Имаме нужда от вас

• 9 469
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Айде сега, необзаведена, колко да е необзаведена? Щом даже телевизор има Mr. Green

# 46
Искате да кажете, че ще се съгласите да стоите два часа в стая без мебели седнали на пода или независимо от часа или времето навън ще обикаляте улиците като куче, и това за да не нарушите му скопойствието???
Не говорим за нормалния сън, а за дремване след работа.
Или всички си дремвате след работа като нещо задължително, че сте се толкова преуморили?

# 47
  • София
че това не е нормално поведение. Моето не било нормално, пречила съм му като надигам одеялото с крака и натискам пада на лаптопа. Попитах дали не е можело като нормален вързастен да ми каже и да спра, не можело, сама да съм се сетила. Ако ми кажел да се махна в другата стая съм щяла да се нацупя...
Имам усещането, че ми налага психически тормоз. Изказва се токова студено и дразнещо, че побърква.
изкарва ме извън нерви със студената си непукистична реакция, чак аз не мога да повярвам, че счупих чаша...
С него не може да се проведе нормален разговор, все като не ми отърва съм си виновна аз.
Не е нормално поведение, да. Намира си за какво да се заяде и да те тормози.
Опитва се да пренасочва фокуса към теб- ако беше казал, ТИ щеше да направиш еди- какво си.
Изкарва те извън кожата ти. И ти си виновна за това...
Правилно усещаш, че си подложена на психически тормоз и ако това е наборът ти- спасявай се. Такива хора не се променят и ще ти изпие силиците.

П.П. Както виждаш, изобщо не коментирам съдържанието на случката, то е без значение. Наистина е дреболия, но човекът винаги ще намира за какво да се заяде.

# 48
Такива хора не се променят и ще ти изпие силиците.
По- скоро тя неговите да изпие 😁

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 22:24 от Agora

# 49
  • Варна
Искате да кажете, че ще се съгласите да стоите два часа в стая без мебели седнали на пода
Сега защо си фантазираш? Не прочетох никъде опис на обзавеждането на другата стая. Никой не е предложил и да обикаля улиците, айде стига вече свободни съчинения.

# 50
Не, просто не е бил готов за тегобите на съжителството.
Прави скандали от неща, които могат да се разрешат лесно.
Търси как тя да се разсърди, за да не е той лошият.

# 51
Добре, да даде опис.
Аз съм виждала жилище с една обзаведена стая от няколко.

# 52
  • Terra incognita
Искате да кажете, че ще се съгласите да стоите два часа в стая без мебели седнали на пода или независимо от часа или времето навън ще обикаляте улиците като куче, и това за да не нарушите му скопойствието???
Не говорим за нормалния сън, а за дремване след работа.
Или всички си дремвате след работа като нещо задължително, че сте се толкова преуморили?
Да, защото съм възпитана да се съобразявам и не бих се чувствала комфортно да стоя будна в едно легло със спящ човек. Не виждам какво лошо има да почетеш или сърфираш във въпросната необзаведена стая, бих метнала едно- две одеяла на земята и щях да си прекарам супер.
 Чак пък да обикаляш като куче?
Една разходка или отиване до някой супермаркет или пазар винаги е добра идея. Ако времето е лошо- кафене.

# 53
  • Варна
Аз пък съм виждала жилище с две обзаведени. Какво значение има кой какво е виждал??? Говорим за конкретния случай или просто развиваме теории?

# 54
Ами да каже авторката може ли да се прекарат два часа в необзаведената стая.
Макар, че като чета трябвало е направи всичко възможно, да на не смути съня му с натискането на тъчпада -
одеала на пода, ходене по кафенета.

# 55
А той като го питат дали му се пречи защо не отговаря конкретно и реално ? Наистина ли смятате подобна комуникация за ок ? Спорите за това кой крив,кой прав, а пренебрегвате факта,че и двамата комуникират неадекватно.

# 56
  • Terra incognita
Ами, съжалявам, но за мен също би било невъзможно да си отпочина, ако някой до мен постоянно мърда, повдига одеялото, слуша музика ( когато е тихо, звукът от слушалките се чува и е дори още по- дразнещо). Малко усет и такт няма да са излишни.
В същото време реакцията и на момчето не е много ок. Та, така. Да седнат и да си поговорят открито.

# 57
  • Варна
А той като го питат дали му се пречи защо не отговаря конкретно и реално ? Наистина ли смятате подобна комуникация за ок ? Спорите за това кой крив,кой прав, а пренебрегвате факта,че и двамата комуникират неадекватно.
Неадекватни са, спор няма, това се написа няколко пъти даже.

# 58
И пързуул по пързалката.........😂🤫

Няма шанс това да са ви проблемите. Да направите чак такъв скандал за едно одеало, някаква си музика и една чаша, че чак се и подслушвате кой ,коя програма си пуска...........брей с какви глупости се занимават хората, но щом имат свободно време😂

# 59
  • Terra incognita
Всъщност, подобни битови схватки са напълно типични за малди, неузрели двойки.

Общи условия

Активация на акаунт