Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, искам да ви питам дали има имате проблеми последно време с получаване на пратките от сайта? Приятелят ми има вече две недоставени пратки от началото на година, отваря диспути, връщат му парите, поръчва наново и отново не получава нищо. В случая става въпрос за батерия за телефон и крем за лице, но сякаш откак почнаха да искат подпис само да препоръчани пратки, нещо се случи. Станаха по-нехайни ли...? А преди това не сме имали чак толкова много проблеми с неполучени пратки

# 316
  • София
Здравейте,без да искам в бързината потвърдих,че съм получила една от многото пратки,които очавах.Мога ли да коригирам потвърждението?Очаквах пратката в средата на май-от 14 до 28,но сега като потвърдих пише,че е пристигнала.В сайта на Бълг.пощи пише,че е пратена от Сингапур и толкова.Моля за съвет.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 18:43 от perunika77

# 317
  • Бургас
Китай - Белгия пратката ми  се е движила по бързо / а уж с Белгия сме в ЕС

02-04-2019 10:18:26      Item is announced / bpost received the information
02-04-2019 11:18:26      Item is ready for transport
03-04-2019 13:00:26      Arrival at export hub
25-04-2019 07:05:16      Parcel is handled
25-04-2019 10:51:05      Departure to country of destination

а е тръгнала от Китай
Accepted by carrier

2019-03-23 04:41:07

според белгийците само китаеца може да иска инфо за пратката (срокове)
Не виждам какво се чудите. От Китай до Европа пътува комбина с пратките за Западна Европа. След това е бавно защото отделят пратките до банановата република България и вече не са приоритет.
току що това същото получи статус
13-05-2019 16:17:21      Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
в близките дни очаквам позвъняване, че пратката е обемиста (ако е това което е поръчано )

# 318
Здравейте,без да искам в бързината потвърдих,че съм получила една от многото пратки,които очавах.Мога ли да коригирам потвърждението?Очаквах пратката в средата на май-от 14 до 28,но сега като потвърдих пише,че е пристигнала.В сайта на Бълг.пощи пише,че е пратена от Сингапур и толкова.Моля за съвет.
Не. Само диспут може да спаси парите.

# 319
Здравейте, тъй като изтича срокът за доставка на две пратки, искам да изпратя съобщение до продавача да удължи времето. Като натисна обаче Contact Seller и излиза следното съобщение: We have launched the all-new Messages!   View Chat History Here
Някакъв проблем ли има със сайта или при мен има някаква грешка?
Става и по друг начин. Пращате съобщение директно на продавача. Довечера ще пиша шаблония текст. Линка просто пъха дните и пуска съобщение. Явно се е бъгясал нещо ...
Due to shipping delays,please extend delivery time by 10 days.

# 320
  • София
Къде точно да изпратя това? Влизам в магазина ето тук https://giemis925.aliexpress.com/store/3884041?spm=a2g0s.9042311 … .0.3da24c4d2RnnFc, обаче след като избера Customer Service и опитам да изпратя съобщение, отново ме връщат в Алиекспрес за потвърждаване на мейл и се връщам на същия проблем...
Остава само 1 ден и ако не успея да удължа времето, май единствения ми вариант е да отворя диспут. Има ли друг начин?

# 321
Къде точно да изпратя това? Влизам в магазина ето тук https://giemis925.aliexpress.com/store/3884041?spm=a2g0s.9042311 … .0.3da24c4d2RnnFc, обаче след като избера Customer Service и опитам да изпратя съобщение, отново ме връщат в Алиекспрес за потвърждаване на мейл и се връщам на същия проблем...
Остава само 1 ден и ако не успея да удължа времето, май единствения ми вариант е да отворя диспут. Има ли друг начин?
В страницата на поръчката. Съобщение до продавача.

# 322
Днес поръчвах нови неща - страницата, на която се финализира поръчката, е обновена и изглежда доста по-различно (последно поръчвах преди седмица). Не знам защо, но ми отказа да плата няколко неща от различни продавачи накуп. Показа някаква грешка (не снимах екрана). Поотделно нямаше проблем.

# 323
  • София
[/quoteА разрешено ли е да се започва диспут по тази причина?Останах с впечатление,че такъв е възможен само ако не съм доволна от пратката..

# 324
[/quoteА разрешено ли е да се започва диспут по тази причина?Останах с впечатление,че такъв е възможен само ако не съм доволна от пратката..
Ползвате друга причина и пишете потвърдено по погрешка да не се решава диспута докато не затворите като получено.

# 325
Здравейте,не знам в коя тема да пиша,затова пиша тук.Китайските мемори стикове ок ли са за нашите оператори?Някой знае ли тук да има техническа тема?

# 326
Здравейте,не знам в коя тема да пиша,затова пиша тук.Китайските мемори стикове ок ли са за нашите оператори?Някой знае ли тук да има техническа тема?
Явно вие не сте на ясно мемори стик викат на флашките. Да не питате за стиковете дето им слагат сим карти. Те се водят модеми и наистина в "женски сайт" няма да има компетентни по темата.

# 327
Питам за съвет - вие бихте ли купили продукт без никакви отзиви, снимки и ревюта? Харесах това: https://www.aliexpress.com/item/Full-Range-Of-Embroidery-Starter … af5b-55771f8ef110

Но няма фийдбек - нито се виждат реални снимки, нито отзиви за качеството, нищо...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мемори стик е флашка, да. Наскоро получих една флашка и е супер.

# 328
  • София
Питам за съвет - вие бихте ли купили продукт без никакви отзиви, снимки и ревюта? Харесах това: https://www.aliexpress.com/item/Full-Range-Of-Embroidery-Starter … af5b-55771f8ef110

Но няма фийдбек - нито се виждат реални снимки, нито отзиви за качеството, нищо...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мемори стик е флашка, да. Наскоро получих една флашка и е супер.
Това не е ли подобно на харесаното?
Още по-добро, ако отговаря на търсеното:
И още едно, но не е безплатна доставката:

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 15:28 от mimeime

# 329
Подобни са, но и двете ще излязат над 15 долара и ще трябва да плащам мито.

Общи условия

Активация на акаунт