Имаме нужда от вас

• 9 478
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Той крещи като избягал от зоопарка, ти тръшкаш врати и чуииш чаши, лика прилика сте. И двамата с емоционални реакции на 5-годишно.

# 76
  • Варна
Аз бих се побъркала, ако половинката ми се вре отгоре ми дори като спя. То бива любов ама чак толкоз... Остави го малко да вземе въздух бе, момиче.

Получила извинение, явно това е най-важното, да се покаже кой командва.

А това, че си с една слушалка никак не помага, даже вреди. От другата се чува доволно звук, колкото и да е намален. А човек, умрял за сън, особено ако спи леко, чува и падането на прашинките дето се вика. И аз ставам много зла, ако ме тормозят като ми се спи.

Относно неказването, че тя реално му пречи, човекът просто е искал да си спести разправия, която както видяхме авторката е повече от готова да спретне. Че и с екстри като трошене на чаши, направо върха. Премълчал си е човека ама ето, мечешка услуга си е направил. Аз на негово място никакво извинение нямаше да дам, а сигурно щях да тресна лаптопа в земята, да сме квит за удрянето с ръката и счупената чаша.

# 77
Тази тема ме разсмя рано сутринта Joy Мен не ме впечатли планетата, а това, че се подстригал без дума да обели Joy Извинете, но неговата реакция е точно на човек, който се опитва да заспи, а някой шушка постоянно до него - накрая се вбесяваш и излизаш. Ама след теб ако се понесе някой, хваща ти ръцете и се удря с тях, после отива да троши чаши, това вече не е нормално Grinning

# 78
Здравейте. Налага се да се допитам до вас, относно лична драма.
Скрит текст:
Отговорите ви ще бъдат прочетени от нас двамата, тъй като имаме огромно разногласие и всеки се мисли за прав. Отскоро живеем с половинката ми заедно. Понякога ляга да поспи следобяд за 2 часа и аз си лежа на спалнята до него и ровичкам из телефона, като съм го намалила и внимавам да не мърдам много. Много пъти съм го питала дали му преча, казва все не
 Той си пуска телевизора и заспива на него. Днес си легна да поспи за 2 часа, изморен от много работа, аз лежах до него с лаптопа и слушалка в едното ухо, но все пак намален звук. След 5 минути тръшна одеялото върху мен, стреснах се, съблече си агресивно блузата и тръшна вратата. Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели. Накрая аз зачекнах темата, че това не е нормално поведение. Моето не било нормално, пречила съм му като надигам одеялото с крака и натискам пада на лаптопа. Попитах дали не е можело като нормален вързастен да ми каже и да спра, не можело, сама да съм се сетила. Ако ми кажел да се махна в другата стая съм щяла да се нацупя... Естествено, че ако ми кажат гадно" -Махни се в другата стая", няма да ми е приятно. Нужна е тактичност. Имам усещането, че ми налага психически тормоз. Изказва се токова студено и дразнещо, че побърква. И му казах, че всичко това се равнява на това да ме удари и му хванах ръката и се ударих с нея... отидах в другата стая, имаше чаша на масата и я счупих... изкарва ме извън нерви със студената си непукистична реакция, чак аз не мога да повярвам, че счупих чаша... С него не може да се проведе нормален разговор, все като не ми отърва съм си виновна аз. И сега той продължава да си знае неговото и не ме разбира. Не мисля, че като си преуморен трябва да си го изкарваш на половинката си.
Съвет нямам, мнение-детински изпълнения.И от двамата.
Наблюдение:с годините ще става по-зле.Или се примиряваш с характера му, или....кой откъде е.
Хората НЕ се променят.

# 79
Скрит текст:
Скрит текст:
Отговорите ви ще бъдат прочетени от нас двамата, тъй като имаме огромно разногласие и всеки се мисли за прав. Отскоро живеем с половинката ми заедно. Понякога ляга да поспи следобяд за 2 часа и аз си лежа на спалнята до него и ровичкам из телефона, като съм го намалила и внимавам да не мърдам много. Много пъти съм го питала дали му преча, казва все не
 Той си пуска телевизора и заспива на него. Днес си легна да поспи за 2 часа, изморен от много работа, аз лежах до него с лаптопа и слушалка в едното ухо, но все пак намален звук. След 5 минути тръшна одеялото върху мен, стреснах се, съблече си агресивно блузата и тръшна вратата. Отиде да пие кафе и пуши, пусна си планета в другата стая, после се подстрига и дума не обели. Накрая аз зачекнах темата, че това не е нормално поведение. Моето не било нормално, пречила съм му като надигам одеялото с крака и натискам пада на лаптопа. Попитах дали не е можело като нормален вързастен да ми каже и да спра, не можело, сама да съм се сетила. Ако ми кажел да се махна в другата стая съм щяла да се нацупя... Естествено, че ако ми кажат гадно" -Махни се в другата стая", няма да ми е приятно. Нужна е тактичност. Имам усещането, че ми налага психически тормоз. Изказва се токова студено и дразнещо, че побърква. И му казах, че всичко това се равнява на това да ме удари и му хванах ръката и се ударих с нея... отидах в другата стая, имаше чаша на масата и я счупих... изкарва ме извън нерви със студената си непукистична реакция, чак аз не мога да повярвам, че счупих чаша... С него не може да се проведе нормален разговор, все като не ми отърва съм си виновна аз. И сега той продължава да си знае неговото и не ме разбира. Не мисля, че като си преуморен трябва да си го изкарваш на половинката си.
Наблюдение:с годините ще става по-зле.Или се примиряваш с характера му, или....кой откъде е.
Хората НЕ се променят.

Че какво му е на характера??? Даже след нейните истерясвания ТОЙ се е извинил! Ми тя щом за такова нещо се удря с ръцете му и хвърля чаши, с нейния характер не ми се мисли какво ще стане нататък! И въобще какво е това удряне с неговите ръце, недоумявам, с каква цел е?

# 80
Скрит текст:
Скрит текст:
Хората НЕ се променят.

Че какво му е на характера??? Даже след нейните истерясвания ТОЙ се е извинил! Ми тя щом за такова нещо се удря с ръцете му и хвърля чаши, с нейния характер не ми се мисли какво ще стане нататък! И въобще какво е това удряне с неговите ръце, недоумявам, с каква цел е?
Ами...това беше мнението ми само след първия пост.
Сега, след прочитане на цялата тема....
"Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!".
Детинските изпълнения остават, и от двамата.
Но, да, кофти характер са И двамата.
И ако не се научат как се комуникира нормално, няма да "остареят заедно".

# 81
  • Terra incognita
Момичето е доста склонно към истерии и драми. На това му се вика зорлем да се буташ в шамарите.
Пък, момчето се успокоява с чалга.
Не знам, не знам...😀

# 82
1. Да ви имам “проблемите”. 2. Не си му пречела... дори и да е така, на мен би ми било адски некомфортно да стоя и да цъкам на главата на спящ човек, съобразителност трябва. И аз бих избеснял, е реакцията ми няма със сигурност да е детинска като неговата. Накратко-  вината е твоя, но това не оправдава държанието му на пубер Simple Smile 3. Айде сега вместо да спорите за глупости, да те хваща под ръка и в някоя чалготека, ти пък след това се реванширай и си пазете силите за истинските проблеми Wink

# 83
Удрянето с ръката му беше по повод, че ми налага психически тормоз и това се равнява на това да ме удари, но той не е от хората, които ще те ударят, защото се справя чудесно с психическия тормоз. Глупаво беше, да, осъзнах го на мига. Характерът му е такъв, че може да те смаже с думи и гадно отношение. Даже майка му казва, че не мисли какво прави и после съжалява като остане сам. А баща му казва, ако нещо се скараме да седя в другата стая докато му мине. Не знам, защо изкарвате мен виновна. Вие търпите ли такова отношение на мъжете си? Обясних вече, че не преча, дори ме моли да стоя при него, а не да отивам в другата стая... Самата му постъпка беше много агресивна, а след това и отношението му непукистично. Стресна ме като скочи на умряло и ми метна одеялото така агресивно както лежеше и ми застана буца на гърлото. Никога не съм се удряла и никога не съм чупила нещо, защото съм ядосана, но ето че се случи и не се гордея с това. Оставам с впечатлението, че повечето от вас ще реагирате като него, вместо да комуникирате с човека до вас, като просто му кажете с две думи, че този път пречи. Не е нормално според мен.

# 84
  • Варна
Ако ми демонстрират психически/вербален тормоз вероятно на първо време ще отвърна със същото. Чудесно се справям. На второ четене, вероятно ще си бия камшика.

Не ти казвам да го зарежеш, обяснявам как бих реагирала аз.

# 85
Като те тормози психически, защо си с него?
Зарежи го.
То и ти си го тормозила като си шумяла до главата му ама не е тръгнал да се бие с ръката ти.

# 86
Удрянето с ръката му беше по повод, че ми налага психически тормоз и това се равнява на това да ме удари, но той не е от хората, които ще те ударят, защото се справя чудесно с психическия тормоз. Глупаво беше, да, осъзнах го на мига. Характерът му е такъв, че може да те смаже с думи и гадно отношение. Даже майка му казва, че не мисли какво прави и после съжалява като остане сам. А баща му казва, ако нещо се скараме да седя в другата стая докато му мине. Не знам, защо изкарвате мен виновна. Вие търпите ли такова отношение на мъжете си? Обясних вече, че не преча, дори ме моли да стоя при него, а не да отивам в другата стая... Самата му постъпка беше много агресивна, а след това и отношението му непукистично. Стресна ме като скочи на умряло и ми метна одеялото така агресивно както лежеше и ми застана буца на гърлото. Никога не съм се удряла и никога не съм чупила нещо, защото съм ядосана, но ето че се случи и не се гордея с това. Оставам с впечатлението, че повечето от вас ще реагирате като него, вместо да комуникирате с човека до вас, като просто му кажете с две думи, че този път пречи. Не е нормално според мен.
Не, не търпя такова отношение. Не е имал сливи в устата си, че да каже какво иска от теб, чува ли, не чува ли това тракане или усеща ли мърдането на краката ти... Явно приказките му идват преди акъла когато кипне, а кипва, защото не знае как се общува ефективно.
Същите ситуации при нас се развиват коренно различно, без сръдни и изригвания.

# 87
...а кипва, защото не знае как се общува ефективно.
Въпрос на зрелост и семеен стаж.

# 88
...а кипва, защото не знае как се общува ефективно.
Въпрос на зрелост и семеен стаж.

Не, въпрос на характери и отношения.

# 89
Скрит текст:
Удрянето с ръката му беше по повод, че ми налага психически тормоз и това се равнява на това да ме удари, но той не е от хората, които ще те ударят, защото се справя чудесно с психическия тормоз. Глупаво беше, да, осъзнах го на мига.
Характерът му е такъв, че може да те смаже с думи и гадно отношение.
Скрит текст:
Даже майка му казва, че не мисли какво прави и после съжалява като остане сам. А баща му казва, ако нещо се скараме да седя в другата стая докато му мине. Не знам, защо изкарвате мен виновна.
Вие търпите ли такова отношение на мъжете си?
Скрит текст:
Обясних вече, че не преча, дори ме моли да стоя при него, а не да отивам в другата стая... Самата му постъпка беше много агресивна, а след това и отношението му непукистично. Стресна ме като скочи на умряло и ми метна одеялото така агресивно както лежеше и ми застана буца на гърлото. Никога не съм се удряла и никога не съм чупила нещо, защото съм ядосана, но ето че се случи и не се гордея с това. Оставам с впечатлението, че повечето от вас ще реагирате като него, вместо да комуникирате с човека до вас, като просто му кажете с две думи, че този път пречи. Не е нормално според мен.
Да го подчертая ПАК, ако не Виждаш...
Той Е Такъв, НЯМА да се промени.
Дали ще търпиш или ще си тръгнеш, е твое решение.

Общи условия

Активация на акаунт