Любители на Котки - Тема 131

• 30 837
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
На нас ветеринаря ни ги изряза. Той и без това го мързи да ги наостря.

# 241
A ина моя 2 пъти му ги режат ветеринарите ама там много слуша .🧐Чак ги предупреждавах хората да внимават ,а той най -послушния хахах

# 242
  • София
2.5 месеца след кастрацията мога споделя, че вече нямам драскотини и следи от зъбки по ръцете и краката. Даже при рязане на нокти не ни дере. А аз, понеже съм двукракото, което дава паучовете, се ползвам с "особена защита" и мен ме гали с меки топли лапички по лицето (това си е откровена просия, но пък винаги действа).

# 243
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Днес Топчо празнува своя първи рожден ден. Birthday
Скрит текст:
Все в цветята го намирам,
много ги обича

# 244
Ах, Честит Рожден Ден на Топче Tada Tada
Да е жив и здрав и мнооого да слуша Kissing Heart Kissing Heart

# 245
Много ми се иска козинката на нашата писана да стане такава гладка. Сега е една нацепена - не знам как да го опиша по-точно, но се разделя на пътечки.

# 246
  • Велико Търново
Силве, да е жив и здрав Топчо 😊😊 Изглежда голяма душичка! Дълги години да се гледате 🤗😘
Той в двора ли е или влиза и излиза, когато му е кеф 😁

# 247
  • Варна
Честит Рожден Ден, на Топчо! Да е много здрав и много години да ви радва! Birthday
Ноктите на моята Луси ги режа без проблем (поне за сега).
И една....меко казано, странна поза от нас Grin

# 248
  • София
Да е жив и здрав Топчо! Дълги години да се радвате взаимно!  newsm59 ura Tada

Той и без това го мързи да ги наостря.
Това е характерно за възрастните котки и затова искам да те предупредя да не ги изпуснеш. Ако не се режат редовно, в един момент се завиват и се забиват във възглавничките на лапичката. Много е болезнено, а в оформеното кръгче от нокът много трудно влиза ножицата. Sad

# 249
  • Варна
Кетята явно живее някаква втора младост, постоянно намирам отчекнати люспи от нокти, освен това беснее като малко коте, когато я прихванат лудите Crazy Но ще следя де. Нали преди 2 месеца си беше изкъртила един нокът от дъно, гледам, че е започнал да расте нов, но е съвсем късичък още. Важното е, че расте.

# 250

и моя спи в едни странни пози ...😂

# 251
Честит Рожден Ден, на Топчо! Да е много здрав и много години да ви радва! Birthday
Ноктите на моята Луси ги режа без проблем (поне за сега).
И една....меко казано, странна поза от нас Grin

Трябва да ги запознаем хаха😂🤣

# 252
Нашата родопска козичка в нейната къща напоследък спи с дупето навън , ако мога ще ви я снимам. Joy
Иначе вечер идва на възглавницата ми и е голямо мъркане и галене докато заспим.

# 253
  • София
Кетята явно живее някаква втора младост, постоянно намирам отчекнати люспи от нокти, освен това беснее като малко коте, когато я прихванат лудите Crazy Но ще следя де. Нали преди 2 месеца си беше изкъртила един нокът от дъно, гледам, че е започнал да расте нов, но е съвсем късичък още. Важното е, че расте.
Наско също се върна в детството след кастрацията. Няма такова тичане и щуреене! Явно като им олекне става така.  Laughing

Иначе Кетя още е млада. Хич не се притеснявай за ноктите! При Мъро проблемът се появи в последните няколко месеца, т.е. някъде на 17 години. 

# 254
  • София
Честит рожден ден на Топче! Да ви е здрав, мъркащ и добричък чаровника!
Аз нямам проблем с рязането на ноките на Клео. Не й е приятно, но нито ме дере, нито се опитва да избяга. Аз й казвам като я взимам, че ще режем нокти и че след това ще получи награда (котешко лакомство). Докато й ги режа и казвам колко е добричка и така. Много е смешна... като изрежем ноктите и отива до шкафа с лакомствата, за да не забравя случайно да я наградя за търпението.  И това като се има предвид, че не обича да я вдигаме, гушкаме и мачкотим. Но, ние не се отказваме, гушкаме понякога малко насила и тя мяука сякаш ще я удушим. Ама, какво да правим, паднало ни се е по дръпнато коте, но пък за това е толкова добра душичка, никакви бели не прави.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт