Любители на Котки - Тема 131

• 30 882
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Не се притеснявай, Ивекс. Обикновено в клиниките ти казват да си оставиш животното за кастрация сутринта, а те може и на обяд да го кастрират. Пуснаха ли му кръвна картина?

# 361
  • София
Ивекс, всичко ще е наред, само ти ще имаш някой и друг бял косъм

И нашинкият се научи да се катери:

# 362
Тути я оставих сутринта , правиха изследвания , кастрацията беше по обед.
До 14 ч докато ми звъннаха ми се пукна душата.
По-късно си я взех и така.
Не се притеснявай Ивекс , всичко ще е наред с Ушатото Hug

# 363
  • на брега на морето
Ивекс, пийни едно валерианче, не е добре да си тревожна. И аз не се стърпях, когато кастрираха Рафаела, та докторката леко ме скастри, но ние се знаем от години, та ми беше през цървуля. Всичко ще е ОК. Знаеш какво да правиш у дома след кастрацията, нали? Ако не - ще ти го припомним дружно, шегувам се. Я си пусни някой трилър, ще отвлече безпокойството ти.

Зуки Су, попитай доктора за някакви витамини да се подсили имунната система на котето.

# 364
  • Leeds, UK
Не съм влизала скоро в темата, защото се местехме в нова квартира, обаче изчетох всичко. Много късмет на Бегинс, много изстрада деденцето, но не се дава. Дано да оздравее напълно и още много години хубав живот да има. До нашата клиника е по-малко от километър, ама тука никой не смее да ти откаже превоз.
Ивекс, стискам палци за Ушатото днес. Аз все висях до телефона кога ще ми звъннат.
Огнян беше стреснат от преместването за около 30 минути и после пак всичко по старому.
Има нови места за дремане и релакс

Дантеленото перде вече е срязано през средата с хирургическа точност.😁 Ще го свалям да го шия днес, че ще го довърши.
Срещу драскане пръскам спрей с портокалово масло. Ненавижда го! Ориентира се към една стара малка мокетена постелка и там ги точи засега.

# 365
  • София

Ивекс, всичко ще е ОК.
Като кастрираха Блеки, го заведох към 10:00, казаха да отида към 19:00 да го вземе и че ще ми се обадят само ако има проблем (кастрации правят м/у 14 и 16 часа ми обясниха).
Беше си напълно адекватно момчето и хапна прилично. Дори не ми се сърдеше.
И аз бях луднала, защото предния ден гледах някакво клипче как протича тази операция при момченцата (точно 10 минути отнема).
И за Маци се притеснявах, защото беше с талон и се страхувах да не претупат нещата). Тя дори пренощува там.
Да пишеш как е момчето като го прибереш.

# 366
  • София
Сутринта преди да тръгна за работа оставихна масата едно шоколадово яйце, което вчера купих на щерката. Казах на баба й, че може да й го даде за десерт на обяд. Сега ми звънят, за да попитат къде е яйцето, защото не било на масата. Помислили, че съм го преместила. Оказа се, че Елза го е отмъкнала и си го е потъркаляла из апартамента, след което го е зарязала в шкафа, в който е пералнята и пак е затворила шкафа.  Laughing

# 367
  • Leeds, UK
Сутринта преди да тръгна за работа оставихна масата едно шоколадово яйце, което вчера купих на щерката. Казах на баба й, че може да й го даде за десерт на обяд. Сега ми звънят, за да попитат къде е яйцето, защото не било на масата. Помислили, че съм го преместила. Оказа се, че Елза го е отмъкнала и си го е потъркаляла из апартамента, след което го е зарязала в шкафа, в който е пералнята и пак е затворила шкафа.  Laughing
Другият път купи на детето шоколад с не толкова обла форма😁.По-трудно се отмъква. Проверено! И ние преживяхме нещо подобно с едни шоколадови топчета преди 2-3 дни, още намирам из нас. Добре че не сме ги настъпали.

# 368
  • София
Вкъщи се е появил много удобен плик. Ако не си в него, там се крият мишки и трябва да се проверява тая работа.

Ивекс, има ли вече новини?

Това с яйцето ме разсмя. Simple Smile И Мади драпа да отваря гардероба, много й се ще да се крие вътре. Но не затваря след себе си. Simple Smile

# 369
  • София
Елза също не затваря след себе си по принцип, но когато иска да прикрие следите си (както в случая с яйцето, което явно е смятала да ползва и по-късно) , се сеща да се изправи на задни крака и с предните да бутне вратата. Много избирателно действа. Вкъщи се шегуваме, че е нашето умно глупаче, защото на моменти проявява признаци за мисловен процес, но в други моменти е точно обратното.

# 370
Момичета, купих на Мая супички от ДМ, два вида. Търсих сосовете, ама намерих само едни, които бяха в пакет с по 8 пликчета и пишеше течна добавка за котки, едната беше нещо с мляко и яйце, а другата нещо с домати. Та, питането ми е - това ли са всъщност тези сосове за които по напред в темата се споменаваше. Иска ми се да и правя храната по сочна, сега и добавям по малко водичка, но понякога явно малко се размива повече вкуса от разреждането и виждам, че не хапва с голям апетит. Инак пък си изпива редичкото  така поне знам, че поема течности. И вода пие, ама кога пие, кога не, кога я разлее...

Ивекс, стискам палци всичко да е наред с Ушко.
Ще е наред, как няма да е наред. Той е едно смело котаче.
А вие сте добри и грижовни стопани. Всичко ще мине и замине.

Ох, аз така говоря, ама и на мен ми се пече яйце на д-то само като си помисля, че трябва да кастрирам Мая.

# 371
Джаста Праста, какво е съдържанието на тези супички и сосове?

Ивекс, всичко ще мине прекрасно. Няма как да не се притесняваш.
Докато ми се обадят по телефона (бях ги помолила да ми звъннат само да кажат, че е приключило) направо бях луднала. Все пак си е операция Heart

# 372
Ами, Вени, сега ги разгледах подробно. Едната е филе от пилешки гърди с моркови, а другата сьомга филе със спанак.
По 40гр. е пакетчето за по левче. Пише 20 процента филе от пилешки гърди/филе от сьомга, 0.05 процента зеленчук моркови/спанак.  Натурален протеин 7 процента, мазнини 0.2 процента, натурални влакнини 0.5 процента, сухо вещество 0.5 процента, влажност 90 процента. Без захар, без оцветители, без ароматизанти и консерванти. Води се допълваща храна за котки. Пише, че не е основно ядене, а допълнение към основното.

# 373
Ами изглежда добре. Много ти благодаря. Ще ги пробваме Kissing Heart
Пиши после дали ги е харесала Kissing Heart

# 374
Аз писах за тези продукти и ги оприличих на сосове. Grin С тях залъгвам котката да дояжда каквото е останало от мократа храна. Единият вариант е този - само мляко + йогурт с мляко, а другия мляко с яйце+мляко с домат. Супите миришат мноооого вкусно, особено тази със спанак, уви моята котка изпи само водата в тях...

Общи условия

Активация на акаунт