Пчелички, птички и мухички, а на теста- две чертички!

• 34 580
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Сладурки, сега тъкмо направих едно престо и е отрицателен.
Цикълът ми е страшно точен 28/29 дни, с днес е 32ри... все си мисля, че ако имаше нещо, щеше да отчете... А ми се гади и гърдите са ми твърди. Болката в корема и тя е там Sad не знам вече и аз какво се случва
Кръвен и ако е 0 на лекар.да види яйчниците.

# 721
Ще изчакам още някой друг ден, вероятно и ще дойде М дотогава. А какви очаквания имах не е истина просто...

# 722
Ще изчакам още някой друг ден, вероятно и ще дойде М дотогава. А какви очаквания имах не е истина просто...

Докато няма М ,има надежда Simple Smile Вярвай и не падай духом,каквото и да се случи! :*

# 723
Здравейте , сладурки Simple Smile

Попи , честито ... страхотна новина 🤗 Лека Б и до термин ❤

Темата имаше нужда от плюсче след такова затишие ☺

Лилак , според мен Ц ти се удължава от бебеправенето . И при мен е така . В месеците , в които нямаме опити е часовник . Но , започнем ли опити , веднага от 28/29 дни , се удължава до 30/32 дни . Почти няма шанс на 3 ден закъснение да не отчете , освен , ако О не е много , много късна . И аз съм така този месец . Днес ми е 30 ден , О не съм следила , но нямаме много контакти . Имам си цели 3 отрицателни теста и чакам Ц ... явно ще си чакаме заедно 🤷♀

# 724
Много момичета споделят , че след като са започнали да бебеправят , МЦ се е удължил . При мен няма никаква промяна в дължината от преди . Някой знае ли каква би могла да е причината за удължаването на МЦ ?

# 725
Много момичета споделят , че след като са започнали да бебеправят , МЦ се е удължил . При мен няма никаква промяна в дължината от преди . Някой знае ли каква би могла да е причината за удължаването на МЦ ?

При мен също няма в дължината, но в болката...
Никога не ме е боляло така.
И на мен би ми било да разбера, защо така се получава?
А тъпата лелка ми е на гости, дано пукне и съм се заредила с Аулин. Ще я моря...

# 726
Ние бебе правим повече от година и ми е точен цикълът. Не мисля, че е това..

# 727
Lilac, може би трябва да направиш утре тест с първа урина. Много е вероятно този от днес затова да не е отчел Simple Smile

# 728
Дано другия Престо има бледнушка.Ако ти е ден закъснение днес,и си го бройш от деня на + теста,може би е рано,ако на 8 април е бил + теста,значи на 9-10 11 е била овулацията.Ако е била на 11 са 11 дни след ову,има надежда.А з преди 2 месеца правих фоликулометрия и на 20 мм фоликул на 18 ден и  имах пик на теста,а се пукна на 24 мм. След два дни,така че има надежда.Пикът показва че овулацията ще настъпи 24-72 Ч СЛЕД НЕГИО.Моя лекар ми е казал да чакам 16 дни от пикът и тогава да правя тест😋 Ако на 8 е бил пикът,значи на 24 тест.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 01:10 от İstanbul kiz

# 729
Отрицателен тази сутрин. Не е моят месец.

# 730
Отрицателен тази сутрин. Не е моят месец.

И нашият месец ще дойде. Горе главата. Идват хубави дни, топли, слънчеви. ☀☀☀

# 731
Горе главата,ние от днес започваме да се обичаме и тестовете за овулация и каквото сабя покаже,след 18 дена на 10.05 мъжът ми ще навърши 31 , овулацията ако е на 28-29.04 на 10 ще е минало достатъчно време да му подаря тест в кутийка за подарък,ще се разплаче сигурно от умиление.

# 732
Не си поставяй такива дати и очаквания, после единствено ще преживееш по-трудно разочарованието. Разбива се, желая ти от сърце да ти се случи както си го представяш, но мисля, че мъжът ти ще се почуства невероятно и на най-безличния ден в годината да му поднесеш този подарък. Blush

Малко дъждовни празници се очертават, дано са по вода за съдбовна среща из дебрите на бебеправната ви система! Аз пропускам последен месец надявам се.

# 733
Здравейте,момичета! Днес е специален ден,макар и тъжен в същото време.На 23 април майка ми имаше рожден ден,а аз съм на 30 април.Идват Великденските празници и единственото,което исках и се молех всеки ден този месец е Бог и маминка да бъдат с мен и да ми подарят тестпе с две чертички.
Направих тест още в четвъртък,но втората беше много бледа черта и толкова се страхуваме от повторна биохимична бременност,че не мога да се радвам все още както трябва.Исках да споделя добрата новина на вас чак след като отида на преглед след Гергьовден,но тогава вече ще е минала тази тема,а ми се иска точно в тази,в която ви четох толкова много да се похваля.
Това е теста ми след почти седмица от предния,насища се,което малко ме успокоява,БТ се държи висока,нямам зацапвания.
Пожелавам на всички ви този щъркел на който аз се молех и ме чу,да ви донесе така бленуваните бебоци още идните дни.
Почти,честито,мила.Много се радвам и за теб от сърце.Успех и безпроблемно да е всичко по най-щастливия път на една жена.
Весели празници и не спирайте да вярвате! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

# 734
  • Dope Reach
Честито, Иринка! Лека бременност и до финал! Тази темичка вече е пълна с позитивизъм, пожелавам същото и на следващата!

Общи условия

Активация на акаунт