Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 53 272
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз пък се замислих сега, ако това което казва майката на Василена е вярно, в сцената в която вечеряха тя защо толкова увърта и си измисля тъпи причини да не живеят у тях - пък притеснителна била, пък баща й не дава, пък детето било сърцато. Ако така я е говорил, както казва майка й, защо направо не му отговори - няма вкъщи да живее човек, който се държи толкова зле с мен, който ме обижда, който ме натиска за секс и т.н. Според мен не би се свенила.

Защото ао Форьо тия ги е дрънкал когато камерите не са снимали, съответно и заснемането на нейна ответна реакция би увиснола като дошла отникъде/ недоказуема.
А и това, което майката твърди може да се е случило след снимките на това, което видяхве вчера като хронология.

Ами според мен на Василена не би й пукало толкова кое е доказуемо и кое не, не мисля, че не би му отговорила подобаващо. Другото е по-вероятно - ако се е случило след това евентуално.

# 1 096
По повод миналогодишните участници:
Георги от предишния сезон си намери жена скоро след предаването и май се ожени за нея. Струва ми се, че я беше завел за публика при участието му в Стани богат (миналата година).
Не смятам, че с Гергана са си подхождали или че тя го е харесвала в който и да е момент от предаването.
Наско беше пълен м...ьо. Такъв като него може да успее само, ако се занимава с нещо не съвсем законно.

# 1 097
Наско не можа да се оправи с тьотката Антония, ти къде го хвърли да се занимава с незаконни работи 😜

# 1 098
  • София
Познавам Наско и това, че е м...ьо не е вярно. Нещата бяха представени много тенденциозно, за това и сега подлагам на съмнение повечето неща. Всичко е сценарий.

# 1 099
  • Тра-ла-ла
Познавам Наско и това, че е м...ьо не е вярно. Нещата бяха представени много тенденциозно, за това и сега подлагам на съмнение повечето неща. Всичко е сценарий.
Раздухай малко инфо. Стига само си палила фитила Mr. Green

# 1 100
  • София
Е, той не ми е близък приятел и не съм наясно с детайли от отношенията с Антония, но го познавам като характер и в предаването определено злоупотребиха с добротата му изкарвайки го абсолютно безхарактерен. В компания е чудесен, възпитан и точно заради последното Антония му се качи на главата, но човекът не е глупав и не ѝ позволи да тропне и хорце.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 23:52 от malina_smile

# 1 101
  • Тра-ла-ла
Антония си е по-хард и на всеки ще се пробва да се качи на главата и от там да командва парада.
Скрит текст:
Зодия Козирог

# 1 102
  • 221B Baker Street
Антония имала някакъв заем, който след сватбата решила, че мъжа ѝ ще плаща.
А Георги не знам колко му е скучна професията, ама човека не е спрял да обикаля света. А Гергана изобщо не го харесваше, и тя търсеше нацепени батки, и неслучайно се хвана с мма боец, който после го разследваха за сутеньорство...

# 1 103
Този Георги от предишния сезон го помня като голям киселяк...даже не помня подробности и защо така ми е останало в съзнанието.

# 1 104
Този Георги от предишния сезон го помня като голям киселяк...даже не помня подробности и защо така ми е останало в съзнанието.

На мен друго ми се е набило, тъй като го и гледах скоро сезона.

Георги: "Ти обичаш ли да пътуваш?"
Гергана: "Да, много обичам да пътувам. Много ми е приятно."
Георги: "Пфф, еми.. ще си пътуваш."

Поредният асоциален.

# 1 105
Ахаха, да, ясно защо така ми е останало. Нещо все ехиден и на контра ѝ беше. А на мацката май ѝ беше къс фитила..

# 1 106
Този Георги се е оженил миналата година и дете вече има. Жена му прилича на Гергана.

Скрит текст:

# 1 107
А този, е баничар в "Софийска баница" - поне така пише на профила му.
Е, как Васа, с баничар😲!?

# 1 108
Бе гледах снимките му, не ми се вярва да е той. Изглеждат щастливи с жена му. А и не си прилича физиономично с предполагаемия му брат Ицо Хеликоптера. Тоя Ицо има много странни снимки, малко психопат ми се струва. И аз не бих позволила такова хахо да се доближава до детето ми.

# 1 109
  • София
Къде беше тая Васа преди, че да ми отвори очите какъв мъж да си търся! Пък аз навремето гледах за добро, умно и амбициозно момче, и любов да има...
След това предаване наша Васка лесно няма да се уреди с мъж.

Общи условия

Активация на акаунт