Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Влезте си в профила в Али и вижте статуса на поръчката...

# 586
Влезте си в профила в Али и вижте статуса на поръчката...
Пише че е затворена

# 587
Къде е бутона за потвърждаване при получаване? Не го виждам през телефона 🙄

# 588
Как не го виждаш? Той е червен, дори и буквите са червени. Така е в приложението, ако не ползваш приложението не знам как изглежда.

# 589
Влизам в сайта през телефона

# 590
Хмм, ако цъкнеш там, където е номера на поръчката?

# 591
Само тракинга е активен Tired Face

А това възможно ли е да е истинско? На търсене в Гугъл само от али ми излиза хахаха

# 592
  • Бургас
Имам спомен,че няколко човека в темата са купували ел.четки за зъби. Някой може ли да ме посъветва коя е по-добрия избор AZDENT AZ-006 или LANSUNG SN901

# 593
  • гр. София
Здравейте, моля някой да ми обясни спешно стъпка по стъпка как да направя само поръчка, без да плащам, тъй като продавача трябва да ми намали цената? Влизам, слагам артикула в кошницата, шипинг адрес и след това ми иска номер на карта и тн. След като вкарам картата, ако дам Place order предполагам, че ще платя без да ми е намалена цената. От първа страница не разбрах как става. Pensive За първи път ще го правя .

# 594
  • Бургас
И аз не съм то правила, но мисля, че не трябва да имаш пари в картата като потвърдиш плащането.

# 595
  • гр. София
И аз не съм то правила, но мисля, че не трябва да имаш пари в картата като потвърдиш плащането.
Благодаря! Flowers Hibiscus
А може ли някой, който го е правил да потвърди?

# 596
Аз съм го правила и с карта, по която имам пари, но само през телефон. Едно китайче ми го обясни. От кошницата избирам продукта и преминава към плащане в полето Payment options избирам change, при което се появява допълнително меню от което избирам Other Payments. Потвърждавам с Place Order. На следващия екран давам назад 2 пъти. (Мисля, че даже предупреждаваше, че поръчката не е платена.) После се появява в Unpaid Orders.
Скрит текст:

# 597
  • гр. София
Merry-Ann, много благодаря! Реално се получава като плащане с карта, но без наличност в нея, ако правилно съм разбрала.

# 598
  • Бургас
избираш, друг метод на плащане и плащаш, но ще даде че не е платено- но не го ползвам, едно китайче каза че ще намали цената чаках 2 дена и накрая е отказах, защото след 3 дена алито ти слага черна точка ако не е платена поръчката

# 599
  • гр. София
Много благодаря на всички за помощта, направих го с Other Payments, китайчето ми намали цената, но сега като отида в Orders--->Pay now, задавам данните на картата. Трябва да сменя обаче Billing address-а и ми дава само US, UK, Canada. Не мога да избирам други държави. Може би е запомнило нещо при правенето на поръчката. Билинг и шипинг адреса ще са различни. Как мога да променя Билинг адреса?

Общи условия

Активация на акаунт