Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 051
  • 737
  •   2
Отговори
# 570
  • София /Абсурдистан
Пепи, вземаш му изследванията на човека от скенерите и отиваш при онколог. Трябва да го види, да го вкара в системата и от там на пет скенер. Това е начинът. От къде си?
Аз да кажа, от 8 май започвам лъчетерапия, днес ме разграфиха.То трябваше да е от понеделник следващата седмица, но мислих и реших да помоля за дата след празниците. Хем да не прекъсвам като започна, хем да не съм сега  баш в навалицата, че днес беше лудница там.

# 571
Пепи, вземаш му изследванията на човека от скенерите и отиваш при онколог. Трябва да го види, да го вкара в системата и от там на пет скенер. Това е начинът. От къде си?
Аз да кажа, от 8 май започвам лъчетерапия, днес ме разграфиха.То трябваше да е от понеделник следващата седмица, но мислих и реших да помоля за дата след празниците. Хем да не прекъсвам като започна, хем да не съм сега  баш в навалицата, че днес беше лудница там.
От Пещера(Пазарджик) от Панагюрище вече имаме час за 5 Д скенер в петък,ше видя какво ще кажат и ще се ориентираме някъде.Само се моля да не е на белия дроб както предполагат.На теб ти пожелавам здраве ,много здраве да преодолееш всичко.Аз вярвам,че тази гад трябва да се приеме като вирус,като плевмония ...и трябва да мине за да се лекува.

# 572
  • София /Абсурдистан
Дано да не е късно и да се оправи човека. В Панагюрище не знам кои специалисти работят. Късмет!

# 573
  • assenovgrad
От Пещера(Пазарджик) от Панагюрище вече имаме час за 5 Д скенер в петък,ше видя какво ще кажат и ще се ориентираме някъде.Само се моля да не е на белия дроб както предполагат.На теб ти пожелавам здраве ,много здраве да преодолееш всичко.Аз вярвам,че тази гад трябва да се приеме като вирус,като плевмония ...и трябва да мине за да се лекува.

Аз се лекувам в Централ онко Хоспитал / Медлайн в Пловдив. Доволна съм от болницата и лекарите. Бих изчакала ПЕТ скенера и с резултатите веднага при онколозите. Само не се панирайте. Стискам палци на баща ви, че почти ми е наборче!

# 574
Привет и от мен на бойната група. Да се  отчета и аз. Днес минах на чудото ПЕТ скенер.  Много бързо стана: има няма за два часа  и нещо всичко свърши. Утре ще бъдат готови снимките и резултатите, шубе ме е яко ... все едно съм кандидат студент Simple Smile.  И за да не ме е страх, мисля да си сипя чаша вино, може и две да станат.  Та така, от мен това засега. Да стискате палци, че не ме се мре още. Мисля ви, всичките дето чаката вашите неща.

# 575
  • assenovgrad
Привет и от мен на бойната група. Да се  отчета и аз. Днес минах на чудото ПЕТ скенер.  Много бързо стана: има няма за два часа  и нещо всичко свърши. Утре ще бъдат готови снимките и резултатите, шубе ме е яко ... все едно съм кандидат студент Simple Smile.  И за да не ме е страх, мисля да си сипя чаша вино, може и две да станат.  Та така, от мен това засега. Да стискате палци, че не ме се мре още. Мисля ви, всичките дето чаката вашите неща.
Стискам ти палци! И ти пращам силна прегръдка!

# 576
Дано да не е късно и да се оправи човека. В Панагюрище не знам кои специалисти работят. Късмет!
Лошото е че и ние незнаем.Никой доктор не се показа да ни обясни.Звъняха на една сестра от ендокринология,наша позната и тя казваше на нас.Думите и бяха ужасяващи...незабавно лечение да удължим живота му.Как го разбраха това неназнан,като само еди МР нищо друго не е правено и неса сигурни май.

# 577
  • София /Абсурдистан
На ЯМР също се вижда добре. Ако има проблем, задължително ще го видят.

# 578
  • София
Момичета, обмислям вариант да сменя заведението, в което се лекувам - да се преместя от Онкологията в Сити клиник? Бих искала вашето мнение, щото ще гръмна вече! В прав текста казвам какви са причините: не ми харесват условията в Онкологията, не ми харесват сестрите, не ми харесва, че си назначават вливките според някакви странни графици. Досега там съм попадала само на добри доктори, но всичко останало ме притеснява. Още не съм се отказала от Онкологията, но пък и проверих как стоят нещата в Сити и мога да се преместя. Според вас има ли смисъл или да слагам дУша на мъка и да продължа да бутам в Онкото?

# 579
  • Враца
Armyhousewife, трябва да отидеш в многопрофилна болница каквато е Дървеница. Водата в корема е асцит/ според мен/. Не чакай резултатът. Всичко навреме може да се оправи.

# 580
На ЯМР също се вижда добре. Ако има проблем, задължително ще го видят.
А аз се надявах да е грешка и резулат от инсулта,не дтуго.😭

# 581
  • Враца
Пепи, додето не се установи от какво е петното на белия дроб, никакви заключения не могат да се правят поне за бял дроб. Ако в мозъка са разсейки обикновено са от рак на бял дроб или независим рак. 
Хубаво е, че баща ти се чувства добре и определено останалото трябва да се докаже или отхвърли.

# 582
Пепи, додето не се установи от какво е петното на белия дроб, никакви заключения не могат да се правят поне за бял дроб. Ако в мозъка са разсейки обикновено са от рак на бял дроб или независим рак. 
Хубаво е, че баща ти се чувства добре и определено останалото трябва да се докаже или отхвърли.
Благодаря ти,дано да е чудо

# 583
  • София
Angel5,  аз съм в Сити клиник. От това, което съм чула за онкологията, лекарите са добри, но условията са кофти. В Сити съм доволна. Не ме бяха определили за нея, аз се самоопределих и не съжалявам. И тук лекарите са добри, условията също. До сега всичко ми върви съгласно графика. Дано така да продължава и занапред. В зависимост колко ти остава, трябва да прецениш дали да се преместиш и ще ти коства ли това някакво забавяне, което би било нежелателно.
Аз днес стартирах процедурата с ТЕЛКа за продължаване на болничен. За видим колко време ще отнеме.

# 584
  • София
И аз съм в Сити клиник. За момента няма от какво да се оплача, всичко е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт