Любители на Котки - Тема 131

• 30 903
  • 763
  •   1
Отговори
# 465

Обаче не е с тези напълно смачканите муцунки, нали?
Полуекстремална?

Питам, заради: Simple Smile)))

Хаха, приличат си. Сигурно е полуекстремална, не знам точно кой е термина. Тук в Германия се води "Perser mit Nase" ,  но е без родословие. Не сме търсили чистокръвно коте. Искахме коте, бяло или шарено. С нея беше любов от пръв поглед, макар да не е бяла, нито шарена.

Вчера я водихме на екскурзия.  В транспортната кутия, в багажника на колелото се повози. После изкара няколко часа в градината ни, която е извън селото, на каишка за да не се загуби.  Мисля, че и хареса.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 13:34 от Mößbauer-Effekt

# 466
Аз мога да ти кажа, че кот Лъки умираше от ужас от бебето, като ревне иииии бягаше с 200. Сигурно 6 месеца не се престраши да я доближи след първоначалното подушване. Криеше се. То и на мен ми се криеше, де, хахаха. Сега са приятели и се обичат много Simple Smile

# 467
  • София
Когато се роди дъщеря ми имахме котарак (той почина 3-4 месеца след раждането й Sob ), който по принцип беше доста ... хм, да го нарека груб (на моменти направо агресивен) към нас, големите хора, но с малкото човече беше съвсем различен. Първоначално много се стресна от появата на бебето, но в последствие забелязахме, че пази детето. Ако бебето плаче, а ние не чуем, идваше и с мяукане ни повеждаше в посока детската стая, за да видим бебето. Ако пък сменяме памперса на бебето и то ревне в знак на протест  (98% от случаите), котьо започваше да скача по краката ни, да ни хапе и т.н, абе направо си ни наказваше, че тормозим бебка. Laughing

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 17:46 от pandachina

# 468
# 469
# 470
  • на брега на морето
Милото котенце, вързано за дръвчето като куче. Заради това и нарцисите са оцелели Satisfied

# 471
Сутринта ходихме при доктора. Раната зараства чисто. Остава антибиотика на хапчета, промивки с риванол и ходене през 2 - 3 дни.

Той пие много вода, пикае много, но от 2 - 3 дни не ака. Дано е от това, че яде малко заради смяната на храната, а не скрит проблем.

Доктора отрече препоръката на докторката за Цикатридина маз за по - бързо зарастване на раната. Препоръча раната да остане отворена и да зарастне от самосебе си под негово наблюдение.

Ходих до препоръчаната тук и в люлинската тема месарница - на втората спирка след пазара. Взех  

Разделих всяко едно на 3 пликчета и ги сложих в камерата.
Сварих останала половин тарелка пилешки черен дроб. Не знам колко е като грамаж. Хапна малко.

От горната бележка нещо сбъркала ли съм? Охладено или замразено да купувам? Ако сваря сутринта и после притоплям, дали ще яде?
Не обича студена и престояла храна.

Сутринта обикалях по доктори за мен. Тръгвам да излизам, маратонките ми зверски опикани. Ядосах се, но ако ги бях вдигнала нависоко, щяха да са сухи. Излязох, но си оставих терлиците на пода. Пак бяха напикани. Защо го прави? Пролет е, феромони навсякъде, той е некастриран.

Ето ни:

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 20:19 от Зуки Су

# 472
  • Leeds, UK
И аз имам изцепка като 4-5 годишна, не с коте, а с патенца 12 броя😁. Изкъпах ги, че бяха мръсни. Дядо ги беше наредил после до печката да се топлят и съхнат. На бас, че не може да се сетите с какъв шампоан ги изкъпах 😁. “Па-па” естествено, за патенца.

Дремуцаме си кротко.

# 473
Ех , Котьо. Не е седяла часове вързана там. Само колкото да свикне, да се успокои и огледа. После с часове се разхожда свободно из градината с едно дете до нея. Снимки няма да качвам, че там са децата.

# 474
И Топче го разхождахме на каишка, на него му харесваше, Ушатото се дърпа.

Тъп въпрос.. Ушко пишка, но голямата работа я няма никаква.Joy Мъжът ми обяви, че съм изтерясала, но се тревожа за малкото животинче. Дадох му масълце и чакам....

# 475
  • София
Пауч Аплауз със сьомга или риба тон и е готов (почти одрискан).

# 476
JoyJoy
Не действа, здрав стомах има.Joy

# 477
  • на брега на морето
[
Ех , Котьо. Не е седяла часове вързана там. Само колкото да свикне, да се успокои и огледа.
Шегичка, шегичка. В началото загледах нарцисите така красиво пораснали не в леха, а в тревата и после видях каишката на котето.

Ивекс, когато Рафаела и Нала се запознаха по коледните празници Рафаела 3 дни не ака. Така се уплаших! Дадохме масло, мъничко. След няколко часа детето дойде да каже:
Скрит текст:
"Имаме лайно"
Камък ми падна от сърцето. После се сетихме, че е от стреса. Така че и при Ушето може да е същото, даже не може да е, а Е.

# 478
  • София
Наш котак предпочита да прави голямата работа на затворена врата на тоалетната. Така сме се "дресирали" взаимно, че сега като го затворим, старателно се напъва да се изака.

# 479
Как го давате това масло? Кубче от него или разтопено? И аз чакам ла#но от 3 - 4 дни и не намирам. Страх ме е ...

Общи условия

Активация на акаунт