Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз вчера пуснах нов диспут за неполучена пратка.
Това с обърканата поръчка ще се докаже лесно със снимки. Четох, че напоследък са станали нахални и в такива случаи не възстановяват изцяло сумата, но дано в случая да не стане така.
Така и направих. Пуснах диспут, описах проблема, приложих снимка.
Сега отворих сайта, но не мога да намеря това което съм писала. Не се ли съхранява като някаква история, някакъв чат, нещо като досие към поръчката? newsm78 Дано не звуча много тъпо.
В момента статусът на поръчката е "завършен" и ме приканят да оставя отзив. Пише, че спорът е закрит Thinking Как да го разбирам това, не мога да разбера.
Скрит текст:

Ааа, май разбрах. Поправям се. Спорът е решен в моя полза. Ще ми върнат парите.
Скрит текст:

# 256
Ще ги върнат, да Simple Smile Моите от предния диспут се появиха чак след седмица, не знам какъв е стандартният срок.

# 257
  • София
На първа страница пише, че срокът е 7-10 дни. Ще чакам, но си останах без резервна каишка.
Сега се чудя да оставя ли отрицателен отзив... май така е правилно, нали?

# 258
Да, аз писах отрицателен отзив и им дадох 1 звезда.

# 259
Аз оставям ниска оценка ако търговецът не е реагирал на диспута, а е чакал от Али да решат. Съгласи ли се без да ме бави - слагам висока оценка (4*), но обяснявам проблема.

Като заговорихме за каишки - аз се сдобих с 10-тина едноцветни за по 20ст. (от сайт за кешбек), но пък чакам и почти същите на реална цена ... Сега се надявам вторите да не дойдат за да не направя една голяма колекция с х2 Joy
За първи път се надявам нещо да не дойде Joy

# 260
  • София
 ooooh! Хм... не съм сигурна. Комуникация с продавача нямам. Само пише, че "Вы достигли соглашения с продавцом. Мы возвращаем вам деньги." Как да разбера кой е решил спора - Али или продавачът newsm78 Така както е написано, оставам с впечатление, че продавачът се е съгласил да ми се върнат парите, но пак казвам - комуникация с него нямам.

Благодаря за съветите. Ще поставя оценка "средна хубост" и ще опиша защо е такава. Hug

# 261
Купували ли сте козметика и ако да,в срок на годност ли е и въобще това добра идея ли е?

# 262
  • Варна
Моля да ми препоръчате power bank. Благодаря!

Vinsic Terminator P3 20000 mAh.  Изключително доволен съм. Използвам батерията вече 3 години и след зарядка почти няма загуба.

https://www.aliexpress.com/item/Vinsic-Rocket-P3-20000mAh-Power- … .0.7f2a2e0edbiWHj

Най-вероятно ще бъде спряна на митница. Пратката е около половин килограм.

# 263
Купували ли сте козметика и ако да,в срок на годност ли е и въобще това добра идея ли е?
Купувала съм сенки за очи /много сполучливи/ и червило (тип матово) - също добра покупка.
Купувала съм преди време някакво масло за растеж на косата, което се добавяше към шампоан, също не беше лошо.
Друга козметика не бих взела от там.

# 264
Здравейте на всички! Предварително се извинявам, че нахълтам в темата, пазарувам от алито, но не пиша във вашата тема. Имам въпрос. Днес платих поръчка, но след това веднага я отказах, паричките са блокирани предполагам, защото ми ги няма в сметката. До колко време ще се възстановят? Благодаря ви!

# 265
Ако плащането не е минало ще ги върнат до няколко дни. Ако е минало трябва търговецът да приеме отказа. Ако не го приеме ще прати пратката.

# 266
Ако плащането не е минало ще ги върнат до няколко дни. Ако е минало трябва търговецът да приеме отказа. Ако не го приеме ще прати пратката.
Отказах пратката до 5 минути след като я направих. Минало ли е плащането?

# 267
Това е можело да проверите само вие. Сега статуса какъв е -чака одобрение от продавача или вече е приключила?
Проверете в банкирането дали парите са само блокирани или вече са заминали за Али. Когато са заминали Али ги връщат до 20 работни дни т.е. месец. Когато са само блокирани зависи от банката.

# 268
Това е можело да проверите само вие. Сега статуса какъв е -чака одобрение от продавача или вече е приключила?
Проверете в банкирането дали парите са само блокирани или вече са заминали за Али. Когато са заминали Али ги връщат до 20 работни дни т.е. месец. Когато са само блокирани зависи от банката.
Говорих с продавача и той каза, че до 3 4 дни ще ми бъдат върнати. Благодаря ви за съдействието!

# 269
Говорих с продавача и той каза, че до 3 4 дни ще ми бъдат върнати. Благодаря ви за съдействието!
Моля. 3 дена е минимума

Общи условия

Активация на акаунт