Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • SHOOT ME 10 $
Не се филмирай Лейди.
Моментно е. Не мислиш ли, че  такива като теб и мен трудно нещо трябва  да ни впечатли вече

# 181
  • София /Абсурдистан
Мда, гърмяни зайци сме. Дано да е моментно от стероидите, че иначе не ми се мисли.

# 182
  • София
Аз съм решила в четвъртък да говоря с онколога за захарта.Моята винаги е била 5.6 горе долу.Януари спрях сладкото и плодовете и февруари за операцията имах глюкоза 4.5.Обаче сега два пъти я меря 6.1 (като пускам ПКК и искам глюкоза също) и се чудя,какво става и дали химиотерапията оказва влияние.За сега се успокоявам,че е от стреса - много ме е страх всеки път ,как ще ми вземат кръв и дали няма да спукат вена,защото навсякъде ми казват ,колко са ми зле вените и са адски финни.

# 183
  • София
Зори, профилактично ще ми правят растежен фактор. Да се подсигуряли.

Аз явно задържам много вода от вливките. И този път се прибрах с доста кила отгоре. Но и след като изхвърлих водата, останах с 2 кг. нагоре след първата вливка. Не ми се напълнява пак, тамън се почувствах добре в кожата си Sad

На мен ми излизат херпеси след химията. И този път се прибрах с няколко.

# 184
Като казахте херпеси и се сетих. Преди години бях чела, че комбинация от L-lysine (аминокиселина) и витамин С било полезно при нашите диагнози и оттогава почти всеки ден взимам по 1 таблетка лизин. Като ми свърши и се замотая за две-три седмици с купуването на нова опаковка, почти винаги се разболявам от няколко неща наведнъж, + почват да ме болят ставите + ми излизат херпеси по устните. Много е гадно.
Този лизин бил помагал при усвояването на колагена доколкото съвсем смътно си спомням. Вече не помня точно какво му е действието, каквото и да е без него не оставам. В нета има много информация, кое е вярно, кое - не - не знам. Преди си поръчвах от айхерб https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-L-Lysine-1-000-mg-100-Tablets/1248
Напоследък ме мързи да се занимавам с куриери и митници и си го купувам от бг аптеки.
https://www.dr-rath-foundation.org/2017/06/natural-eradication-of-cancer/
https://www.google.com/search?rlz=1C1CHBD_enBG812BG813&ei=a1 … j0i67.TuKT9s5hnSc

# 185
  • София
Аз да питам,  на някой излизали ли са му по време на химията едни гадни гнойни пъпки или това е от нещо друго?

На мен, на мен! Мажа със спирт и гледам да не чопля! То на цялата хубост та и пъпки.
Аз съм в чудене обаче по един друг въпрос. Вчера пуснах контролни кръвни - мамата си е работата, левкоцити 1.5, хемоглобин, 114, неутрофилни, 043. Беше 13 ден от вливането. Та, чуденето ми е да звъня ли в клиниката да се оплаквам, че са ниски или да си трая до вливката с надеждата да се нормализират...
По повод умората при мен явно химията не действа в тая насока - цял ден трамбовам като кон с двете деца.

# 186
  • София
Трябва да звъннеш ,според мен!На мен на 16-ти ден левкоцитите бяха 1.4 и онколога каза задължително да отида да ми сложат Зарзио.Слагаха ми 2 поредни дни и вчера пак пуснах ПКК и бяха скочили на 12.

# 187
Привет и от мен Simple Smile
Започнах много да се обърквам... но явно е така в началото. Направих изследвания на нещата от 2013 година. Имало е рак тогава и затова ме посъветваха докторите да си направя уточнение какво е било. За да знаем какво е .... и какво не сме лекували, въхреки че е изрязано. Не знам дали е ок, то никой нищо не ти казва и обяснява. Излезнаха рецепторите или както се казват. Пускам ги тук, ако някой е имал подобно нещо да даде съвет.

# 188
  • София
Бонка, доколкото разбирам е било положително за двата хормона и Хер-а е отрицателен. И аз съм с такъв резултат. Назначена ми е пълна програма, химио, лъче и хормонална терапия.

# 189
Какво стана с материала от 2019г ?
Ако там няма ракови клетки, защо въобще се връщаш на 2013г и задълбаваш?
Ако през 2019г няма ракови клетки - няма да ти назначат лечение заради м-ла от 2013г?

# 190
Бонка, аз съм със същите показатели, но се чудя за какво ти е това ровене? Имаш ли представа колко голям е бил тумора? Повечето жени с тези показатели и малък тумор правиха само лъчетерапия, без химиотерапия. Тумора е силно хормонозависим и след операцията се пият хапчета и то най-вече тамоксифен /нолвадекс/, но и пиенето на хапчетата не е гаранция. Не се притеснявай, всичко е минало, най-добре се помъчи да се успокоиш и гледай напред с вяра и оптимизъм.

# 191
Тинтири-Минтири така е. Моя е лобуларен , но не знам колко е бил голям Sad . Тогава нищо не са открили, сега ми казват, че нищо няма открито в биопсията.  Чуда се какво ли лечение ще ми направят след 6 години. Дано не е всичко което ми изброи.

# 192
Ако е нямало заразени лимфни възли и е бил малък тумора не се назначава химиотерапия в повечето случаи, освен ако възрастта е много ниска, така че няма какво да се рови и да се гадае за нещо, което отдавна е минало.То и няма как вече да се разбере кой стадий си била, но най-вероятно е бил 1-ви.

# 193
Може да е бил и ин ситу, ама и това не се знае и не знам как ще го разберат.

# 194
  • София
Може да е бил и ин ситу, ама и това не се знае и не знам как ще го разберат.
Това се разбира от материала по някакъв начин.Когато Поповска ми гледа стъклата ,каза че вижда и ин ситу части и провери дали това е отбелязано в епикризата.

Общи условия

Активация на акаунт