо родила така и я пита как е да каже, че я използва за реклама,боли ли я нещо!А тя се усмихна и каза че е ОК!
Дано всичко да мине по вода и при мен и после да го хваля човека,защото си личи че си разбира от работата и е адски добър специалист!
Та така!
Оле ми то за 16 наистина всички родиха не останахме!А и си мисля че тези които не влизат вече във форума са се обебили,но още не знаем,трябва да ги издирим кои са! newsm78
Рени още ли си тук!Аз днес те мислих дали не си напълнила темата със честитки за теб! Joy
Хайде до скоро мами!

# 191
Леле, лелеееее.... колко много бебета имаме вече!
На всичките желая от сърце да са живи и здрави, да растат щастливи и да радват мама и тати!!!
а на новообебилите се мамчета, бързо да се възстановяват и с лекота да влизат в новата си роля   bouquet   bouquet   bouquet

не съм се включвала от много време, но до последно съм ангажирана с дипломната работа, а и мама вече ни е на гости. изписали сте новата темичка. имам да наваксвам доста  Shocked
ние още сме 2 в 1. всяка вечер заспивам с очакването, че ще родя, но...
пожелавам на всички вас с коремчетата да сте спокойни и търпеливи... наближава и нашия ден  Praynig

Hug

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 17:01 от varvara

# 192
  • на правилното място, в точното време
 Аз за малко - и да се похваля- днес нямам температура и направо ми е светнало. Даже ходих да карам майка ми и до пазара да понапазарувам. Все още не спим нощем, но пък такава чудна нощ си изкарах с бебка. Явно е до нагласа и настройка. Настроих се, че няма да мога да спя и цялата вечер се гушкахме, целувахме, приказвах й и тати като стана за работа в 4 часа, аз бях удивително свежа, че той помисли, че съм спала. после наваксвахме и двете със спането  smile3524  sleepuu от 8 до 11,30. Сега пак ви оставям и отивам да ударя един сън.
  Хайде, няма новини днес, бебоците си затраяха нещо, май. Ивче, Рени, хайде момичета, с вас сме!!!!Леко раждане!!!

# 193
  • Варна
Благодаря на мамчетата за прекрасните пожелания Heart Eyes

# 194
Ravia много е хубаво че нямаш температура  newsm10
Ама ако пак имаш ходи на лекар вече.Всички родилки ли имат първите дни  newsm78

Диди_81 ти каде си мила? Няма те  Thinking
Ели крайно време беше да се успокоиш вече.Всичко ще мине добре.Помисли си че ще има мами които ще преживеят всичко това без упойка  yes Като мен например.

sugar_lady,НАН вие родихте ли  newsm12
АГНЕША ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ!

Общи условия

Активация на акаунт